Uskoro novi Sagena Security Day

Uskoro novi Sagena Security Day

Foto: Fotolia (ilustracija)

Sagena i ove godine organizira Sagena Security Day koji će se održati 18. rujna u dvorani Matis Absolut Lounge u Zagrebu, a kao i do sada konferencija je organizirana u suradnji s američkom kompanijom McAfee.

Teme ovogodišnje konferencije biti će nedavno redizajnirani McAfee Endpoint paketi, IPS rješenja nove generacije, te dodatno obogaćena „McAfee Next Generation Firewall“ rješenja nakon preuzimanje korporacije Stonesoft.

Revizija  informacijske sigurnosti  redovito se provodi u  tvrtkama. Na ovu temu čuti ćemo zanimljivo predavanje od stručnjaka iz prakse:  „Interna revizija sigurnosti IS - gdje smo tu mi?“ jer cilj konferencije je predstaviti najnovija kretanja u industriji, te prikazati najzanimljivija rješenja koja svojim korisnicima nudi najveća svjetska kompanija posvećena isključivo sigurnosti.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.