Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Foto: HP

HP je najavio novi portfelj softverskih rješenja i usluga za transformaciju aplikacija koja omogućuju organizacijama isporuku novog korisničkog iskustva koje privlači, angažira i zadržava kupce, građane i zaposlenike – bilo gdje, bilo kad, s bilo kojeg uređaja, hvale se u HP-u.

Aplikacije su sada ogledalo organizacije. Dok tradicionalne aplikacije čine temelj svega što kompanija radi, one ipak nisu dizajnirane da se povežu s kupcem i resursima zaposlenih u organizaciji kompanije putem jednostavnog, intuitivnog iskustva.

Nedavno globalno istraživanje provedeno u ime HP-a pokazalo je da gotovo 70 posto direktora marketinga koriste mobilne aplikacije kako bi se povezali sa svojim kupcima. No gotovo 80 posto direktora marketinga pokazuju da te iste aplikacije koje su usmjerene prema kupcima moraju biti user-friendly kako bi se osigurala lojalnost kupca i njegovo zadržavanje.

„Mobilni uređaji su prisutni u gotovo svim rukama i aktovkama, čineći pristup kompaniji dostupan jednim potezom prstom,“ izjavio je Stephen DeWitt, viši potpredsjednik Enterprise Group Marketing, HP. „HP aplikacijska rješenja omogućuju tvrtkama da koriste upravo te uređaje u svrhu kompetitivne diferencijacije brzo kreirajući kvalitetne aplikacije za mobitele koje omogućuju najbolje iskustvo za korisnike.“

Strategija HP-ovih aplikacija usmjerena je na isporuku pojednostavljene arhitekture koja omogućava klijentima da kreiraju inovativne i intuitivne aplikacije koje se lako integriraju s njihovim tradicionalnim i Cloud-based okruženjima. Kao rezultat toga, klijenti će smanjiti trošak razvoja, ubrzati vrijeme izlaska na tržište za nove aplikacije, povećati zadovoljstvo kupaca i otključati nove izvore prihoda i inovacija.

„Kad se integriraju s velikim ulaganjima u tradicionalne sustave, moderne aplikacije potiču rast za organizacije koje žele stvoriti novu vrijednost za svoje kupce,“ rekao je Geoffrey Moore, autor, predavač i savjetnik. „Ono što je najvažnije, moderne aplikacije su sredstva organizacije za isporuku njihovih prioriteta Br. 1 – pružanje zanimljivih iskustava na raznim uređajima koji ljudima olakšavaju život i osiguravaju da se vrate po još.“

Dodatne informacije o HP-ovim softverima za prilagodbu aplikacija i rješenja usluga dostupne su na http://www.hp.com/go/modernapps

Još iz kategorije

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

Infodom razvio platformu za digitalnu transformaciju poduzeća

06.07.2020. komentiraj

Tvrtka InfoDom iz Zagreba, ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Razvoj novog i inovativnog proizvoda DEP (Digital Enterprise Platform) za digitalnu transformaciju poduzeća, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9,14 milijuna kuna, od čega su bespovratna sredstva 5,5 milijuna kuna. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2017., a završava 31. kolovoza 2020. godine.

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

Prepoznavanje rukopisa i prezentacija podataka

06.07.2020. komentiraj

Polako se približavamo kraju Megatrendovog digitalnog eventa Power of Data Spring 2020 Regional, a ovog tjedna su dva nova webinara. Prvi webinar je 7. srpnja na temu Visual recognition and processing of handwritten text, a u svijet umjetne inteligencije koja svakim danom postaje sve bitnija tema govori podatkovni znanstvenik Domagoj Marić.

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.