Predstavljeno IT rješenje iČelnik

Predstavljeno IT rješenje iČelnik

Tvrtka Libusoft Cicom predstavila je IT rješenje iČelnik koje čelnicima županija, gradova i općina služi kao potpora u donošenju odluka kroz pružanje brzog uvida u stanje poslovanja i rezultate upravljanja financijama.

Kroz ovaj izvještajni portal, prvi i za sad jedini takav na našem tržištu i u regiji,  moguće je brzo i jednostavno doći do svih brojki od interesa, pratiti realizaciju proračuna, kontrolirati prihode, rashode, troškove plaćanja, stanje riješenosti predmeta građana i sve relevantne financijske pokazatelje te usporedbu podataka s rezultatima i stanjem iz prijašnjih obračunskih razdoblja , a svi podaci su u realnom vremenu dostupni na bilo kojem smartfonu, tabletu ili računalu spojenom na internet.

Preduvjet za korištenje iČelnika su strukturirane i uređene baze podataka, digitalizirano poslovanje i međusobna povezanost svih LC softverskih aplikacija.

Još iz kategorije

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

13.07.2018. komentiraj

M SAN je pokrenuo distribuciju visokoprofesionalnih dronova tvrtke Geoscan Ltd. za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovina, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Kosova. Geoscanovi dronovi namijenjeni su profesionalnim korisnicima s područja upravljanja i zaštite javnih i privatnih dobara kao što su vatrogasna zaštita i spašavanje, agronomija, šumarstvo i vodnog upravljanje, urbanizam, građevinarstvo, geodezija i katastarska izmjera te energetika i rudarstvo.

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

Raiffeisenbank Hrvatska kreće u projekt digitalizacije banke

13.07.2018. komentiraj

Raiffeisenbank Hrvatska izabrala je kompaniju Payten, člana Asseco SEE Grupe, za tehnološkog partnera u projektu digitalizacije poslovnica u području isporuke bankomata, automatskih šalterskih blagajni te aplikativnih rješenja koja bankomat pretvaraju u multikanalno mjesto komunikacije između banke i klijenata.

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

Emirates prva aviokompanija koja nudi VR usluge

08.07.2018. komentiraj

Zrakoplovna kompanija Emirates predstavila je 3D modele sjedala, postajući time prvi zrakoplovni prijevoznik koji je uveo web tehnologiju virtualne stvarnosti na svoju digitalnu platformu. 3D model sjedala je vizualizacijska platforma koji prikazuje pogled od 360 stupnjeva na unutrašnjost aviona Emirates A380 i Emirates Boeing 777, pružajući korisnicima priliku da istraže svoja sjedala, prostranu kabinu i Emiratesove proizvode koji su dostupni na letu.+