Svijetla točka svakog oblaka

Svijetla točka svakog oblaka

Foto: DepositPhotos

Mogućnost biranja i kombiniranja rješenja različitih pružatelja cloud usluga daje vam tehnološke i komercijalne pogodnosti te prilike za korištenje i upravljanje najboljim scenarijima savršeno skrojenima za vaše potrebe. Fleksibilnost integracije multicloud rješenja nadilazi ograničenja jednog oblaka i uz pravilno upravljanje može povećati djelotvornost vašeg poslovanja.

Prilagođena rješenja u oblaku
Uvođenje cloud usluga u vaše IT okruženje može biti vrlo izazovno. Pružatelji cloud usluga nude standardizirana i specifična rješenja koje su posebno razvijena za širok raspon scenarija. Evolucija poslovnih i tržišnih zahtjeva potiče transformaciju u IT, ali i obrnuto. To znači da IT mora biti agilniji te sposoban odgovoriti na potrebe poslovanja. IT pomaže oblikovati širu strategiju organizacije u današnjem svijetu opterećenom naglim promjenama. Međutim, ta strategija zahtijeva precizno korištenje i razvoj pojedinih cloud usluga za raznovrsne scenarije.

Maksimalno iskoristite multicloud rješenja
Svaki pružatelj cloud usluga može vam ponuditi idealno rješenje ovisno o vašim specifičnim potrebama.

Infocumulus je stvorio Cloud Advisor – besplatni digitalni savjetnik za vaša cloud putovanje koji vam pomaže definirati vaše putovanje kroz oblak uz opise i određivanje prioriteta tranzicijskih procesa, naglašavajući važne korake koje trebate uzeti u obzir pri upravljanju, radu i administraciji.

Kako vam Cloud Advisor može pomoći?
Cloud nije samo ulaganje u tehnologiju, već i ulaganje u inovativnost i agilnost organizacije. Stoga vam Cloud Advisor predstavlja korake za usklađivanje tehnoloških promjena s ciljevima vašeg poslovanja te osigurava spremnost ljudi i procesa na sve izazove vezane uz prilagodbu njihove organizacije na cloud protokole.

Cloud Advisor Report će vam pomoći da bolje razumijete položaj vaše organizacije u pogledu spremnosti na usvajanje oblaka, ali i preporučiti sljedeće korake. Zatim ćete zajedno sa stručnim savjetnicima Infocumulusa razviti strategiju koja ne ovisi o dobavljaču oblaka, ali uključuje odgovarajuću kombinaciju alata i cloud usluga koji vašu viziju pretvaraju u stvarnost.

Još iz kategorije

Zebra Systems ulazi u partnerstvo s Cloudflareom

Zebra Systems ulazi u partnerstvo s Cloudflareom

02.03.2021.

Zebra Systems objavila je da je na tržištima regije Adriatic uspostavio partnerstvo s kompanijom Cloudflare, specijaliziranom za proizvode iz područja sigurnosti, performansi i pouzdanosti, koja pomaže u izgradnji boljeg Interneta. Zebra Systems, distributer rješenja s dodanom vrijednošću kompanija Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda i SolarWinds MSP, ovime proširuje svoj portfelj s još jednim važnim brendom iz područja IT upravljanja i sigurnosti.

Umjetna inteligencija pomaže unaprijediti i ugladiti isporuku IT usluga

Umjetna inteligencija pomaže unaprijediti i ugladiti isporuku IT usluga

25.02.2021.

Umjetna inteligencija omogućava prebacivanje na sebe dobrog dijela posla u korporacijama, što se vidi u istraživanju provedenom od strane OpsRamp. Prema njemu, sve je više područja koje pokriva umjetna inteligencija, ali i sve je više inicijativa da se to učini, kao što je i sve više proizvoda vezanih uz umjetnu inteligenciju, odnosno, automatizaciju procesa.

Ericsson Nikola Tesla ostvario rast prihoda 13,7 posto, a bruto dobiti 6 posto

Ericsson Nikola Tesla ostvario rast prihoda 13,7 posto, a bruto dobiti 6 posto

23.02.2021.

Poslovni rezultati najvećeg domaćeg ICT izvoznika Ericsson Nikola Tesle pokazuju kako je u prošloj godini ukupni prihodi od prodaje su dosegnuli 2,023 milijarde kuna uz rast od 13,7  posto u odnosu na godinu dana ranije. Podaci pokazuju da u ukupnim prihodima od prodaje udio domaćeg tržišta čini 45,8 posto, usluge za Ericsson 42,6 posto, dok ostala izvozna tržišta sudjeluju s 11,6 posto, čim je izvoz kompanije veći 54,2 posto.