Veracomp postaje distributer rješenja za cyber sigurnost Palo Alto Networksa

Veracomp postaje distributer rješenja za cyber sigurnost Palo Alto Networksa

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Veracomp je potpisao ugovor o distribuciji koji nudi rješenja Palo Alto Networks i to za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. Veracomp će u suradnji s Palo Alto Networskom na tržište donijeti rješenja koja će omogućiti tvrtkama rješenja za zaštitu od suvremenih prijetnji. Uz to, Veracomp će podržati i lokalnu partnersku mrežu  Palo Alto Networks NextWave.

Veracompova strategija je biti pouzdan partner za naše klijente, stručnjak za distribuciju rješenja koja najbolje odgovaraju suvremenim sigurnosnim izazovima, pojašnjavaju iz kompanije i dodaju da rješenja Palo Alto Networksa važan su dio njihova portfelja distribucije, što dodatno jača poziciju Veracompa kao lidera kao specijaliziranog distributeru za sigurnosna ICT rješenja. Rješenja Palo Alto Networks ponudit će se krajnjim korisnicima u jadranskoj regiji putem prodajne mreže Veracompovih partnera.

„Od svog osnutka 2001. godine, Veracompov fokus je na ICT sigurnost i ključni dio našeg portfelja distribucije bavi se ovom temom i srodnim izazovima. Godine 2021. ransomware i druge kibernetičke prijetnje su u porastu, a napadi su viđeni na VPN-ovima i udaljenim pristupnim točkama. Prirodno je tražiti odgovarajući odgovor. Dodavanje Palo Alto Networks našem portfelju distribucije korak je u smjeru poboljšanja sigurnosne situacije u regiji i nuđenje rješenja na koja se tvrtke mogu pouzdati ", kaže Aleksandar Stančin, izvršni direktor Veracomp.

„Palo Alto Networks sa zadovoljstvom pozdravlja Veracomp u našoj distribuciji obitelj. Veracomp je tržišni lider u jadranskoj regiji i moći će iskoristiti snagu ExclusiveGroup -a kako bi dodatno proširio svoju poziciju. Na tim teritorijima nastavljamo vidjeti rast i radujemo se onome što će Veracomp donijeti u smislu širine, poznavanja tržišta, odnosa i, naravno, njihovog entuzijazma i energije. Smatramo da je ovo pravo vrijeme za dodavanje distributera koji pokriva AdriaticRegion i radujemo se što će ovo partnerstvo donijeti”, dodala je Claudette Atkinson, direktorica distribucije za EMEA, Palo Alto Networks.

Još iz kategorije

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

08.12.2021.

Kad su u pitanju mali, srednji i veliki poduzetnici procesi poslovanja se razlikuju, ali prioriteti kao što su sigurnost, kvaliteta mreže i pouzdanost aplikacija važni su svima.

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

08.12.2021.

Napredno tehnološko rješenje u sklopu projekta pod nazivom Evidencija nekretnina (ENA) donosi stalni porast namjenskih prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto, te je u svrhu precizne izrade baze realnih podataka do sada proveden u dvadesetak općina i gradova u Hrvatskoj.

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

07.12.2021.

Microsoft je objavio da je dostupan Teams Essentials, prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke. Teams Essentials malim tvrtkama pruža povoljno rješenje za sastanke, koje podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju.