Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Transformacija aplikacija u režiji HP-a

Foto: HP

HP je najavio novi portfelj softverskih rješenja i usluga za transformaciju aplikacija koja omogućuju organizacijama isporuku novog korisničkog iskustva koje privlači, angažira i zadržava kupce, građane i zaposlenike – bilo gdje, bilo kad, s bilo kojeg uređaja, hvale se u HP-u.

Aplikacije su sada ogledalo organizacije. Dok tradicionalne aplikacije čine temelj svega što kompanija radi, one ipak nisu dizajnirane da se povežu s kupcem i resursima zaposlenih u organizaciji kompanije putem jednostavnog, intuitivnog iskustva.

Nedavno globalno istraživanje provedeno u ime HP-a pokazalo je da gotovo 70 posto direktora marketinga koriste mobilne aplikacije kako bi se povezali sa svojim kupcima. No gotovo 80 posto direktora marketinga pokazuju da te iste aplikacije koje su usmjerene prema kupcima moraju biti user-friendly kako bi se osigurala lojalnost kupca i njegovo zadržavanje.

„Mobilni uređaji su prisutni u gotovo svim rukama i aktovkama, čineći pristup kompaniji dostupan jednim potezom prstom,“ izjavio je Stephen DeWitt, viši potpredsjednik Enterprise Group Marketing, HP. „HP aplikacijska rješenja omogućuju tvrtkama da koriste upravo te uređaje u svrhu kompetitivne diferencijacije brzo kreirajući kvalitetne aplikacije za mobitele koje omogućuju najbolje iskustvo za korisnike.“

Strategija HP-ovih aplikacija usmjerena je na isporuku pojednostavljene arhitekture koja omogućava klijentima da kreiraju inovativne i intuitivne aplikacije koje se lako integriraju s njihovim tradicionalnim i Cloud-based okruženjima. Kao rezultat toga, klijenti će smanjiti trošak razvoja, ubrzati vrijeme izlaska na tržište za nove aplikacije, povećati zadovoljstvo kupaca i otključati nove izvore prihoda i inovacija.

„Kad se integriraju s velikim ulaganjima u tradicionalne sustave, moderne aplikacije potiču rast za organizacije koje žele stvoriti novu vrijednost za svoje kupce,“ rekao je Geoffrey Moore, autor, predavač i savjetnik. „Ono što je najvažnije, moderne aplikacije su sredstva organizacije za isporuku njihovih prioriteta Br. 1 – pružanje zanimljivih iskustava na raznim uređajima koji ljudima olakšavaju život i osiguravaju da se vrate po još.“

Dodatne informacije o HP-ovim softverima za prilagodbu aplikacija i rješenja usluga dostupne su na http://www.hp.com/go/modernapps

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.