Unify Square za rast u CEE regiji odabrao partnerstvo s IT Sistemima

Unify Square za rast u CEE regiji odabrao partnerstvo s IT Sistemima

Kompanija Unify Square, poznata po PowerSuite softveru i cloud uslugama za upravljanje enterprise komunikacijskim alatima Skype for Business i Teams, popisu svojih partnera dodala je tvrtku IT Sistemi, jednog od najvećih domaćih igrača specijaliziranih u području Enterprise Content Management rješenja.

Riječ je o planu širenja prisutnosti Unify Squarea u regiji Srednje i Istočne Europe te jačanju globalne mreže partnera, s ciljem povećanja kvalitete usluge koju omogućuje njihov PowerSuite. Plan je uz pomoć IT Sistema uvesti tvrtke u novu eru suradnje u poslovnom okruženju,.

S obzirom na to da IT Sistemi rade na jačanju portfelja prema IT infrastrukturnim uslugama i modernim rješenjima na radnom mjestu, partnerstvo s Unify Squareom je važan korak u tom smjeru. IT Sistemi se raduju pružanju PowerSuite implementacije kako bi se tvrtkama diljem regije osigurala end-to-end kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika Skype for Business i Teams aplikacija.

“Unify Square je vrlo blizu dostavljanja opsežnih IT ponuda za Microsoft Teams i Skype for Business, a njihov PowerSuite softver neprimjetno se poravnava s većom vizijom IT Sistema u kontekstu dostavljanja najsuvremenijih IT rješenja koja odgovaraju svakom okruženju“ , kaže Damir Popović, predsjednik uprave IT Sistema.

“Ovo partnerstvo će nam dopustiti da osnažimo naše klijente u smjeru planiranja, prilagođavanja i upravljanja kolaborativnim okruženjima te će osigurati da organizacije svih vrsta mogu iskoristiti sve prednosti kolaborativnih tehnologija u nastajanju“, zaključuje Popović.

Još iz kategorije

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

Kako uspjeti u tisku ukrasne grafike

24.05.2019. komentiraj

Od tapeta i pločica do drveta i stakla, digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovacije u području dizajna interijera, otvarajući nove prilike za dizajnere i davatelje usluga tiska (PSP-ove, print service providers). Za dizajnere, robne marke koje nude ukrasnu grafiku i profesionalne dizajnere interijera prednosti digitalnog tiska nude veću kreativnu slobodu bez tehničkih ili ekonomskih ograničenja tradicionalnih tiskarskih procesa. Tisak na zahtjev omogućuje potpunu prilagodbu i uklanja potrebu za skladištenjem, omogućujući više eksperimentiranja i uklanjajući prepreke za ulazak u branšu. Međutim, ključan je čimbenik svjesnost, a razumijevanje mogućnosti digitalnog tiska još nije rasprostranjeno u zajednici dizajnera interijera.

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

Mrežne tehnologije VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

22.05.2019. komentiraj

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO  i Altima  nakon rebrandinga nastaviti tržišnu ekspanziju. Grupa je u 100 %-tnom hrvatskom privatnom vlasništvu i prepoznati svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Sjedište Grupe je u Zagrebu, dok ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka. Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso  i Altima  i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

Južna Koreja odabrala Linux umjesto Windows 10

22.05.2019. komentiraj

Vlada Južne Koreje donijela je odluku o prelasku s Windows operativnog sustava na Linux i obavit će ga u narednom periodu po cijeni od otprilike 655 milijuna američkih dolara. Sve s ciljem smanjenja troškova, koji bi bili podosta veći kad bi se ostalno vjerno Microsoftu. Ali, razlog prelaska je i prekid ovisnost o jednom operativnom sistemu.