Uskoro nova Megatrendova konferencija o analitici podataka

Uskoro nova Megatrendova konferencija o analitici podataka

Konferencija Power of data 2019 u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera, i poslovnog tjednika Lider koja će se održati 22. ožujka 2019. godine u hotelu Academia u Zagrebu. Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja poslovne analitike i power servera, a zajedno sa svojim klijentima i njihova iskustva s primjenom tih rješenja te kako su ona doprinijela njihovoj poslovnoj prednosti.

Na konferenciji možete saznati koju ulogu kognitivne platforme mogu imati u razvoju i transformaciji poslovanja te kako pokrenuti i realizirati projekte iz domene poslovne analitike i podatkovne znanosti, koje nove mogućnosti analize podataka donosi nova verzija IBM Cognosa, iz prve ruke kako su naši klijenti pomoću rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike unaprijedili svoje poslovanje, što je vođena samoposlužna analitika i zašto je presudna za menadžerske poslovne uvide, zašto je IBM Power9 najučinkovitija platforma za SAP HANA sustave, prednosti koje donositelji poslovnih odluka ostvaruju korištenjem aktivnih izvještaja na mobilnim uređajima.

Još iz kategorije

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

24.05.2019. komentiraj

Od tapeta i pločica do drveta i stakla, digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovacije u području dizajna interijera, otvarajući nove prilike za dizajnere i davatelje usluga tiska (PSP-ove, print service providers). Za dizajnere, robne marke koje nude ukrasnu grafiku i profesionalne dizajnere interijera prednosti digitalnog tiska nude veću kreativnu slobodu bez tehničkih ili ekonomskih ograničenja tradicionalnih tiskarskih procesa. Tisak na zahtjev omogućuje potpunu prilagodbu i uklanja potrebu za skladištenjem, omogućujući više eksperimentiranja i uklanjajući prepreke za ulazak u branšu. Međutim, ključan je čimbenik svjesnost, a razumijevanje mogućnosti digitalnog tiska još nije rasprostranjeno u zajednici dizajnera interijera.

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

22.05.2019. komentiraj

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO  i Altima  nakon rebrandinga nastaviti tržišnu ekspanziju. Grupa je u 100 %-tnom hrvatskom privatnom vlasništvu i prepoznati svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Sjedište Grupe je u Zagrebu, dok ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka. Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso  i Altima  i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

22.05.2019. komentiraj

Vlada Južne Koreje donijela je odluku o prelasku s Windows operativnog sustava na Linux i obavit će ga u narednom periodu po cijeni od otprilike 655 milijuna američkih dolara. Sve s ciljem smanjenja troškova, koji bi bili podosta veći kad bi se ostalno vjerno Microsoftu. Ali, razlog prelaska je i prekid ovisnost o jednom operativnom sistemu.