Uskoro nova Megatrendova konferencija o analitici podataka

Uskoro nova Megatrendova konferencija o analitici podataka

Konferencija Power of data 2019 u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera, i poslovnog tjednika Lider koja će se održati 22. ožujka 2019. godine u hotelu Academia u Zagrebu. Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja poslovne analitike i power servera, a zajedno sa svojim klijentima i njihova iskustva s primjenom tih rješenja te kako su ona doprinijela njihovoj poslovnoj prednosti.

Na konferenciji možete saznati koju ulogu kognitivne platforme mogu imati u razvoju i transformaciji poslovanja te kako pokrenuti i realizirati projekte iz domene poslovne analitike i podatkovne znanosti, koje nove mogućnosti analize podataka donosi nova verzija IBM Cognosa, iz prve ruke kako su naši klijenti pomoću rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike unaprijedili svoje poslovanje, što je vođena samoposlužna analitika i zašto je presudna za menadžerske poslovne uvide, zašto je IBM Power9 najučinkovitija platforma za SAP HANA sustave, prednosti koje donositelji poslovnih odluka ostvaruju korištenjem aktivnih izvještaja na mobilnim uređajima.

Još iz kategorije

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

24.03.2019. komentiraj

Mnogi se pitaju zašto ići po sajmovima, da li se s modernim tehnologijama nešto može postići, smanjiti troškove, no sajmovi poput MWC u Barceloni pokazuju da tome zaista nije tako. Jer Barcelona i MWC19 definitivno su bili mjesto gdje ste morali biti i pokazati što znate.

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

24.03.2019. komentiraj

Kako omogućiti veliku tehnološku transformaciju u kojoj je 5G nešto što dolazi potrebno je omogućiti monetizaciju mreže i stvaranje takvog okruženja gdje će se iz velikih serija podataka, prikupljenih kroz duže vrijeme omogućiti stvaranje predikcija što će se događati. Tako nešto moguće je gledati u optimizaciji već postojećih 4G mobilnog mreža, ali svakako u 5G svijetu koji tek dolazi.

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

22.03.2019. komentiraj

Broj tvrtki, zaposlenih, ukupni prihodi i izvoz ICT sektora u Hrvatskoj raste, ali izazov je pronaći adekvatan broj IT stručnjaka. Navedena situacija može se primijeniti i na KING ICT, tvrtku koja je u 2018. potvrdila status jednog od vodećih sistem integratora u regiji s ostvarenih gotovo milijardu kuna prihoda i 500 zaposlenih djelatnika. Poruka je to Plamenka Barišića, predsjednika Uprave KING ICT-a na otvaranju konferencije Dan otvorenih integracija u Zagrebu.