POSLOVNIM KORISNICIMA 30% POPUSTA ZA PRIJENOS BROJA U TELE2: „ I riječi i djela“

POSLOVNIM KORISNICIMA 30% POPUSTA ZA PRIJENOS BROJA U TELE2: „ I riječi i djela“

Tele2 uz najveću vrijednost za novac, najboljim je cijenama sada dodao i  osvježeni portfolio za poslovne korisnike koji pokriva još širi spektar korisnika. Prijenosom broja u Tele2 mrežu te odabirom Unlimited Business tarife korisnici ostvaruju 30% popusta na mjesečnu naknadu kroz godinu dana, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Poslovni korisnici moći će koristiti i fiksno-mobilna VPN rješenja i pouzdane funkcionalnosti koje nude kontrolu troškova.

”I prije predstavljanja VPN rješenja i funkcionalnosti za kontrolu, poslovni su korisnici svakoga mjeseca u prosjeku štedjeli 30 posto na svojim mobilnim telekomunikacijskim uslugama prelaskom na Tele2 mrežu. Sada će poslovni korisnici također imati pristup VPN-u i kontroli troškova po najboljim cijenama. I sami smo srednje velika tvrtka, pa razumijemo potrebe takvih poslovnih korisnika i ostat ćemo fleksibilni kako bismo im pružili korisničku podršku kakvu zaslužuju“, objašnjava Hrvoje Grčić, direktor prodaje za poslovne korisnike Tele2 Hrvatska, uz napomenu kako „Tele2 uvijek sluša svoje korisnike“.

Takvom je praksom Tele2 samo potvrdio svoj moto „I riječi i djela“ kojim i poslovnim korisnicima u Hrvatskom nudi i cijenu i kvalitetu praćenu korisničkom podrškom kako bi svaku tvrtku tretirao kao najveću bez obzira na broj mobilnih linija.

Tele2 poslovni tarifni portfolio čine Unlimited Business, Knock-out, Revolucija te Super business tarife. Upravo je u promotivnoj ponudi Tele2 dao 30 popusta na mjesečnu naknadu za svoje Unlimited Business tarife koje su među najpopularnijima u Tele2 poslovnoj ponudi. U tim tarifama se korisnicima za određeni iznos mjesečne naknade nudi paket besplatnih razgovora bez naknade za uspostavu poziva, SMS poruka te podatkovnog prometa.

Poslovni korisnici mogu unutar svoje tvrtke kombinirati različite vrste tarifa, ovisno o potrebama koje imaju pojedini odjeli ili djelatnici, što im pruža još veću fleksibilnost u kontroli troškova i optimizaciji poslovanja.

Još iz kategorije

Energetska učinkovitost podatkovnih centara

Energetska učinkovitost podatkovnih centara

04.06.2020. komentiraj

Schneider Electric sklopio je partnerstvo s EcoDataCenterom radi izgradnje podatkovnog centra s ultra-niskim ugljičnim otiskom u središtu svoje HPC kolokacije u Falunu u Švedskoj, a kako samo tvrde želeći postati jedan od najodrživijih podatkovnih centara u skandinavskim zemljama, Schneider Electricov EcoStruxure Building Operation, Galaxy VX UPS s litij-ionskim napajanjem i MasterPact MTZ samo su neka od rješenja koja objektu za kolokaciju omogućuju predanost postizanju klimatske pozitivnosti. Uz to, umreženi servisni centar tvrtke Schneider Electric osigurava daljinski nadzor i 24/7 pristup središtu EcoDataCentra.

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

02.06.2020. komentiraj

Zagrebačka softverska i dizajnerska agencija Q odlučila je da u želji da radna atmosfera bude još bolja i da zaposlenici međusobno više komuniciraju, osmisliti Jenz. To je aplikacija koju su prvo testirali među sobom, a sada ju planiraju pustiti „u svijet“.

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

01.06.2020. komentiraj

Bosch Sensortec je najavio BMP390, novi barometarski senzor za pritisak visoke točnosti, ali i za praćenje visine u pametnim telefonima, ali i u nosivim te uređajima za reprodukciju zvuka. Novi senzor može mjeriti razlike u visini i do ispod deset centimetara, što se može zahvaliti poboljšanjoj rezoluciji. Samim time, točniji je 50 posto od prethodnika i Bosch na to može biti ponosan, ponajprije jer upravo takva osjetna poboljšanja stvaraju i održavaju odanu bazu korisnika.