Telelink Business Services rješava izazove digitalizacije poslovanja

Telelink Business Services rješava izazove digitalizacije poslovanja

Foto: Goran Matošević / Tomich Productions

Telelink Business Services (TBS) grupa prisutna je na IT tržištu više od 20 godina, a od kraja 2021. godine i u Zagrebu te je ostvarila snažnu tržišnu poziciju razumijevanjem potreba naših kupaca i pomoći u digitalnoj transformaciji. TBS koristi provjerena rješenja najvećih svjetskih brendova kao što su Cisco, IBM, VMware, Dell/EMC, Microsoft, Crowdstrike, ServiceNow te brojna druga s posebnim naglaskom na rješenja iz područja kibernetičke sigurnosti.

Izazovi digitalizacije poslovanja poput hibridnog radnog mjesta i smještaja kritičnih resursa mijenjaju i način na koji se posao obavlja. Ovaj trend nastavlja se ubrzavati, budući da su mobilni uređaji i rad od kuće sada značajan dio svakodnevnog života. Osim toga, rast IoT-a u nadzoru, proizvodnji, zdravstvu i pametnim uredima se širi, a poslovne aplikacije i usluge brzo prelaze na alternative temeljene na oblaku.

Kao rezultat toga, granice štićenog perimetra sve su šire i nejasnije, a brojevi lokacija i uređaja unutar njih su eksponencijalno porasli. Današnji dionici, korisnici i kupci očekuju lakši pristup, brže vrijeme odziva i pouzdanije povezivanje. Zauzvrat, ova rastuća očekivanja umrežene svakodnevice povećavaju potražnju za rješenjima koja pojednostavljuju i optimiziraju administraciju i kontrolu distribuiranih okruženja.

„TBS niz godina prati tehnološke promjene i kontinuirano prilagođavamo opsežan portfelj usluga i rješenja. Svakom projektu pristupamo s ciljem dugoročnog partnerskog odnosa sa korisnikom jer je, vjerujemo to danas jedino ispravno kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca na svim razinama“, pojašnjava Kosanović.

Kontinuiranim rastom, otvaranjem TBS akademije kroz koju razvijamo mlade talente i usavršavamo znanje gotovo 500 zaposlenih, uspješna suradnja sa više od 60 internacionalnih dobavljača i partnera na raznim projektima sa više od 300 srednjih i velikih korisnika (npr. Lufthansa, Unitedgroup, ContourGlobal, Raiffeisen Bank, Ciena, Kaufland i mnogi drugi) u CEE regiji i šire, govori o kapacitetima i pristupu svakom projektu.

“Poseban fokus smo, obzirom na sve učestaliji manjak resursa u cijeloj Europi, stavili na područje računalne sigurnosti gdje nudimo kompletnu uslugu počevši od analize sigurnosnih rizika, izrade sigurnosnih politika i preporuka, zatim uklanjanja sigurnosnih rizika te 24/7 nadzora korisničke IT infrastrukture (SOC). TBS SOC sigurnosna rješenja se baziraju na IBM Security rješenjima koja nude jedan od najnaprednijih i integriranijih portfelja sigurnosnih proizvoda i usluga, kontinuirano optimiziranih prateći više od 20 milijuna događaja svake sekunde u više od 130 zemalja, sa preko 3.000 sigurnosnih patenata“, zaključuje Kosanović.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.