Telelink Business Services rješava izazove digitalizacije poslovanja

Telelink Business Services rješava izazove digitalizacije poslovanja
Goran Matošević / Tomich Productions

Telelink Business Services (TBS) grupa prisutna je na IT tržištu više od 20 godina, a od kraja 2021. godine i u Zagrebu te je ostvarila snažnu tržišnu poziciju razumijevanjem potreba naših kupaca i pomoći u digitalnoj transformaciji. TBS koristi provjerena rješenja najvećih svjetskih brendova kao što su Cisco, IBM, VMware, Dell/EMC, Microsoft, Crowdstrike, ServiceNow te brojna druga s posebnim naglaskom na rješenja iz područja kibernetičke sigurnosti.

Izazovi digitalizacije poslovanja poput hibridnog radnog mjesta i smještaja kritičnih resursa mijenjaju i način na koji se posao obavlja. Ovaj trend nastavlja se ubrzavati, budući da su mobilni uređaji i rad od kuće sada značajan dio svakodnevnog života. Osim toga, rast IoT-a u nadzoru, proizvodnji, zdravstvu i pametnim uredima se širi, a poslovne aplikacije i usluge brzo prelaze na alternative temeljene na oblaku.

Kao rezultat toga, granice štićenog perimetra sve su šire i nejasnije, a brojevi lokacija i uređaja unutar njih su eksponencijalno porasli. Današnji dionici, korisnici i kupci očekuju lakši pristup, brže vrijeme odziva i pouzdanije povezivanje. Zauzvrat, ova rastuća očekivanja umrežene svakodnevice povećavaju potražnju za rješenjima koja pojednostavljuju i optimiziraju administraciju i kontrolu distribuiranih okruženja.

„TBS niz godina prati tehnološke promjene i kontinuirano prilagođavamo opsežan portfelj usluga i rješenja. Svakom projektu pristupamo s ciljem dugoročnog partnerskog odnosa sa korisnikom jer je, vjerujemo to danas jedino ispravno kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca na svim razinama“, pojašnjava Kosanović.

Kontinuiranim rastom, otvaranjem TBS akademije kroz koju razvijamo mlade talente i usavršavamo znanje gotovo 500 zaposlenih, uspješna suradnja sa više od 60 internacionalnih dobavljača i partnera na raznim projektima sa više od 300 srednjih i velikih korisnika (npr. Lufthansa, Unitedgroup, ContourGlobal, Raiffeisen Bank, Ciena, Kaufland i mnogi drugi) u CEE regiji i šire, govori o kapacitetima i pristupu svakom projektu.

“Poseban fokus smo, obzirom na sve učestaliji manjak resursa u cijeloj Europi, stavili na područje računalne sigurnosti gdje nudimo kompletnu uslugu počevši od analize sigurnosnih rizika, izrade sigurnosnih politika i preporuka, zatim uklanjanja sigurnosnih rizika te 24/7 nadzora korisničke IT infrastrukture (SOC). TBS SOC sigurnosna rješenja se baziraju na IBM Security rješenjima koja nude jedan od najnaprednijih i integriranijih portfelja sigurnosnih proizvoda i usluga, kontinuirano optimiziranih prateći više od 20 milijuna događaja svake sekunde u više od 130 zemalja, sa preko 3.000 sigurnosnih patenata“, zaključuje Kosanović.