Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT predstavila Paldesk i Matison u Aziji i Americi

Tvrtka Sedam IT završila je projekt internacionalizacije poslovanja za koji je na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobila 823.000 bespovratnih kuna. Ukupna vrijednost projekta financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosila je 1.420,000 kuna. Projekt je bio usmjeren na širenje poslovanja strateških rješenja -  Paldeska, kontakt centra nove generacije te Matisona, rješenja za nadziranje telekomunikacijskih usluga.

„Matison smo predstavili na sajmu AfricaCom dva puta, 2017. i ponovo 2018., zatim ISS World Europe u Pragu, ISS World Middle East u Dubaiju i ISS World Asia u Kuala Lumpuru, a prisustvovali smo i na jednom B2B međunarodnom skupu u Berlinu. Ugovori za nova tržišta još uvijek nisu sklopljeni, no u postupku smo pregovora za nekoliko njih“, ističe Vedran Željeznak, interni direktor za Matison. Dodaje kako je riječ o rješenju koje se od sličnih rješenja na tržištu razlikuje prvenstveno u fleksibilnosti primjene s obzirom na okolinu kojoj je namijenjen pri čemu se njihovo rješenje prilagođava mreži korisnika po principu „ključ u ruke“.

Tijekom 2019. godine fokus internacionalizacije bio je usmjeren na napredno kontakt rješenje – Paldesk, pa su predstavnici tvrtke ove godine sudjelovali na NYT Travelshow sajmu u New Yorku.

„Ovaj sajam je najznačajniji sajam turizma u svijetu na kojem sudjeluje 6000 tvrtki iz turističke industrije, a sudionicima smo predstavili Paldesk live chat. Za vrijeme trodnevnog eventa prikupljeno je više od 200 leadova čime je sajam i odaziv premašio sva naša očekivanja. Uz to, sklopili smo 10 ugovora te odradili preko 50 product demoa“, kazao je Ivan Vučak, interni direktor za Paldesk. Ističe kako je na američkom tržištu prilično brzo prepoznato da Paldesk nudi jedno od vodećih komunikacijskih rješenja popraćeno jednostavnim, ali atraktivnim sučeljem, čime je privukao zamjetan interes malih i srednjih tvrtki koje traže jednostavno i fleksibilno SaaS rješenje.

Još iz kategorije

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

22.08.2019. komentiraj

Dell Technologies i AT&T zajedno istražuju razvoj ključnih područja otvorene infrastrukture za mreže nove generacije, koje će biti potrebne davateljima usluga prilikom podržavanja usluga u 5G svijetu, tvrde iz ove dvije kompanije i dodaju da 5G nije samo evolucija od 4G. 5G zahtijeva masovnu transformaciju te softversko definiranu, raščlanjenu i otvorenu infrastrukturu za automatizaciju isporuke i upravljanja mobilnim uslugama i nove telemetrije na temelju analitike kako bi se osigurala konzistentna razina usluga.

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.