VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa

VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa

Sve je nekako u znaku CES-a, najvećeg tehnološkog događaja ove godine koji se odvija u Las Vegasu u siječnju. Dolaze nam vijesti kako mnoge tvrtke spremaju razna iznenađenja u vezi predstavljanja svojih proizvoda, pa je tako i VAIO najavio svoj pametni telefon.

Zanimljivo je kako VAIO više nije dio Sonyja jer je Sony odlučio prodati ovaj brand. VAIO se uvijek povezuje s laptopima i brand je imao dosta uspjeha. Povoljna cijena i dobri prijenosni uređaji - to su bile glavne odlike VAIO branda.

Sony na CES-u namjerava predstaviti svoje Sony Xperia uređaje, a VAIO svoj pametni telefon, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će proći sučeljavanje. Za sada se samo zna kako će VAIO pametni telefon imati zaslon od 5 -inča.

Možda će kod Sonyja prevladati i određena zabrinutost jer VAIO dolazi s pametnim telefon. Uzrok zabrinutosti moglo bi biti to što mnogi kupci još uvijek povezuju VAIO s Sonyjem, pa bi automatski razni Sony fanovi mogli kupovati VAIO pametne telefone. To se Sonyju sigurno ne bi svidjelo...

Još iz kategorije

Span organizira besplatne webinare

Span organizira besplatne webinare

08.04.2020. komentiraj

Okolnosti u kojima se kao društvo trenutno nalazimo u najmanju su ruku izazovne. Kako bismo ostali doma i postupili odgovorno prema zdravlju nas samih i cjelokupnog društva, preko noći smo morali promijeniti niz navika, pa tako i način na koji godinama poslujemo. Urede smo zamijenili radom od kuće, a sastanke s kolegama i klijentima pozivima na daljinu. Rad od kuće postao je nužnost i naša svakodnevnica, a siguran i funkcionalan prostor za rad izvan korporativnog okruženja prijeko potreban standard sada više nego ikada prije.

Erste banka sedmu  godinu zaredom obnovila PCI DSS certifikat

Erste banka sedmu godinu zaredom obnovila PCI DSS certifikat

08.04.2020. komentiraj

Erste banka privela je kraju proces recertificiranja po PCI/DSS standardu (Payment Card Industry Data Security Standard) čime je po sedmi put zaredom u potpunosti potvrđena sukladnost poslovanja banke s ovim visokim međunarodnim sigurnosnim standardom platnih sustava. Radi se o certifikatu koji izdaje PCI Security Standards Council kojeg su osnovali najveći kartičarski brendovi (American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard, Visa Inc.) kako bi održavalo, razvijalo i promoviralo sigurno okruženje za obradu podataka o vlasnicima kartica.

Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera

Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera

07.04.2020. komentiraj

Apple se priključio drugim kompanijama koje su u trenucima pandemije koronavirusa odlučile korisnicima darovati jeftinije ili besplatne usluge na određeno vrijeme, kako bi im olakšali boravak u izolaciji. I ne samo to, kako bi se promovirao brend ili neka od usluga u ponudi.