Veritas učvršćuje svoj Amazon AWS partnerski status

Veritas učvršćuje svoj Amazon AWS partnerski status

Foto: DepositPhotos

Veritas Technologies objavila je kako su njezini proizvodi, Veritas NetBackup i Veritas NetBackup Exec dobili status Amazon Web Services (AWS) Storage Competency. Taj status potvrđuje Veritas kao člana AWS partnerske mreže s naprednim tehnološkim rješenjima koji nudi rješenja s potvrđenim AWS kompetencijama za pohranu podataka.

Veritas NetBackup i Backup Exec sada podržavaju višestruke AWS klase za pohranu, uključujući Amazonov Simple Storage Service (S3), Amazonov S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA) i Amazonov Glacier.

Za organizacije svih veličina koje koriste oblak ili razmišljaju o selidbi u oblak, ova Veritasova vodeća rješenja za sigurnosnu pohranu podataka čine upravljanje podacima koji se spremaju u AWS ili povlače s njega, odnosno premještaju unutar AWS-a, mnogo jednostavnijim.

Veritas je svoj status APN naprednog tehnološkog partnera (APN Advanced Technology Partner) ostvario 2017. s ciljem razvoja rješenja koja će podržati korisnike u njihovim projektima selidbe u oblak te općenito upravljanja podacima. Od tada, organizacije mogu koristiti Veritasova rješenja na AWS-ovoj infrastrukturi s ciljem ubrzanja migracije u oblak, dok istovremeno poboljšavaju način upravljanja aplikacijama i podacima koji se nalaze u hibridnom okruženju.

Uz integraciju rješenja Veritas NetBackup i Backup Exec, korisnici mogu zaštititi podatke od gubitka zbog fizičkih ili logičkih pogrešaka, kao što su kvarovi sustava, pogreške aplikacije ili slučajno brisanje pri izradi sigurnosnih kopija, i to prilikom pohrane podataka na AWS ili povrata podataka iz njega.

Veritas NetBackup i Veritas NetBackup Exec dostupni su odmah na trgovini AWS Marketplace.

Još iz kategorije

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

24.05.2019. komentiraj

Od tapeta i pločica do drveta i stakla, digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovacije u području dizajna interijera, otvarajući nove prilike za dizajnere i davatelje usluga tiska (PSP-ove, print service providers). Za dizajnere, robne marke koje nude ukrasnu grafiku i profesionalne dizajnere interijera prednosti digitalnog tiska nude veću kreativnu slobodu bez tehničkih ili ekonomskih ograničenja tradicionalnih tiskarskih procesa. Tisak na zahtjev omogućuje potpunu prilagodbu i uklanja potrebu za skladištenjem, omogućujući više eksperimentiranja i uklanjajući prepreke za ulazak u branšu. Međutim, ključan je čimbenik svjesnost, a razumijevanje mogućnosti digitalnog tiska još nije rasprostranjeno u zajednici dizajnera interijera.

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

22.05.2019. komentiraj

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO  i Altima  nakon rebrandinga nastaviti tržišnu ekspanziju. Grupa je u 100 %-tnom hrvatskom privatnom vlasništvu i prepoznati svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Sjedište Grupe je u Zagrebu, dok ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka. Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso  i Altima  i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

22.05.2019. komentiraj

Vlada Južne Koreje donijela je odluku o prelasku s Windows operativnog sustava na Linux i obavit će ga u narednom periodu po cijeni od otprilike 655 milijuna američkih dolara. Sve s ciljem smanjenja troškova, koji bi bili podosta veći kad bi se ostalno vjerno Microsoftu. Ali, razlog prelaska je i prekid ovisnost o jednom operativnom sistemu.