Rješenje za upravljanje podatkovnim centrima

Rješenje za upravljanje podatkovnim centrima

Schneider Electric predstavio je EcoStruxure IT Advisor, koji je kroz korištenje snage oblaka u stanju ponuditi jednostavniji način implementacije upravljanja podatkovnim centrima, bilo gdje i bilo kada.

Kao predvodnik sljedeće faze proširenja Schneider Electric EcoStruxure IT platforme, koja je na DCS nagradama 2019. osvojila nagradu u kategoriji «Inovacija godine u ICT upravljanju podatkovnim centrima», IT Advisor nastoji poboljšati učinkovitost upravljanja podatkovnim centrima i operacijama. Ovaj alat za planiranje i modeliranje baziran na oblaku omogućuje operatorima velikih podatkovnih centara i kolokacijskih objekata, smanjenje operativnih troškova i maksimiziranje vremena neprekidnog rada optimiziranjem kapaciteta, analizom utjecaja na poslovanje i automatizacijom radnih procesa.

„Hibridne arhitekture podatkovnih centara potaknule su industriju ka ponovnom razmatranju načina upravljanja i funkcioniranja njezine infrastrukture podatkovnih centara“, rekao je Kim Povlsen, potpredsjednik i generalni direktor sektora Digitalnih usluga i softvera u Schneider Electricu.

“EcoStruxure IT Advisor ispunjava ovu potrebu na način da klijentima nudi moćan softver za planiranje i modeliranje podatkovnih centara u oblaku ili na samoj lokaciji, dostupan bilo gdje i koji se isporučuje s fleksibilnim modelom pretplate“, ističe Povlsen.

Glavne karakteristike i prednosti EcoStruxure IT Advisora uključuju upravljanje imovinom radi točnog vođenja inventara: Podaci se prikazuju prema svom fizičkom rasporedu, što omogućuje trenutan pristup točnim pojedinostima o uređaju i karakteristikama imovine, planiranje rizika za proaktivno upravljanje slučajevima: Izvješće o analizi utjecaja ispituje potencijalni utjecaj slučaja na uređaje i infrastrukturu te upravljanje promjenama za svako premještanje, dodavanje i promjenu imovine i to automatizacijom tijeka rada smanjuje se mogućnost ljudske greške i omogućuje primjena najbolje prakse.

Voditeljima kolokacijskih objekata, EcoStruxure IT Advisor nudi prikaz mapa s područjima, odjeljcima i policama, IT imovinom i detaljnim izvješćima o iskorištenosti mapa i polica. Dostupan globalno, EcoStruxure IT Advisor proširuje EcoStruxure IT platformu koja se sastoji od EcoStruxure IT Experta, sigurnog softvera koji se može upotrebljavati na proizvodima bilo kojeg proizvođača, a omogućuje nadzor kompletne, IoT bazirane infrastrukture, gdje god se nalazili i EcoStruxure Asset Advisora koji omogućuje 24/7 nadzor putem Globalnog ureda za usluge Schneider Electrica ili naše mreže partnera.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.