VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa

VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa

Sve je nekako u znaku CES-a, najvećeg tehnološkog događaja ove godine koji se odvija u Las Vegasu u siječnju. Dolaze nam vijesti kako mnoge tvrtke spremaju razna iznenađenja u vezi predstavljanja svojih proizvoda, pa je tako i VAIO najavio svoj pametni telefon.

Zanimljivo je kako VAIO više nije dio Sonyja jer je Sony odlučio prodati ovaj brand. VAIO se uvijek povezuje s laptopima i brand je imao dosta uspjeha. Povoljna cijena i dobri prijenosni uređaji - to su bile glavne odlike VAIO branda.

Sony na CES-u namjerava predstaviti svoje Sony Xperia uređaje, a VAIO svoj pametni telefon, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će proći sučeljavanje. Za sada se samo zna kako će VAIO pametni telefon imati zaslon od 5 -inča.

Možda će kod Sonyja prevladati i određena zabrinutost jer VAIO dolazi s pametnim telefon. Uzrok zabrinutosti moglo bi biti to što mnogi kupci još uvijek povezuju VAIO s Sonyjem, pa bi automatski razni Sony fanovi mogli kupovati VAIO pametne telefone. To se Sonyju sigurno ne bi svidjelo...

Još iz kategorije

IBM odabrao Slack umjesto Microsoft Teams za svojih 350,000 zaposlenika

IBM odabrao Slack umjesto Microsoft Teams za svojih 350,000 zaposlenika

16.02.2020. komentiraj

Microsoft je doživio manji udarac nakon što se doznalo da IBM za korporativu komunikaciju svojih više od 350.000 zaposlenih bira Slack ispred Teamsa. U trenucima kad se dva konkurentska alata bore za prevlast na tržištu, dobiti takvog klijenta od iznimne je važnosti.

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

15.02.2020. komentiraj

Schneider Electric predstavio je prvu verziju Easy UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za uporabu i jednostavan za održavanje., osiguravajući malim i srednjim poduzećima kontinuitet poslovanja i čineći ga izvanredno prikladnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Windaysi donose primjere iz prakse

Windaysi donose primjere iz prakse

12.02.2020. komentiraj

Povodom skorog održavanja najveće domaće IT konferencije Windays porazgovarali smo s direktoricom Microsoft Hrvatska Tatjanom Skoko o tome što konferencija donosi povodom dvadeset godina postojanja, ali i što je Microsoft promijenio posljednjih godina.