Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT završila je projekt internacionalizacije poslovanja za koji je na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobila 823.000 bespovratnih kuna. Ukupna vrijednost projekta financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosila je 1.420,000 kuna. Projekt je bio usmjeren na širenje poslovanja strateških rješenja -  Paldeska, kontakt centra nove generacije te Matisona, rješenja za nadziranje telekomunikacijskih usluga.

„Matison smo predstavili na sajmu AfricaCom dva puta, 2017. i ponovo 2018., zatim ISS World Europe u Pragu, ISS World Middle East u Dubaiju i ISS World Asia u Kuala Lumpuru, a prisustvovali smo i na jednom B2B međunarodnom skupu u Berlinu. Ugovori za nova tržišta još uvijek nisu sklopljeni, no u postupku smo pregovora za nekoliko njih“, ističe Vedran Željeznak, interni direktor za Matison. Dodaje kako je riječ o rješenju koje se od sličnih rješenja na tržištu razlikuje prvenstveno u fleksibilnosti primjene s obzirom na okolinu kojoj je namijenjen pri čemu se njihovo rješenje prilagođava mreži korisnika po principu „ključ u ruke“.

Tijekom 2019. godine fokus internacionalizacije bio je usmjeren na napredno kontakt rješenje – Paldesk, pa su predstavnici tvrtke ove godine sudjelovali na NYT Travelshow sajmu u New Yorku.

„Ovaj sajam je najznačajniji sajam turizma u svijetu na kojem sudjeluje 6000 tvrtki iz turističke industrije, a sudionicima smo predstavili Paldesk live chat. Za vrijeme trodnevnog eventa prikupljeno je više od 200 leadova čime je sajam i odaziv premašio sva naša očekivanja. Uz to, sklopili smo 10 ugovora te odradili preko 50 product demoa“, kazao je Ivan Vučak, interni direktor za Paldesk. Ističe kako je na američkom tržištu prilično brzo prepoznato da Paldesk nudi jedno od vodećih komunikacijskih rješenja popraćeno jednostavnim, ali atraktivnim sučeljem, čime je privukao zamjetan interes malih i srednjih tvrtki koje traže jednostavno i fleksibilno SaaS rješenje.

Još iz kategorije

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

02.06.2020. komentiraj

Zagrebačka softverska i dizajnerska agencija Q odlučila je da u želji da radna atmosfera bude još bolja i da zaposlenici međusobno više komuniciraju, osmisliti Jenz. To je aplikacija koju su prvo testirali među sobom, a sada ju planiraju pustiti „u svijet“.

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

01.06.2020. komentiraj

Bosch Sensortec je najavio BMP390, novi barometarski senzor za pritisak visoke točnosti, ali i za praćenje visine u pametnim telefonima, ali i u nosivim te uređajima za reprodukciju zvuka. Novi senzor može mjeriti razlike u visini i do ispod deset centimetara, što se može zahvaliti poboljšanjoj rezoluciji. Samim time, točniji je 50 posto od prethodnika i Bosch na to može biti ponosan, ponajprije jer upravo takva osjetna poboljšanja stvaraju i održavaju odanu bazu korisnika.

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

29.05.2020. komentiraj

COVID-19 je pokrenuo najveću virtualizaciju u svijetu poslovanja. Preko noći su se organizacije, timovi i pojedinci morali prilagoditi novom normalnom načinu rada. Od sredine ožujka 2020. godine više od 90% radne populacije u svijetu prisiljeno je raditi od doma, dok prema podacima iz State of Global Workforce istraživanja, tijekom 2019. godine s udaljenih lokacija radilo je tek 20% zaposlenika. Ključno pitanje u ovom trenutku je kako će posao izgledati u budućnosti.