Ubrzanje transformacije oblaka i širenje na Edge

Ubrzanje transformacije oblaka i širenje na Edge
DepositPhotos / Ilustracija

Na VMware Explore Europe, VMware je najavio ponude usmjerene da korisnicima omoguće unaprijeđeno pokretanje, skaliranje i osiguranje radnih opterećenja poduzeća i organizacija u privatnim i javnim cloud okruženjima i na Edge-u.

S 25 partnera diljem svijeta, VMware Sovereign Cloud sada omogućuje VMware Tanzu na suverenom oblaku, VMware Aria Operations Compliance paket za suvereni oblak i nova rješenja otvorenog ekosustava. Ove inovacije omogućit će partnerima da isporučuju usluge jednake onima koje se nalaze u javnim oblacima, istovremeno osiguravajući da su podaci zaštićeni, usklađeni i smješteni na nacionalnim teritorijima.

VMware-ovo SD-WAN rešenje sljedeće generacije, s novim SD-WAN klijentom, pomoći će tvrtkama i organizacijama da sigurnije, pouzdanije i optimalnije dostave aplikacije, podatke i usluge - bez obzira gdje se nalaze - na lokaciju, poslovnicu i u kućni ured, na bilo kojoj mreži i na bilo kojem uređaju.

vi VMware Carbon Black XDR poboljšat će lateralnu sigurnost proširenjem VMware-ove mrežne vidljivosti i otkrivanja na VMware Carbon Black Enterprise EDR, značajno poboljšavajući otkrivanje i sprječavanje prijetnji na krajnjim točkama i mrežama.

ovi VMware HCX+ i poboljšanja VMware NSX ALB PULSE Cloud Service pomoći će tvrtkama i organizacijama da usvoje model rada u oblaku.