Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS s internim baterijskim modulima

Schneider Electric predstavio je prvu verziju Easy UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za uporabu i jednostavan za održavanje., osiguravajući malim i srednjim poduzećima kontinuitet poslovanja i čineći ga izvanredno prikladnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima dostupan je u svim 400V regijama svijeta, osim na širem području Kine, u Japanu i širem području Indije. Početkom godine predstavljen je Easy UPS 3M s vanjskim baterijama koje podržavaju 60-200 kVA. Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima korisnicima omogućuje jednostavan odabir UPS-a s unaprijed definiranim vremenom izvršavanja zadataka, pojednostavljujući proces odabira i ubrzavajući upotrebu rješenja.

„Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima, optimiziranim otiskom i konkurentnim značajkama, Schneider Electricu omogućuje još bolje zadovoljiti kako potrebe korisnika, tako i zahtjeve svojih partnera iz različitih grana industrije, što ga čini prikladnim za mala i srednja poduzeća, podatkovne centre i proizvodna postrojenja,“ rekao je Christopher Thompson, potpredsjednik sektora za trofazno poslovanje u Schneider Electricu

„Easy UPS 3M zadovoljava rastuću tržišnu potrebu za pouzdanim i praktičnim rješenjem koje objedinjuje dostupnost energije, upravljivost i kvalitetu, istovremeno smanjujući ukupne troškove vlasništva“, ističe Thompson.

Još iz kategorije

Prvi hrvatski IT proizvod uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj

Prvi hrvatski IT proizvod uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj

30.03.2020. komentiraj

Proizvod Poslovne inteligencije za zaštitu privatnosti, Data Privacy Manager, postao je prvi hrvatski softver uvršten u prestižni Forrester Wave izvještaj koji za globalne kupce recenzira tehnološke proizvode i usluge iz cijelog svijeta.

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

24.03.2020. komentiraj

Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje naših zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te napominju da su u stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak.

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

22.03.2020. komentiraj

Nokia i Intel posljednjih godina prisno surađuju po pitanju mobilne mreže pete generacije (5G), a to će dodatno pospješiti kolaboracijom vezanom uz inovacije koji se tiču iste te tehnologije. Razlog prisnije suradnje jest pospješiti razvoj nove mreže u Europi, ali i svijetu, što bi bila alternativa zbog situacije s Huaweijem.