Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT završila je projekt internacionalizacije poslovanja za koji je na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobila 823.000 bespovratnih kuna. Ukupna vrijednost projekta financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosila je 1.420,000 kuna. Projekt je bio usmjeren na širenje poslovanja strateških rješenja -  Paldeska, kontakt centra nove generacije te Matisona, rješenja za nadziranje telekomunikacijskih usluga.

„Matison smo predstavili na sajmu AfricaCom dva puta, 2017. i ponovo 2018., zatim ISS World Europe u Pragu, ISS World Middle East u Dubaiju i ISS World Asia u Kuala Lumpuru, a prisustvovali smo i na jednom B2B međunarodnom skupu u Berlinu. Ugovori za nova tržišta još uvijek nisu sklopljeni, no u postupku smo pregovora za nekoliko njih“, ističe Vedran Željeznak, interni direktor za Matison. Dodaje kako je riječ o rješenju koje se od sličnih rješenja na tržištu razlikuje prvenstveno u fleksibilnosti primjene s obzirom na okolinu kojoj je namijenjen pri čemu se njihovo rješenje prilagođava mreži korisnika po principu „ključ u ruke“.

Tijekom 2019. godine fokus internacionalizacije bio je usmjeren na napredno kontakt rješenje – Paldesk, pa su predstavnici tvrtke ove godine sudjelovali na NYT Travelshow sajmu u New Yorku.

„Ovaj sajam je najznačajniji sajam turizma u svijetu na kojem sudjeluje 6000 tvrtki iz turističke industrije, a sudionicima smo predstavili Paldesk live chat. Za vrijeme trodnevnog eventa prikupljeno je više od 200 leadova čime je sajam i odaziv premašio sva naša očekivanja. Uz to, sklopili smo 10 ugovora te odradili preko 50 product demoa“, kazao je Ivan Vučak, interni direktor za Paldesk. Ističe kako je na američkom tržištu prilično brzo prepoznato da Paldesk nudi jedno od vodećih komunikacijskih rješenja popraćeno jednostavnim, ali atraktivnim sučeljem, čime je privukao zamjetan interes malih i srednjih tvrtki koje traže jednostavno i fleksibilno SaaS rješenje.

Još iz kategorije

CES 2021: Schneider Electric omogućava održivo upravljanje energijom u svakoj kući

CES 2021: Schneider Electric omogućava održivo upravljanje energijom u svakoj kući

21.01.2021. komentiraj

Schneider Electric predstavio je slijedeću generaciju kućnog sustava za upravljanje energijom, Wiser Energy Center, na virtualnoj Svjetskoj izložbi potrošačke elektronike, CES 2021. Wiser Energy Center namijenjen je europskim tržištima.

Kriza pokazala izdržljivost Interxion Hrvatska, bivšeg Altusa koji je prošle godine promijenio i vlasnika

Kriza pokazala izdržljivost Interxion Hrvatska, bivšeg Altusa koji je prošle godine promijenio i vlasnika

20.01.2021. komentiraj

Kada dođe velika kriza poput pandemije, a onda se zaredaju i potresi jedan u proljeće drugi na samom kraju godine, pa kada tome pridodate i prodaju velikoj američkoj korporaciji jednoj od najvećih u svijetu u segmentu podatkovnih centara jasno je da je godina bila sve samo ne obična. Upravo o tome razgovarali smo s direktorom Interxion Hrvatska, nekad Altus IT-em Goranom Đoreskim koji ističe kako je kriza povećala opterećenje na telekomunikacije i podatkovne centre.

Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija

Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija

20.01.2021. komentiraj

U svijetu uređivanja fotografija, pojmom “umjetna inteligencija” podosta se “razbacuje” posljednjih godina, ali ono što profesionalne fotografe uistinu zanima jest radi li tako nešto ili ne. Kad se radi o PortraitPro 21, svakako radi.