TBS grupa na domaće tržište donosi međunarodnu ekspertizu iz zahtjevnih područja digitalizacije poslovnih procesa i računalne sigurnosti

TBS grupa na domaće tržište donosi međunarodnu ekspertizu iz zahtjevnih područja digitalizacije poslovnih procesa i računalne sigurnosti

Foto: Goran Matošević / Tomich Productions

Telelink Business Services grupa prisutna je na IT tržištu više od 20 godina te je ostvarila snažnu tržišnu poziciju u stvaranju modernog IT-a i komunikacijskih rješenja u cijeloj regiji, a od posljednjeg kvartala prošle godine direktno prisutna je s uredom i u Hrvatskoj, ističe Tomislav Kosanović direktor za Hrvatsku.

TBS je postao pokretač inovacija koji ljudima i organizacijama omogućuje usvajanje novih tehnologija dok se fokusiraju na svoju osnovnu djelatnost, pojašnjava dalje Kosanović i pojašnjava kako stručnjaci u TBS grupi daju doprinose svojim korisnicima u razumijevanju potreba svojih kupaca i koriste vlastiti regionalni talent kako bi im pomogli u digitalnoj transformaciji uz najbolja IT rješenja renomiranih svjetskih ponuđača. Nadalje, grupa je izlistana na burzi i bilježi kontinuiran rast i stvaranje vrijednosti svojim dioničarima, tvrdi Kosanović i dodaje kako je TBS grupa dugogodišnji regionalni partner najvećim svjetskim brendovima s najvišim partnerskim statusima kao što su Cisco , IBM, VMware, Dell/EMC, Microsoft, ServiceNow i brojnim drugima.

Komplicirani poslovni problemi zahtijevaju vrlo pametna rješenja, ali do njih nije lako doći, tvrdi Kosanović i dodaje da su zato u TBS-u na pomoć korisnicima  da to pojednostave i našim klijentima donesemo veću vrijednost i to kroz lako razumljivo i jednostavno za korištenje.

„Činimo to pružanjem opsežnog portfelja usluga i prilagođavanjem opsega i dubine različitih usluga u životnom ciklusu projekta na temelju veličine i potreba klijenta. Svoje projekte ne smatramo jednim činom, već zamršenim procesom u kojem uvijek činimo dodatne korake kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca i isporuku koja ispunjava sva očekivanja klijenata“, pojašnjava Kosanović.

Inspirirani potrebama i izazovima modernog poslovanja, osmislili su holistički pristup za omogućavanje digitalne transformacije i rješavanje složenih problema s IT-om. Na temelju iskustva, zacrtali su sedam tehnoloških stupova koji predstavljaju holistički pogled na IT okruženje.

“Posebne kompetencije, iskustva i partnerstva kojima se ističemo na tržištu su vezana uz područja računalne sigurnosti i digitalizacije poslovnih procesa. U području računalne sigurnosti nudimo kompletnu uslugu počevši od analize sigurnosnih rizika, izrade sigurnosnih politika i preporuka, zatim uklanjanja sigurnosnih rizika te 24/7 nadzora korisničke IT infrastrukture (SOC). TBS sigurnosna rješenja se baziraju na provjerenim i prema Gartneru najboljim svjetskim rješenjima od partnera kao što su VMware , IBM,  CyberArc, Microsoft, Symantec, PaloAlto, Thales i brojnih drugih. Drugo veliko područje je digitalizacija poslovnih procesa koja uključuje analizu poslovnih procesa, ciljeve poslovanja, optimizacija i automatizacija procesa kroz tehnološka rješenja ServiceNow, IBMa i brojnih drugih. Kroz navedenu digitalizaciju poslovnih procesa pomažemo korisnicima da optimiziraju poslovanje i povećaju svoju profitabilnost. Uz sve gore navedeno TBS grupa pruža i usluge projektiranja, optimizacije, implementacije i održavanja svih infrastrukturnih IT servisa“, zaključuje Kosanović.

 

Telelink u brojkama:

20+ godina iskustva u IT industriji

300+ visoko stručnih profesionalaca

8 ureda u različitim državama

1200+ profesionalnih certifikata i akreditacija

12,5 milijuna dionica izlistanih na BSE

Više od 60 internacionalnih partnera

Više od 300 srednjih i velikih korisnika

 

 

Sedam glavnih tehnoloških grupa:

Povezanost

Informacijska sigurnost

Digitalizacija poslovnih procesa

Moderno radno mjesto

Hibridna rješenja u „Cloudu“

Rješenja za pružatelje usluga

Aplikativni servisi

IoT rješenja za pametne gradove

Još iz kategorije

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

30.06.2022.

IN2 grupa slavi 30 godina tijekom kojih je digitalizirala suvremen život svakoga građana Hrvatske. 'Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe', naglasio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

30.06.2022.

Span je objavio da je osvojio nagradu Microsoft Ukraine Partner of the Year 2022. Tvrtka je nagrađena među svjetskim vrhunskim Microsoftovim partnerima za demonstriranje izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologiji.

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

29.06.2022.

Nedavni patent koji je predstavio AMD opisuje aplikaciju koja može automatski izvršiti overclocking memorije za Ryzen CPU, odnosno, potencijalno postati pristupačnijim za korištenje entuzijastima.