Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Foto: HP

HP je najavio novi portfelj softverskih rješenja i usluga za transformaciju aplikacija koja omogućuju organizacijama isporuku novog korisničkog iskustva koje privlači, angažira i zadržava kupce, građane i zaposlenike – bilo gdje, bilo kad, s bilo kojeg uređaja, hvale se u HP-u.

Aplikacije su sada ogledalo organizacije. Dok tradicionalne aplikacije čine temelj svega što kompanija radi, one ipak nisu dizajnirane da se povežu s kupcem i resursima zaposlenih u organizaciji kompanije putem jednostavnog, intuitivnog iskustva.

Nedavno globalno istraživanje provedeno u ime HP-a pokazalo je da gotovo 70 posto direktora marketinga koriste mobilne aplikacije kako bi se povezali sa svojim kupcima. No gotovo 80 posto direktora marketinga pokazuju da te iste aplikacije koje su usmjerene prema kupcima moraju biti user-friendly kako bi se osigurala lojalnost kupca i njegovo zadržavanje.

„Mobilni uređaji su prisutni u gotovo svim rukama i aktovkama, čineći pristup kompaniji dostupan jednim potezom prstom,“ izjavio je Stephen DeWitt, viši potpredsjednik Enterprise Group Marketing, HP. „HP aplikacijska rješenja omogućuju tvrtkama da koriste upravo te uređaje u svrhu kompetitivne diferencijacije brzo kreirajući kvalitetne aplikacije za mobitele koje omogućuju najbolje iskustvo za korisnike.“

Strategija HP-ovih aplikacija usmjerena je na isporuku pojednostavljene arhitekture koja omogućava klijentima da kreiraju inovativne i intuitivne aplikacije koje se lako integriraju s njihovim tradicionalnim i Cloud-based okruženjima. Kao rezultat toga, klijenti će smanjiti trošak razvoja, ubrzati vrijeme izlaska na tržište za nove aplikacije, povećati zadovoljstvo kupaca i otključati nove izvore prihoda i inovacija.

„Kad se integriraju s velikim ulaganjima u tradicionalne sustave, moderne aplikacije potiču rast za organizacije koje žele stvoriti novu vrijednost za svoje kupce,“ rekao je Geoffrey Moore, autor, predavač i savjetnik. „Ono što je najvažnije, moderne aplikacije su sredstva organizacije za isporuku njihovih prioriteta Br. 1 – pružanje zanimljivih iskustava na raznim uređajima koji ljudima olakšavaju život i osiguravaju da se vrate po još.“

Dodatne informacije o HP-ovim softverima za prilagodbu aplikacija i rješenja usluga dostupne su na http://www.hp.com/go/modernapps

Još iz kategorije

Kako uz rad s udaljenih lokacija očuvati korporativnu kulturu i timski duh

Kako uz rad s udaljenih lokacija očuvati korporativnu kulturu i timski duh

28.07.2021.

Mjesto rada više nije samo ured. Vjerojatno više nikad ni neće biti. Radite li vi od doma ili ste se vratili u poslovne prostore? Ili kombinirate? Bez obzira na odgovor, prisutni su mnogi poslovni izazovi koji su posljedica lockdowna i novih modela rada.

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

25.07.2021.

Potrošnja na digitalnu provjeru ili verifikaciju identiteta od strane biznisa u 2026. će stići do 16,7 milijardi američkih dolara, što je rast od 77 posto u odnosu na 9,4 milijarde dolara iz ove godine. Nadalje, Juniper Research navodi da će do toga doći zbog povećanog broja korisnika, pristiglog tijekom pandemije koronavirusa.

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

20.07.2021.

Trend ubrzane digitalizacije postojao je i ranije, ali ga je pandemija ubrzala do neslućenih razina, a to znači i da će rasti potreba za rješenjima prilagođenima korisnicima, ističe za ICTbusiness.info Davor Čuljak, partner u konzultantskom i dizajn studiju Resonate.