RoomRaccoon predstavio novi hotel housekeeping softver za još jednostavnije upravljanje procesima

RoomRaccoon predstavio novi hotel housekeeping softver za još jednostavnije upravljanje procesima

RoomRaccoon objavio je proširenje svoje cloud platforme s lansiranjem u potpunosti integriranog housekeeping softvera, RaccoonHousekeeping. Novi softver ima važnu ulogu, hotelima pomaže ubrzati poslovne procese i poboljšati internu komunikaciju, a sve kroz inovativni mobilni prikaz i nadzornu ploču.

“Budući da smo i sami hotelijeri, u potpunosti shvaćamo važnost inovacija”, kazao je Tymen van Dyl, CEO i suosnivač RoomRaccoona.

“Stalno radimo na tome da izgradimo sistem koji će se prilagoditi rastućoj potrebi hotelijera i njihovih gostiju i drago nam je što možemo predstaviti RaccoonHousekeeping korisnicima u Hrvatskoj“, tvrdi van Dyl.

Inovativni menadžment sistem podiže efikasnost tako što digitalizira manualne procese, pojašnjavaju iz kompanije i dodaju da hotelijeri mogu organizirati i dodijeliti zadatke u stvarnom vremenu, pratiti statuse po sobama, a sve uz mobilni prikaz.

Prikaz u stvarnom vremenu - hotelijeri u stvarnom vremenu imaju informaciju o statusu sobe i mogu organizirati zaposlenike s lakoćom. Mogu dijeliti zadatke, dodavati zabilješke za posebne aktivnosti, postaviti vremenski rok zadatka, a mogu i pratiti individualni učinak.

Pametni zadaci - hotelijeri mogu uštedjeti vrijeme zakazivanjem pametnih zadataka koji će automatski dodijeliti zadatke čišćenja i održavanja na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili sezonskoj bazi.

Izvještavanje i predviđanja - RaccoonHousekeeping nudi izvješće koje predviđa nadolazeće zahtjeve za održavanjem kućanstva. Pregled prognoze prikazuje sobe za dolazak, boravak i odjavu za trenutne i buduće rezervacije.

Mobilni pregled - aplikacija Housekeepers nudi  način praćenja tima koji je u pokretu. Tim može raditi puno učinkovitije uz besprijekornu komunikaciju i imati pristup zadacima u stvarnom vremenu, izvještavati o napretku i obavještavati nadređene, a sve to pritiskom na jedan gumb.

“Najbolji dio RaccoonHousekeepinga je što je u potpunosti integriran u naše postojeće sučelje,” kazao je Amor de Wilde, SaaS Product Owner, RoomRaccoon. “Zato što je naš cijeli sustav baziran na cloud tehnologiji, hotelijeri mogu upravljati svojim timom gdje god se nalazili i u bilo kojem vremenu, objašnjava de Wilde.

„Održavanje hotela ključni dio poslovanja i ujedno najvažniji za svakog gosta. Još važnije, može odrediti cijelokupno iskustvo gosta. Vođenje velikog tima koji radi na održavanju hotela i delegiranje mnogo zadataka u MINT hotelima sada je još jednostavnije s jednim rješenjem – RaccoonHousekeeping. Puno je lakše spojiti se s timom kroz mobilnu aplikaciju gdje mogu ažurirati zadatke jednim klikom, a i ne trebam odraditi nekoliko poziva kako bi osigurao da su sobe spremne za dolazak gostiju“, tvrdi Adriaan Liebetrau, Generalni Manager MINT hotela iz Južne Afrike.

“Upravljati timom hotelskih djelatnika može biti jako manualni proces, posebno ako koristite papir i telefon. S implementacijom našeg sustava, hotelijeri mogu oduševiti goste operativnom efikasnošću i osloboditi vrijeme kako bi se fokusirali na generiranje prihoda i povećanje ranijih check-inova“, pojašnjava Branimir Lažeta, regionalni predstavnik za RoomRaccoon Hrvatska.

Kao dodatak ovom softveru, nagrađivani RoomRacoon Hotel Management System upotpunjen je osnovnim sustavima, ali i ugrađenim značajkama. Uključuje sustav upravljanja, upravitelj kanala, mehanizam za rezervacije, kao i alate za upravljanje prihodima, automatiziranu dodatnu prodaju, integrirani računovodstveni softver, online prijavu, automatiziranu komunikacija s gostima, obradu plaćanja i još mnogo toga.

“Jedna od najvećih prednosti RoomRaccoona je što je izuzetno jednostavan za korištenje. Nakon pandemije, hoteli ubrzano zapošljavaju nove radnike, a sada tim hotelskih djelatnika možete trenirati jako brzo,” zaključio je Lažeta.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.