Trgovački lanac Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu

Trgovački lanac Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu

Schneider Electric dogovorio je suradnju s trgovačkim lancem Bauhaus, u čijim prodajnim centrima se mogu pronaći proizvodi Schneider Electrica.

«Dosadašnja suradnja s firmom Schneider Electricom je iznimno dobra i uspješna te smo uz njihov asortiman proširili ponudu u Bauhaus prodajnim centrima. Za početak smo implementirali Schneider Electricov asortiman u tri prodajna centra u Hrvatskoj (Split, Zadar i Zagreb-Buzin). U dogledno vrijeme planiramo proširiti asortiman i na ostale prodajne centre. Naši kupci žele kvalitetnu te ujedno i dizajnersku ponudu, a to im sve Schneider Electric asortiman i pruža», izjavila je Maja Gergi, asistent nabave pri Bauhaus-Zagreb k.d.

"U asortimanu Schneider Electrica najviše se ističe elegantno dizajnirani program sklopki i utičnica Asfora, koji uz jednostavni dizajn i razne boje nudi široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koju karakterizira pouzdanost, estetika te povezivost. Od obične sklopke ili utičnice, preko komunikacijskih i USB utičnica, sve do regulatora rasvjete kojima se podešava jačina svjetla. Proizvodi kompanije Schneider Electric kao što su detektor pokreta ili detektor prisutnosti, štede energiju na mjestima gdje osvjetljenje nije non-stop neophodno. Detektor aktivira osvjetljenje u trenutku kada netko prolazi kroz kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često", vole se pohvaliti u kompaniji..

«Moderno uređenje doma je postalo nezamislivo bez upečatljivih detalja koje često zaboravljamo iako ih svi koristimo u svojim životnim prostorima. Među njih spadaju i električne instalacije, posebno njihovi vanjski dijelovi poput sklopki i utičnica, koje danas imaju puno veći raspon funkcija nego li u prošlosti. Današnji kupci imaju svoje zahtjeve i sretni smo što im se na ovaj način približavamo jer želimo udovoljiti njihovim željama za što ljepše uređenje interijera. Pored dizajna, naši proizvodi pružaju vrhunska tehnološka rješenja sa svojim mogućnostima umrežavanja, jednostavnosti ugradnje, centraliziranog upravljanja mobilnim aplikacijama i tomu slično», izjavila je Margareta Heder, direktorica marketinga u Schneider Electricu.

Dosadašnja suradnja Schneider Electrica i Bauhausa je prošla izuzetno pozitivno, budući da je to partnerstvo osiguralno kontinuitet isporuke za vrijeme COVID-a, a s druge strane hrvatske poslovnice Bauhausa su dobile izrazito kvalitetnog globalnog proizvođača.

Još iz kategorije

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

24.06.2021.

Zagrebačka tvrtka Neoinfo razvila je Mobile Payments Gateway, sustav za autoriziranje transakcija i naplatu različitim aplikacijama za mobilna plaćanja. U sklopu tog projekta započeli su i s pilot projektom PortalPay namijenjenom jednostavnom i brzom čitateljskom plaćanju na portalima, blogovima i sličnim online mjestima.

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

24.06.2021.

Dinamika promjena u digitalnoj industriji je daleko brža nego u tradicionalnima i to nam donosi prilagodljivost i otpornost, ističe za ICTbusiness.info Ratko Mutavdžić tehnički direktor Microsofta za CEE regiju, koji predaje i na Algebrinom Mini MBA Digital, koji govori o umjetnoj inteligenciji, cloudu i što nas čeka u budućnosti.

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

23.06.2021.

Domaća IT i konzultantska scena bogatija je za novog člana tvrtka LeverUP Consulting, s uredima u Zagrebu i Talinu o čemu smo razgovarali s direktoricom Dariom Kulikovom koja ističe kako su specijalizirani za implementaciju, nadogradnju i održavanje CRM sustava te da su certificirani partner američke tvrtke Salesforce.