Tim Lister dolazi u Hrvatsku na radionicu 'Mastering the requirements process'

Tim Lister dolazi u Hrvatsku na radionicu 'Mastering the requirements process'

U sklopu 'Change Workshops', KING ICT u Hrvatsku dovodi Tima Listera. Poznati američki stručnjak za poslovnu analizu od 23. do 25. travnja održat će trodnevnu radionicu 'Mastering the requirements process' u Zagrebačkom inovacijskom centru.

Zajednica IT stručnjaka svakim danom raste, a želja za usavršavanjem je velika. Riječ je o izvrsnoj prilici kada polaznici iz prve ruke mogu učiti od svjetski poznatog stručnjaka za poslovnu analizu.

Radionica je namijenjena analitičarima sustava, poslovnim analitičarima, product ownerima, voditeljima projekta, menadžerima i konzultantima. Posebnu će korist imati oni koji su na agilnim projektima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Early Bird ulaznice su u prodaji do 5. travnja! Sve informacije dostupne su na službenim web stranicama http://www.changecon.com/workshop/

Tim Lister bavi se consultingom, pisanjem i predavanjem. Ima preko 40 godina iskustva u razvijanju softvera, a specijaliziran je za projektiranje poslovnih sustava i upravljanje rizicima. Bavi se i definiranjem poslovne arhitekture projekata, poslovnom analizom, planiranjem, upravljanjem rizicima te otkrivanjem i definiranjem poslovnih zahtjeva korisnika.

Jedan je od osnivača Atlantic Systems Guild-a te je koautor brojnih knjiga među kojima su najpoznatije Peopleware i Waltzing With Bears. Gostovao je na raznim konferencijama na kojima predaje o agilnom razvoju te je bio gost predavač na Sveučilištu Stanford.

Još iz kategorije

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.

Microsoft Defender ATP od sada brani sve Linuxe

Microsoft Defender ATP od sada brani sve Linuxe

30.06.2020. komentiraj

Microsoft je još u studenome 2017. sklopio partnerstva s velikanima na području zaštite na internetu kako bi integrirao njihov način prepoznavanja prijetnji, ali i samu postojeću bazu koju imaju, unutar svog Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), a novitet je da napokon postoji verzija za Ubuntu i sve Linuxove distrose.

Digitalna komora dizajnirana kao spoj nekoliko platformi i rješenja po mjeri

Digitalna komora dizajnirana kao spoj nekoliko platformi i rješenja po mjeri

30.06.2020. komentiraj

S više od 28 godina iskustva i globalnim poslovanjem, IN2 grupa jedan je od regionalnih lidera u razvoju softvera za čitav niz poslovnih grana. Osim razvoja rješenja za postojeća i nova poslovna područja te digitalnih rješenja, IN2 pruža usluge IT konzaltinga, implementacije vlastitih i standardnih rješenja te sistemske podrške primijenjenim rješenjima. IN2 grupa dio je Constellation Software Inc koji surađuje s preko 125.000 klijenata u više od 100 zemalja. Njihov projekt za Hrvatsku gospodarsku komoru nazvan Digitalna komora bio je povod za razgovor s Davorom Vinčićem direktorom projekta iz Sektora za gospodarstvo IN2. Ukupna vrijednost projekta je 28.7 milijuna kuna od čega 85 posto, odnosno 24.4 milijuna sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostalih 15 posto HGK kao korisnik projekta. Digitalna komora trenutno ima preko 25.000 registriranih korisnika.