STORM Informatika predstavlja komunikacijsku platformu Omnichannel

STORM Informatika predstavlja komunikacijsku platformu Omnichannel

Foto: Depositphotos

Napredak i unapređenje korisničkog iskustva danas su visoko na listi prioriteta gotovo svake tvrtke. Upravo korisničko iskustvo klijenata je ono što će tvrtkama u budućnosti donositi ključnu prednost u odnosu na konkurenciju, a ne cijena ili funkcija proizvoda i usluga jer su današnjem korisniku najbitniji personalizirano iskustvo, proaktivnost i komunikacija na različitim kanalima.

„Tvrtka STORM Informatika, članica STORM grupe, već dugi niz godina svojim klijentima donosi informacijsko-komunikacijska rješenja koja u potpunosti mogu podržati zahtjeve i poslovne potrebe klijenata te im pružiti pouzdanost u skladu sa trendovima svjetskog tržišta. Imajući na umu da je korisničko iskustvo interdisciplinarno i dinamično područje koje podrazumijeva sve aspekte interakcije krajnjeg korisnika s nekim sustavom ili proizvodom, tvrtka STORM Informatika razvila je komunikacijsku platformu OMNICHANNEL powered by STORM kojem je krajnji rezultat usklađivanje poslovnih ciljeva tvrtke i potreba njihovih korisnika“, ističu iz Storma.

OMNICHANNEL powered by STORM je komunikacijska platforma koja objedinjuje sve digitalne komunikacijske kanale (Whatsapp , Viber , Facebook Msg , Skype…) između tvrtki i njihovih klijenata te je dostupa kroz Cloud uslugu. Koristeći suvremenu tehnologiju kroz implementaciju rješenja OMNICHANNEL powered by STORM u prodaji, marketingu i korisničkoj podršci moguće je izgraditi jedinstveno iskustvo komunikacije i kupovanja kroz sve kanale (offline, online, mobile), moguće je klijenta obavijestiti o promo akcijama, potvrditi prodaju, automatiziranim sustavima odraditi logistička usklađenja i isporuku, te u integraciji s CC softverom pružiti podršku postprodajnim aktivnostima.

Još iz kategorije

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.