Unify Square za rast u CEE regiji odabrao partnerstvo s IT Sistemima

Unify Square za rast u CEE regiji odabrao partnerstvo s IT Sistemima

Kompanija Unify Square, poznata po PowerSuite softveru i cloud uslugama za upravljanje enterprise komunikacijskim alatima Skype for Business i Teams, popisu svojih partnera dodala je tvrtku IT Sistemi, jednog od najvećih domaćih igrača specijaliziranih u području Enterprise Content Management rješenja.

Riječ je o planu širenja prisutnosti Unify Squarea u regiji Srednje i Istočne Europe te jačanju globalne mreže partnera, s ciljem povećanja kvalitete usluge koju omogućuje njihov PowerSuite. Plan je uz pomoć IT Sistema uvesti tvrtke u novu eru suradnje u poslovnom okruženju,.

S obzirom na to da IT Sistemi rade na jačanju portfelja prema IT infrastrukturnim uslugama i modernim rješenjima na radnom mjestu, partnerstvo s Unify Squareom je važan korak u tom smjeru. IT Sistemi se raduju pružanju PowerSuite implementacije kako bi se tvrtkama diljem regije osigurala end-to-end kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika Skype for Business i Teams aplikacija.

“Unify Square je vrlo blizu dostavljanja opsežnih IT ponuda za Microsoft Teams i Skype for Business, a njihov PowerSuite softver neprimjetno se poravnava s većom vizijom IT Sistema u kontekstu dostavljanja najsuvremenijih IT rješenja koja odgovaraju svakom okruženju“ , kaže Damir Popović, predsjednik uprave IT Sistema.

“Ovo partnerstvo će nam dopustiti da osnažimo naše klijente u smjeru planiranja, prilagođavanja i upravljanja kolaborativnim okruženjima te će osigurati da organizacije svih vrsta mogu iskoristiti sve prednosti kolaborativnih tehnologija u nastajanju“, zaključuje Popović.

Još iz kategorije

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

VIDEO: MWC je mjesto gdje vidite gdje ste u odnosu na konkurenciju i što tržište u budućnosti želi

24.03.2019. komentiraj

Mnogi se pitaju zašto ići po sajmovima, da li se s modernim tehnologijama nešto može postići, smanjiti troškove, no sajmovi poput MWC u Barceloni pokazuju da tome zaista nije tako. Jer Barcelona i MWC19 definitivno su bili mjesto gdje ste morali biti i pokazati što znate.

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

VIDEO: Podaci i umjetna inteligencija grade nove modele

24.03.2019. komentiraj

Kako omogućiti veliku tehnološku transformaciju u kojoj je 5G nešto što dolazi potrebno je omogućiti monetizaciju mreže i stvaranje takvog okruženja gdje će se iz velikih serija podataka, prikupljenih kroz duže vrijeme omogućiti stvaranje predikcija što će se događati. Tako nešto moguće je gledati u optimizaciji već postojećih 4G mobilnog mreža, ali svakako u 5G svijetu koji tek dolazi.

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

22.03.2019. komentiraj

Broj tvrtki, zaposlenih, ukupni prihodi i izvoz ICT sektora u Hrvatskoj raste, ali izazov je pronaći adekvatan broj IT stručnjaka. Navedena situacija može se primijeniti i na KING ICT, tvrtku koja je u 2018. potvrdila status jednog od vodećih sistem integratora u regiji s ostvarenih gotovo milijardu kuna prihoda i 500 zaposlenih djelatnika. Poruka je to Plamenka Barišića, predsjednika Uprave KING ICT-a na otvaranju konferencije Dan otvorenih integracija u Zagrebu.