Virtualne konferencije i edukacije – prepustite organizaciju stručnjacima

Virtualne konferencije i edukacije – prepustite organizaciju stručnjacima

2020. godinu obilježili su rad od doma, otkazivanje konferencija, događanja i edukacija. Ipak, u „novom normalnom“ treba nastaviti s poslovnim aktivnostima i održavati redovnu komunikaciju sa zaposlenicima koji rade na udaljenim lokacijama, s klijentima i s ciljnom publikom općenito.

Kad ne ide drugačije – ide virtualno. Organizacija događanja kompleksan je posao i u virtualnom svijetu. Ne znate koju platformu koristiti? Ne želite plaćati skupe godišnje licence za aplikacije koje tek povremeno koristite? Nemate dovoljno resursa za cjelokupnu pripremu događanja? Bilo da želite svijetu predstaviti novi proizvod, održati kvartalni sastanak sa zaposlenicima, edukaciju, webinar, ili vašu godišnju konferenciju – nudimo rješenje za organizaciju kvalitetnih i interaktivnih događanja na kojima će vaši klijenti ili zaposlenici uživati.

Organizacija virtualnih događanja od A do Z.

Zaboravite pripremu i slanje pozivnica, kreiranje registracijskih lista, uputa za sudionike i predavače, follow up. Zaboravite i dosadna virtualna događanja s pasivnom publikom. Fokusirajte se na poslovne ciljeve događanja, agendu i poruke koje želite prenijeti sudionicima događanja.

Organizacijske i tehničke detalje događanja prepustite stručnom timu iz agencije Krik studio koja će odraditi sav posao za vas. Kreirat će vizualni identitet koji će vaše događanje učiniti prepoznatljivim, poruke koje uvijek stignu do ciljane publike i web stranicu sa svim informacijama bitnim sudionicima.

Događanje će se održati putem Cisco Webex Event platforma koja će pružiti sudionicima nezaboravno virtualno iskustvo. Pridružiti se mogu jednim klikom, bez preuzimanja aplikacije, s bilo koje lokacije. Q&A paneli, sobe za razgovore, live chat, dedicirane ankete i live glasovanje osigurat će njihov aktivan angažman. Napredna analitika vama će s druge strane pružiti točne informacije o aktivnosti svakog pojedinog sudionika. Događanje je moguće u potpunosti brendirati tako da vaši sponzori neće ostati zakinuti za vidljivost.

Jedino što trebate je prepustiti posao timu koji će ga odraditi umjesto vas! Sve detalje pronađite na stranici.

Još iz kategorije

Održana Megatrendova konferencija  Power of Data

Održana Megatrendova konferencija Power of Data

21.10.2020. komentiraj

Početkom listopada tvrtka Megatrend poslovna rješenja pripremila je za svoje klijente jesensko izadnje tradicionalnog eventa Power of Data, u Zagrebu na lokaciji  CK SHOWROOM & GARDEN. U prostoru prikladnom za održavanje evenata na otvorenom, okupljeni su iskoristili sunčan i topao dan te poslušali intreresantna predavanja s područja AI&BI-ja.

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

21.10.2020. komentiraj

Očekujemo da će kvantna računala otvoriti vrata za koja smo mislili da će još dugo ostati zaključana, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Zlatko Minev koji radi na IBM-ovim projektima kvantnog računarstva. Minev je iznenadio kvantnu zajednicu riješivši raspravu koja je dijelila fizičare više od jednog stoljeća - pretpostavljalo se da se razina energije atoma mijenjala naglim, slučajnim, takozvanim kvantnim skokovima.

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

20.10.2020. komentiraj

Atos je potpisao petogodišnji ugovor s Državnim hidrometeorološkim zavodom (DHMZ) za nabavu i održavanje Atosovog superračunala BullSequana XH2000. Ugovor je vrijedan više od 10 milijuna kuna. Novi sustav povećat će računalnu snagu DHMZ-a i omogućiti četiri puta brži izračun prognoze vremena, uz češće i preciznije prognoziranje. Koristit će se i u sklopu projekta AIRQ za unapređenje sustava upravljanja i praćenja kvalitete zraka kako bi se postigla učinkovita kontrola i upravljanje kvalitetom zraka u urbanim sredinama.