Span stekao dvije nove Microsoft napredne specijalizacije sad ih imaju ukupno 11

Span stekao dvije nove Microsoft napredne specijalizacije sad ih imaju ukupno 11

Među novostečenim specijalizacijama je Microsoft Azure Virtual Desktop, koja je potvrda Spanovog znanja, iskustva i stručnosti u implementaciji skalabilne i sigurne infrastrukture za virtualizaciju desktopa na Azure platformi, dok je napredna specijalizacija Microsoft Modernize Endpoints usmjerena  na osiguranje sigurnog pristupa krajnih korisnika korporativnim resursima.

Najnovije Spanove specijalizacije tako spremno odgovaraju na izazove koje donosi hibridni rad u pogledu upravljanja i sigurnog pristupa korporativnim resursima kao i podržavanja sigurnog rada na daljinu koji postaje imperativ iz perspektive zaposlenika.

Uvjeti za dobivanje ovih specijalizacija nisu jednostavni. Proces certifikacije zahtjevan je i dugotrajan te podrazumijeva preduvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se uopće moglo pristupiti procesu dobivanja napredne specijalizacije. „Preduvjeti su za sve specijalizacije isti – trebamo imati dovoljno  stručnjaka sa specifičnim certifikatima i dovoljan broj uspješno završenih projekata - rezultat kojih je visok postotak korištenja implementirane tehnologije u organizaciji korisnika.“ izjavila je Mihaela Trbojević, Product Marketing direktorica u Spanu. „Sama certifikacija je u zadnjem koraku usmjerena na audit ili customer case study potvrđen od strane korisnika koji opisuje poslovni izazov i kako je implementirano rješenje utjecalo na poboljšanje poslovanja.“, pojašnjava Mihaela.

Podržavanje sigurnog rada na daljinu za zaposlenike je važnije nego ikad, a Azure Virtual Desktop je Microsoftovo fleksibilno i skalabilno rješenje koje podržava usluge udaljene radne površine uz pojednostavljeno upravljanje cijelim sustavom. Time se štedi vrijeme i resursi te povećava učinkovitost zaposlenika pa Azure Virtual Desktop posredno otvara nove prilike za ubrzani rast poslovanja.

Rad na daljinu podrazumijeva i uređaje koji su korisnicima potrebni, sigurne operativne sustave, rješenja za upravljanje krajnjim točkama i aplikacije za suradnju dostupne s bilo kojeg mjesta. Spanovu izvrsnost u ovom području potvrđuje napredna Microsoft Modernize Endpoints specijalizacija, usmjerena na osiguravanje sigurnog rada na daljinu iz perspektive zaposlenika.

„Napredne specijalizacije koje smo do sada ostvarili, njih ukupno 11, potvrda su izvrsnosti i predanog rada naših zaposlenika. Više od 300 Spanovaca certificirano je od strane Microsofta. Pouzdanost i ekspertizu koju donosimo korisnici itekako prepoznaju pa nastavljamo ulagati u znanje zaposlenika i kreiranje učinkovitih i naprednih IT rješenja za sve naše korisnike“,  naglašava Mihaela Trbojević, Product Marketing Director u Spanu.

„Napredna specijalizacija Microsoft Azure Virtual Desktop ističe partnere koji se mogu smatrati najsposobnijima kad je riječ o implementaciji Azure Virtual Desktopa na Azure platformi. Span je jasno pokazao da posjeduje i vještine te iskustvo da klijentima ponudi put do prijelaza na stolna računala kao uslugu na skalabilan, siguran i isplativ način“, objašnjava Rodney Clark, potpredsjednik korporacije za Globalna partnerska rješenja

Span posjeduje 17 Microsoftovih kompetencija, od kojih su sve zlatne, a upravo su zlatne kompetencije ključni preduvjet za stjecanje Microsoft naprednih specijalizacija. S dvije novostečene, Span ih ima ukupno 11, što ga svrstava među rijetke Microsoft partnere u svijetu s tolikim brojem visoko specijaliziranih kompetencija.

Dok Microsoftove kompetencije potvrđuju znanje Microsoft partnera u primjeni određene tehnologije ili proizvoda, napredne specijalizacije fokusiraju se na specijalizacije unutar polja kompetencije te zahtijevaju detaljno i dubinsko poznavanje rješenja i primjenu znanja na određenom području.

Još iz kategorije

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

30.06.2022.

IN2 grupa slavi 30 godina tijekom kojih je digitalizirala suvremen život svakoga građana Hrvatske. 'Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe', naglasio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

30.06.2022.

Span je objavio da je osvojio nagradu Microsoft Ukraine Partner of the Year 2022. Tvrtka je nagrađena među svjetskim vrhunskim Microsoftovim partnerima za demonstriranje izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologiji.

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

29.06.2022.

Nedavni patent koji je predstavio AMD opisuje aplikaciju koja može automatski izvršiti overclocking memorije za Ryzen CPU, odnosno, potencijalno postati pristupačnijim za korištenje entuzijastima.