Tim Lister dolazi u Hrvatsku na radionicu 'Mastering the requirements process'

Tim Lister dolazi u Hrvatsku na radionicu 'Mastering the requirements process'

U sklopu 'Change Workshops', KING ICT u Hrvatsku dovodi Tima Listera. Poznati američki stručnjak za poslovnu analizu od 23. do 25. travnja održat će trodnevnu radionicu 'Mastering the requirements process' u Zagrebačkom inovacijskom centru.

Zajednica IT stručnjaka svakim danom raste, a želja za usavršavanjem je velika. Riječ je o izvrsnoj prilici kada polaznici iz prve ruke mogu učiti od svjetski poznatog stručnjaka za poslovnu analizu.

Radionica je namijenjena analitičarima sustava, poslovnim analitičarima, product ownerima, voditeljima projekta, menadžerima i konzultantima. Posebnu će korist imati oni koji su na agilnim projektima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Early Bird ulaznice su u prodaji do 5. travnja! Sve informacije dostupne su na službenim web stranicama http://www.changecon.com/workshop/

Tim Lister bavi se consultingom, pisanjem i predavanjem. Ima preko 40 godina iskustva u razvijanju softvera, a specijaliziran je za projektiranje poslovnih sustava i upravljanje rizicima. Bavi se i definiranjem poslovne arhitekture projekata, poslovnom analizom, planiranjem, upravljanjem rizicima te otkrivanjem i definiranjem poslovnih zahtjeva korisnika.

Jedan je od osnivača Atlantic Systems Guild-a te je koautor brojnih knjiga među kojima su najpoznatije Peopleware i Waltzing With Bears. Gostovao je na raznim konferencijama na kojima predaje o agilnom razvoju te je bio gost predavač na Sveučilištu Stanford.

Još iz kategorije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

04.08.2019. komentiraj

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali s impresivnom uštedom EcoTank asortimana, ovi izdržljivi, brzi i energetski učinkoviti pisači su stvoreni za korisnike i tvrtke kojima je potrebno rješenje za jeftini ispis velikog broja jednobojnih dokumenata, ističu u Epsonu.