Velika i kvalitetna IT rješenja na usluzi malim poduzetnicima

Velika i kvalitetna IT rješenja na usluzi malim poduzetnicima

Budućnost ne možemo predvidjeti. Ne možemo predvidjeti niti stanje na tržištu za mjesec dana. Ono što je moguće napraviti i što bi se trebalo podrazumijevati u današnjem turbulentnom poslovnom svijetu je unapređenje fleksibilnosti i otpornosti organizacije na vanjske utjecaje. I to bez obzira na veličinu tvrtke.

I mali se poduzetnici suočavaju s velikim izazovima. To vam je sigurno dobro poznato. Mnogi misle da su kvalitetna IT rješenja namijenjena samo velikim korporacijama, da su komplicirana za korištenje, da nemaju dovoljno financijskih niti ljudskih resursa za posložiti kvalitetnu infrastrukturu. S druge strane, krucijalno je održati kontinuitet poslovanja. Ako imate rješenje za kolaboraciju kojim niste zadovoljni jer vam puca veza na svakom drugom callu, ili sigurnosna rješenja koja nisu pouzdana – vaše je poslovanje svakodnevno ugroženo.

Što kad bismo vam rekli da možete posao i trenutne izazove prilagoditi modelu rada koji vam najbolje odgovara i da možete koristiti najkvalitetnija kolaboracijska i sigurnosna rješenja čak i ako ste mali poduzetnik?

Radite na svoj način!

Iako je partner najvećih svjetskih korporacija, Cisco oduvijek prepoznaje i potrebe malih poduzetnika. U ovim izazovnim vremenima kreiran je Cisco Business portfolio, paket rješenja koji je cjenovno prilagođen malim poduzetnicima, a izgrađen je na istim tehnologijama kao i Cisco oprema za velika poduzeća.

Osim što vrhunska rješenja kao što su Cisco Webex, Cisco Duo, Cisco Umbrella i slični, možete dobiti po vrhunskim cijenama – jednostavno ih možete i naručiti, implementirati i koristiti. Možete čak besplatno isprobati proizvode prije nego što ih kupite, bez obveze.

Vrijeme je da sebi priuštite rješenja koja će podupirati sve vaše napore na najbolji i najsigurniji mogući način. Fokusirajte se na razvoj poslovanja, ostale brige prepustite Cisco rješenjima.

Još iz kategorije

Lexmark komercijalizira svoju interno korištenu IoT platformu

Lexmark komercijalizira svoju interno korištenu IoT platformu

20.10.2021.

Kompanija Lexmark, poznata po printerima, razvila je platformu Interneta stvari (IoT) i predstavila je na komercijalnom tržištu. Namijenjena je poduzećima i naziva se Lexmark Optra IoT Solutions, a javnost je za nju doznala tijekom virtualne IoT konferencije IoT Tech Expo North America.

Vlade država će u 2022. potrošiti 6,5 posto više novca na IT rješenja

Vlade država će u 2022. potrošiti 6,5 posto više novca na IT rješenja

20.10.2021.

Potrošnja na informatičke tehnologije (IT) u sektorima vladajućih struktura svih država svijeta dogodine će dosegnuti 557,3 milijarde američkih dolara, što bi bio rast od 6,5 posto u odnosu na potrošnju iz ove godine, navodi Gartner u istraživanju. Naravno, te promjene i dalje potiče aktualna pandemija koronavirusa.

Četvrti kvartal zaredom tržište printera nastavlja s rastom

Četvrti kvartal zaredom tržište printera nastavlja s rastom

19.10.2021.

Svjetsko tržište perifernih uređaja za printanje poraslo je četvrti kvartal zaredom u drugom tromjesečju 2021., prema podacima kojima barata IDC. Isporuke su porasle za 13,4 posto u odnosu na prošlu godinu, odnosno, na gotovo 22,9 milijuna jedinica.