Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Vertiv najavio je da početkom ove godine planira proširiti svoj AC Power Customer Experience centar u Bologni. Plan izgradnje uključivat će potpuno novu, 4 MVA energetsku infrastrukturu za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti. Ovo unaprjeđenje pomoći će pri praćenju trendova većih podatkovnih centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije.

„Na dan otvorenja, prije šest godina, centar je bio pionir industrije, a danas nastavlja biti pokretač inovacija. Najnovije ulaganje, koje će nam omogućiti nekoliko simultanih testiranja, dokaz je Vertivove posvećenosti potrebama rastućem broju kupaca. Uz to, ovo je jedinstvena prilika da osobno dokažemo pouzdanost i troškovnu efikasnost Vertivovih proizvoda u raznim stvarnim uvjetima, što će našim klijentima dati dodatan osjećaj sigurnosti“, ističe Andrea Ferro, direktor AC Power-a za EMEA regiju.

Kao dobavljač hardvera, softvera, analitike i ostalih usluga podatkovnih centara, Vertiv se može pohvaliti klijentima koji čine 70 posto Fortune 500 liste, ističu iz Vertiva. Customer Experience centar omogućuje tim kompanijama da se pobliže upoznaju s procesima koji štite njihove kritične podatkovne infrastrukture u raznim uvjetima.

Planirana unaprjeđenja Customer Experience centra povećat će testne kapacitete koji se trenutačno koriste za neprekidno napajanje (UPS) te omogućiti testne kapacitete do 7,5 MVA energije, a moći će i u isto vrijeme izvoditi do šest simultanih testiranja. Postrojenje već sada može izvoditi sigurna ispitivanja kapaciteta koristeći regenerativna opterećenja s principom napajanja. Na ovaj način ponovno bi se iskoristilo 96 posto prethodno upotrjebljene energije te se izbjegla njezina nepotrebna potrošnja. Glavne prednosti planirane ekspanzije su efikasnija i temeljitija istraživanja, uključujući dinamička testiranja na baterijama, napredni DC simulator koji može replicirati svaku postavku baterije te mogućnost testiranja 480V sustava za američko tržište. Nadogradnjama će se stvoriti sveobuhvatno AC Power testno postrojenje gdje će klijenti iz cijelog svijeta moći svjedočiti naprednim tehnološkim rješenjima i inovacijama te se kroz simulacije stvarnih uvjeta uvjeriti u efektivnost Vertivovih sustava.

Planirano proširenje odvit će se šest godina nakon samog otvorenja Customer Experience centra. U vrijeme otvorenja, centar je bio jedino postrojenje u Europi koje je bilo izgrađeno sa svrhom validacije infrastrukture podatkovnih centara. Omogućavao je klijentima da uživo svjedoče demonstracijama pred-instalacijskih procesa koji uključuju tehničke performanse, interoperabilnost i učinkovitost UPS sustava u stvarnim terenskim uvjetima. Do danas, postrojenje omogućava klijentima da iz prve ruke dožive široku paletu tehnologija koje su bazirane na istraživanjima i razvoju te poduprte stalnom konzultacijom sa stručnim inženjerima.

„Ova investicija potvrdit će našu kontinuiranu vodeću poziciju na tržištu podatkovnih centara. Već prošle godine u AC Power testnim centrima u Bologni ugostili smo najveće europske i svjetske klijente na području podatkovnih centara te uspješno testirali i isporučili kompleksna UPS rješenja. Tehnološki iskorak koji će biti postignut zahvaljujući investiciji dodatno će osnažiti lidersku poziciju Vertiva u Europi, ali i globalno. To će otvoriti vrata prema daljnjim širenjima na nova tržišta te privući još veći broj potencijalnih klijenata.“, izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

Još iz kategorije

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

24.03.2020. komentiraj

Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje naših zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te napominju da su u stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak.

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

22.03.2020. komentiraj

Nokia i Intel posljednjih godina prisno surađuju po pitanju mobilne mreže pete generacije (5G), a to će dodatno pospješiti kolaboracijom vezanom uz inovacije koji se tiču iste te tehnologije. Razlog prisnije suradnje jest pospješiti razvoj nove mreže u Europi, ali i svijetu, što bi bila alternativa zbog situacije s Huaweijem.

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

20.03.2020. komentiraj

Cisco donira licence za Webex – nastavite neometano s poslovanjem! Globalna kriza izazvana širenjem Corona virusa postavlja jedno ozbiljno pitanje za tvrtke svih veličina - od freelancera, poduzetnika i mikro poduzeća do mutinacionalnih korporacija. Poslije zdravlja zaposlenika, zdravlje i kontinuitet poslovanja u ovom su trenutku temeljna su briga poslovnih organizacija.