Veritas učvršćuje svoj Amazon AWS partnerski status

Veritas učvršćuje svoj Amazon AWS partnerski status

Foto: DepositPhotos

Veritas Technologies objavila je kako su njezini proizvodi, Veritas NetBackup i Veritas NetBackup Exec dobili status Amazon Web Services (AWS) Storage Competency. Taj status potvrđuje Veritas kao člana AWS partnerske mreže s naprednim tehnološkim rješenjima koji nudi rješenja s potvrđenim AWS kompetencijama za pohranu podataka.

Veritas NetBackup i Backup Exec sada podržavaju višestruke AWS klase za pohranu, uključujući Amazonov Simple Storage Service (S3), Amazonov S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA) i Amazonov Glacier.

Za organizacije svih veličina koje koriste oblak ili razmišljaju o selidbi u oblak, ova Veritasova vodeća rješenja za sigurnosnu pohranu podataka čine upravljanje podacima koji se spremaju u AWS ili povlače s njega, odnosno premještaju unutar AWS-a, mnogo jednostavnijim.

Veritas je svoj status APN naprednog tehnološkog partnera (APN Advanced Technology Partner) ostvario 2017. s ciljem razvoja rješenja koja će podržati korisnike u njihovim projektima selidbe u oblak te općenito upravljanja podacima. Od tada, organizacije mogu koristiti Veritasova rješenja na AWS-ovoj infrastrukturi s ciljem ubrzanja migracije u oblak, dok istovremeno poboljšavaju način upravljanja aplikacijama i podacima koji se nalaze u hibridnom okruženju.

Uz integraciju rješenja Veritas NetBackup i Backup Exec, korisnici mogu zaštititi podatke od gubitka zbog fizičkih ili logičkih pogrešaka, kao što su kvarovi sustava, pogreške aplikacije ili slučajno brisanje pri izradi sigurnosnih kopija, i to prilikom pohrane podataka na AWS ili povrata podataka iz njega.

Veritas NetBackup i Veritas NetBackup Exec dostupni su odmah na trgovini AWS Marketplace.

Još iz kategorije

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

24.03.2019. komentiraj

Mnogi se pitaju zašto ići po sajmovima, da li se s modernim tehnologijama nešto može postići, smanjiti troškove, no sajmovi poput MWC u Barceloni pokazuju da tome zaista nije tako. Jer Barcelona i MWC19 definitivno su bili mjesto gdje ste morali biti i pokazati što znate.

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

24.03.2019. komentiraj

Kako omogućiti veliku tehnološku transformaciju u kojoj je 5G nešto što dolazi potrebno je omogućiti monetizaciju mreže i stvaranje takvog okruženja gdje će se iz velikih serija podataka, prikupljenih kroz duže vrijeme omogućiti stvaranje predikcija što će se događati. Tako nešto moguće je gledati u optimizaciji već postojećih 4G mobilnog mreža, ali svakako u 5G svijetu koji tek dolazi.

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

22.03.2019. komentiraj

Broj tvrtki, zaposlenih, ukupni prihodi i izvoz ICT sektora u Hrvatskoj raste, ali izazov je pronaći adekvatan broj IT stručnjaka. Navedena situacija može se primijeniti i na KING ICT, tvrtku koja je u 2018. potvrdila status jednog od vodećih sistem integratora u regiji s ostvarenih gotovo milijardu kuna prihoda i 500 zaposlenih djelatnika. Poruka je to Plamenka Barišića, predsjednika Uprave KING ICT-a na otvaranju konferencije Dan otvorenih integracija u Zagrebu.