Valamar u sezonu ulazi s novim web stranicama

Valamar u sezonu ulazi s novim web stranicama

Foto: Dražen Tomić

Najveća turistička grupacija u Hrvatskoj Valamar u novu turističku sezonu ulazi uz novi redizajnirani i korisnički prilagođeniji web za koji smatraju kako će im pomoći postizanju još boljih prodajnih rezultata. Novi web na adresi www.valamar.com bit će i rezervacijski centar za gotovo 40 Valamarovih objekata i to hotela i kampova na pet lokacija u Hrvatskoj.

Upravo zahvaljujući poboljšanjima Valamr već sada bilježi porast rezervacija u odnosu na prošlu godinu s novom stranicom je 20 posto veći, a prihod 30 posto veći, pohvalila se direktorica marketinga Valamara Iva Kutle i dodala kako u ukupnoj prodaji oko četvrtine čini upravo online prodaja.

„Nova web stranica ima izmijenjen dizajn i arhitekturu, značajno je skraćen put od pregleda određene destinacije do samog online rezerviranja, a dodatne informacije o određenom objektu poput cijene i tipa sobe prikazuju se puno ranije u procesu pregleda“, istaknula je Iva Kutle.

Prema njezinim riječima dodane su i nove funkcionalnosti poput dinamičnih filtera za pretragu, koji omogućavaju puno brže pretraživanje po destinacijama ili pak ključnoj riječi i nazivu objekta. Posjetitelji web stranice od sada mogu odabirom određenog objekta pogledati i recenzije koje su za taj objekt ostavljali posjetitelji poznatih turističkih portala Booking.com, HolidayCheck ili Expedie.

Novi web nastao je nakon gotovo jednogodišnje analize ponašanja i želja posjetitelja, objašnjava Iva Kutle dodaje kako je sam razvoj, o čijoj cijeni nije željela govoriti, obavljen u hrvatskoj slovenskoj kooperaciji.

Dizajn i arhitekturu nove Valamarove web stranice bio je povjeren slovenskoj agenciji Renderspace, dok je softverski razvoj preuzeo porečki Infosit.

Kako bi posjetitelji imali što kvalitetniji uvid u izgled objekta, postavljene su značajno veće i kvalitetnije fotografije, a svi tekstovi na stranici su ponovno napisani i prilagođeni SEO (Search Engine Optimization) strategiji koju Valamar primjenjuje u izradi svojih online sadržaja, pojašnjava Iva Kutle. To znači da su poštivana pravila i korištene ključne riječi koje svim korisnicima omogućuju brže i detaljnije pretraživanje na poznatim svjetskim tražilicama poput Googlea. Napravljena je i snažna integracija web stranice s društvenim mrežama te je omogućeno dijeljenje sadržaja stranice na Facebooku, Twitteru i Google+, zaključuje Iva Kutle.

Još iz kategorije

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

Microsoft lansirao Visual Studio 2019 za Windows i Mac

15.04.2019. komentiraj

Microsoftov Visual Studio 2019 za Windows i Mac službeno je dostupan, a može ga se preuzeti s visualstudio.microsoft.com/downloads. Uključuje asistirano popunjavanje kod od strane umjetne inteligencije uvrštene kroz Visual Studio Intelli Core i to je ono čime se Microsoft najviše ponosi i samim time najviše ističe.

Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

13.04.2019. komentiraj

Tvrtka Schneider Electric predstavila je Galaxy VS, visokoučinkovit, trofazni modularni uređaj za neprekidno napajanje (UPS). On je jednostavan za upotrebu, snage od 10 do 100 kW te je dizajniran da zadovolji ključne zahtjeve za energijom IT, komercijalnih i industrijskih postrojenja.