TOP 5 besplatnih .NET Core ekstenzija za Visual Studio 2019

TOP 5 besplatnih .NET Core ekstenzija za Visual Studio 2019

Microsoftov Visual Studio 2019 za Windows i Mac službeno je dostupan otpočetka travnja, a može ga se preuzeti s visualstudio.microsoft.com/downloads. I bez obzira što je tek počeo s radom, već su dostupne neke korisne ekstenzije kako bi developeri mogli što prije i što bolje početi s programiranjem.

Neovisno o tome što .NET Core 3 nije bio potpuno spreman kad i Visual Studio 2019, stigle su brojne ekstenzije koje "pokrivaju" područje više nego dobro i donosimo njih pet trenutno najboljih i besplatnih, a da su vezane s .Net Core 3 i Visual Studio 2019 na bilo koji način.

Convert Project To .NET Core 3

Riječ je o eksperimentalnom radu Briana Lagunasa i obećava. Njegova mogućnost je konvertiranje Windows Presentation Foundation (WPF) za korištenje s .NET Core 3. Preuzeta je dosad 456 puta i instalirana 367 puta, s prosječnom ocjenom četiri od strane korisnika. Najviša je petica pa se ovaj projekt može nazvati vrlo dobrim.

Dotfuscator - .NET Obfuscator & App Hardening

Donosi ih PreEmptive Solutions s ciljem poboljšanja usklađenosti i kočenja napada kontra .NET  Xamarin, UWP, .NET Core i Unity aplikacija. Dolazi s edicijom za zajednicu, koja je besplatna, ali i s onom premium koja se plaća. Već je 26 tisuća puta pregledana, ima prosječnu ocjenu 4,2 i 18 recenzija. Kad se radi o sigurnosti, svakako sjajno rješenje.

.NET Core REST API Template

Iza svega stoji Jon Mikel Inza i njegov projekt dizajniran je kako bi ubrzao kreiranje NET Core 2.1.x API projekata, iako, kao i drugi koji ciljaju na v2.x .NET Core verzije, može se nadograditi na .NET Core 3. Uz projekt dolazi dokumentacija kako koristiti projekt i dosad već ima 22550 preuzimanja i 15287 instalacija, uz savršenu peticu kao ocjenu. To dovoljno govori...

C# Console App Boilerplate

Kreator Wei Ye kroz svoj projekt nudi template bazirane na C# i bez obzira što skromno tvrdi da je riječ "samo o još jednom projektu takve vrste", bilježi 9500 instalacija i ima jednu recenziju. S ocjenom pet. Ekstenzija radi s VS 2019 i 2017.

OpenAPI (Swagger) Connected Service

Ekstenzija načinjena od strane Dmitrija Pavlova omogućava povezanim uređajima za Visual Studio generirati OpenAPI (Swagger) Web usluge. Zasad je ekstenzija preuzeta 1267 puta i instalirana 729 puta, a dobila je i tri rcenzije s ocjenom pet.

Još iz kategorije

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

18.07.2019. komentiraj

Addiko banka uvela je mobilnu aplikaciju QLine putem koje klijenti mogu dobiti svoj redni broj bez potrebe za čekanjem u redu, a u poslovnici borave samo onoliko koliko trebaju kako bi obavili posao. S QLine aplikacijom Addiko banka klijentima na jednostavan način omogućuje brže i praktičnije obavljanje poslova u poslovnici banke, bez nepotrebnog gubitka vremena čekajući u redu.

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

17.07.2019. komentiraj

Veritas Technologies objavila je svoju platformu Enterprise Data Services Platform, objedinjen skup tehnologija koje su stvorene kako bi kompleksnost složenih poslovnih IT sustava učinile apstraktnom. Ova platforma, koju pokreće Veritasov NetBackup 8.2, omogućava korisnicima da na jednostavan način postignu ono što im je najvažnije: visoku dostupnost aplikacija, podatke koji su uvijek zaštićeni i koje je moguće obnoviti, te uvid u podatke koji omogućava operativnu učinkovitost i usklađenost s regulativnim okvirom.

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

15.07.2019. komentiraj

Q je trenutno najbrže rastuća softverska agencija u Europi, a u svom portfoliju sadrži najprestižnije svjetske brandove, kao što su The Times, BBC, Facebook, Nestle, Vaillant, Volkswagen, Hilti i mnogi drugi, vole se pohvaliti u kompaniji pod imenom Q.