Span organizira besplatne webinare

Span organizira besplatne webinare

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Okolnosti u kojima se kao društvo trenutno nalazimo u najmanju su ruku izazovne. Kako bismo ostali doma i postupili odgovorno prema zdravlju nas samih i cjelokupnog društva, preko noći smo morali promijeniti niz navika, pa tako i način na koji godinama poslujemo.

"Urede smo zamijenili radom od kuće, a sastanke s kolegama i klijentima pozivima na daljinu. Rad od kuće postao je nužnost i naša svakodnevnica, a siguran i funkcionalan prostor za rad izvan korporativnog okruženja prijeko potreban standard sada više nego ikada prije", ističu iz Spana.

Kako bi pomogli djelatnicima da ostanu produktivni i zaštićeni i tijekom rada na daljinu, Spanovi stručnjaci kreirali su serijal od četiri besplatna specijalizirana #ostanidoma webinara, koji će omogućiti svim polaznicima da zaštite svoje poslovanje i resurse te zadrže učinkovitost iz sigurnosti vlastita doma. Webinari su organizirani uz podršku Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Microsofta, a kako je riječ o sadržaju namijenjenom svima kojima treba pomoć bez obzira gdje se nalazili, svi materijali će biti na engleskom, dok će predavači prezentirati na hrvatskom jeziku.

Osim u Hrvatskoj, Spanovi webinari održat će se i u Sloveniji, Ukrajini i Azerbajdžanu, naglašavaju iz jedne od najvećih domaćih IT kompanije. Predavanja su namijenjena svima koji rade na daljinu, precizna su i jednostavna za praćenje te daju jasan pregled alata koji olakšavaju novu stvarnost rada na daljinu, pojašnjavaju i Spanu i dodaju kako će trajati 45 minuta, tako da ih većina zaposlenih ljudi može uklopiti u svoj kućno-radni raspored.

Prvo predavanje održat će se sljedeću srijedu, 15. travnja, a u nastavku se nalazi popis svih tema koje će se obrađivati u naredna četiri tjedna, ističu u Spanu.

 

15. travnja “Korištenje Microsoft Teams platforme za timski rad na daljinu“ – Microsoft Teams je svestrana platforma, koja može biti puno više od alata za održavanje online sastanaka. Spanovi predavači pokazat će kako iskoristiti sve značajke platforme te ostvariti puni potencijal svojih virtualnih timova.

22. travnja “Ostanite zaštićeni i produktivni u vašem kućnom uredu“ – Kako nadići izazove koje sa sobom nosi zaštita i sigurnost posla u kućnom okruženju, održavajući pritom lak pristup svojim resursima sa svih svojih uređaja, bilo kada.

29. travnja “Kako ostati produktivan u radu na daljinu“ – Spanovi predavači predstavit će polaznicima aplikacije za osobnu produktivnost, koje omogućavaju lako nadgledanje svojih zadataka i potiču veću učinkovitost.


6. svibnja “Potaknite i pojačajte timsku produktivnost uz O365 aplikacije“ – predavanje o najboljim aplikacijama koje omogućavaju učinkovitu suradnju i povezivanje timova čak i dok rade odvojeno, uz posebne tips & tricks koje znaju samo najbolji eksperti.   

Još iz kategorije

CES 2021: Schneider Electric omogućava održivo upravljanje energijom u svakoj kući

CES 2021: Schneider Electric omogućava održivo upravljanje energijom u svakoj kući

21.01.2021. komentiraj

Schneider Electric predstavio je slijedeću generaciju kućnog sustava za upravljanje energijom, Wiser Energy Center, na virtualnoj Svjetskoj izložbi potrošačke elektronike, CES 2021. Wiser Energy Center namijenjen je europskim tržištima.

Kriza pokazala izdržljivost Interxion Hrvatska, bivšeg Altusa koji je prošle godine promijenio i vlasnika

Kriza pokazala izdržljivost Interxion Hrvatska, bivšeg Altusa koji je prošle godine promijenio i vlasnika

20.01.2021. komentiraj

Kada dođe velika kriza poput pandemije, a onda se zaredaju i potresi jedan u proljeće drugi na samom kraju godine, pa kada tome pridodate i prodaju velikoj američkoj korporaciji jednoj od najvećih u svijetu u segmentu podatkovnih centara jasno je da je godina bila sve samo ne obična. Upravo o tome razgovarali smo s direktorom Interxion Hrvatska, nekad Altus IT-em Goranom Đoreskim koji ističe kako je kriza povećala opterećenje na telekomunikacije i podatkovne centre.

Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija

Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija

20.01.2021. komentiraj

U svijetu uređivanja fotografija, pojmom “umjetna inteligencija” podosta se “razbacuje” posljednjih godina, ali ono što profesionalne fotografe uistinu zanima jest radi li tako nešto ili ne. Kad se radi o PortraitPro 21, svakako radi.