Schneider Electric lansirao je novi APC Easy Rack PDU asortiman

Schneider Electric lansirao je novi APC Easy Rack PDU asortiman

Schneider Electric najavio je lansiranje APC Easy Rack PDU asortimana, koji se sastoji od prilagodljive jedinice za distribuciju električne energije za povezana opterećenja, jednostavne za instalaciju i upotrebu. Novi APC Easy Rack PDU asortiman pouzdanog globalnog brenda i predvodnika u baterijama za rezervno napajanje omogućuje pouzdanu distribuciju energije po konkurentnoj cijeni. Od mrežnih ormara i rubnih računalnih okruženja do malih i srednjih podatkovnih centara, APC Easy Rack PDU uređaji otporno su rješenje za kontinuirano napajanje krajnjih korisnika električnom energijom.

APC Easy Rack PDU uređaji odlikuju se LCD zaslonom prilagođenim korisniku, multifunkcionalnim web sučeljem i u potpunosti prilagodljivom bojom, duljinom kabela i brojem utičnica. Novi asortiman lakši je od prethodnih modela i besprijekorno dizajniran da stane u aluminijsko kućište, što IT stručnjacima, sistem integratorima i dobavljačima električne energije štedi vrijeme i olakšava instalaciju.

Svi APC Easy Rack PDU uređaji zadovoljavaju visoke standarde elektromagnetske kompatibilnosti (EMC) i sigurnosne provjere, uključujući CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV i EN / IEC62368-1. Dolaze i s protokolima kibernetičke sigurnosti za provjeru autentičnosti i enkripciju. Konkurentne su cijene, a tržištu nude pristupačno, sigurno i pouzdano rješenje za distribuciju električne energije. Montiraju se bez alata i dolaze s već postavljenim nosačima, čime se ukida potreba za kupnjom dodatne opreme, što štedi vrijeme i novac.

Tri opcije iz APC Easy Rack PDU asortimana nude rješenje za tvrtke svih veličina i razmjera. Od malih poduzeća do velikih i složenih podatkovnih centara, njihova jednostavna, izuzetno lagana i fleksibilna priroda znači da se svaki proizvod može lako uklopiti u postojeće IT okruženje u minimalnom roku i s minimalnim resursima ili prekidom rada.

"Schneider Electric je izuzetno ponosan što najavljuje naš novi APC Easy Rack PDU asortiman", rekao je Jean-Baptiste Plagne, globalni potpredsjednik Rubnih računalnih rješenja u Schneider Electricu. ”Serija Easy nudi troškovno konkurentne, otporne i visoko optimizirane uređaje za rezervno napajanje renomiranog brenda. Njihov agilan, kompaktan i siguran dizajn ispunjava potrebu za pouzdanim, neprekidnim napajanjem, omogućujući kontinuitet poslovanja kada je organizacijama najpotrebniji. "

Još iz kategorije

Održana Megatrendova konferencija  Power of Data

Održana Megatrendova konferencija Power of Data

21.10.2020. komentiraj

Početkom listopada tvrtka Megatrend poslovna rješenja pripremila je za svoje klijente jesensko izadnje tradicionalnog eventa Power of Data, u Zagrebu na lokaciji  CK SHOWROOM & GARDEN. U prostoru prikladnom za održavanje evenata na otvorenom, okupljeni su iskoristili sunčan i topao dan te poslušali intreresantna predavanja s područja AI&BI-ja.

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

21.10.2020. komentiraj

Očekujemo da će kvantna računala otvoriti vrata za koja smo mislili da će još dugo ostati zaključana, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Zlatko Minev koji radi na IBM-ovim projektima kvantnog računarstva. Minev je iznenadio kvantnu zajednicu riješivši raspravu koja je dijelila fizičare više od jednog stoljeća - pretpostavljalo se da se razina energije atoma mijenjala naglim, slučajnim, takozvanim kvantnim skokovima.

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

20.10.2020. komentiraj

Atos je potpisao petogodišnji ugovor s Državnim hidrometeorološkim zavodom (DHMZ) za nabavu i održavanje Atosovog superračunala BullSequana XH2000. Ugovor je vrijedan više od 10 milijuna kuna. Novi sustav povećat će računalnu snagu DHMZ-a i omogućiti četiri puta brži izračun prognoze vremena, uz češće i preciznije prognoziranje. Koristit će se i u sklopu projekta AIRQ za unapređenje sustava upravljanja i praćenja kvalitete zraka kako bi se postigla učinkovita kontrola i upravljanje kvalitetom zraka u urbanim sredinama.