POSLOVNIM KORISNICIMA 30% POPUSTA ZA PRIJENOS BROJA U TELE2: „ I riječi i djela“

POSLOVNIM KORISNICIMA 30% POPUSTA ZA PRIJENOS BROJA U TELE2: „ I riječi i djela“

Tele2 uz najveću vrijednost za novac, najboljim je cijenama sada dodao i  osvježeni portfolio za poslovne korisnike koji pokriva još širi spektar korisnika. Prijenosom broja u Tele2 mrežu te odabirom Unlimited Business tarife korisnici ostvaruju 30% popusta na mjesečnu naknadu kroz godinu dana, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Poslovni korisnici moći će koristiti i fiksno-mobilna VPN rješenja i pouzdane funkcionalnosti koje nude kontrolu troškova.

”I prije predstavljanja VPN rješenja i funkcionalnosti za kontrolu, poslovni su korisnici svakoga mjeseca u prosjeku štedjeli 30 posto na svojim mobilnim telekomunikacijskim uslugama prelaskom na Tele2 mrežu. Sada će poslovni korisnici također imati pristup VPN-u i kontroli troškova po najboljim cijenama. I sami smo srednje velika tvrtka, pa razumijemo potrebe takvih poslovnih korisnika i ostat ćemo fleksibilni kako bismo im pružili korisničku podršku kakvu zaslužuju“, objašnjava Hrvoje Grčić, direktor prodaje za poslovne korisnike Tele2 Hrvatska, uz napomenu kako „Tele2 uvijek sluša svoje korisnike“.

Takvom je praksom Tele2 samo potvrdio svoj moto „I riječi i djela“ kojim i poslovnim korisnicima u Hrvatskom nudi i cijenu i kvalitetu praćenu korisničkom podrškom kako bi svaku tvrtku tretirao kao najveću bez obzira na broj mobilnih linija.

Tele2 poslovni tarifni portfolio čine Unlimited Business, Knock-out, Revolucija te Super business tarife. Upravo je u promotivnoj ponudi Tele2 dao 30 popusta na mjesečnu naknadu za svoje Unlimited Business tarife koje su među najpopularnijima u Tele2 poslovnoj ponudi. U tim tarifama se korisnicima za određeni iznos mjesečne naknade nudi paket besplatnih razgovora bez naknade za uspostavu poziva, SMS poruka te podatkovnog prometa.

Poslovni korisnici mogu unutar svoje tvrtke kombinirati različite vrste tarifa, ovisno o potrebama koje imaju pojedini odjeli ili djelatnici, što im pruža još veću fleksibilnost u kontroli troškova i optimizaciji poslovanja.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.