Poslovna inteligencija postala partner SAP-a u segmentu poslovne analitike

Poslovna inteligencija postala partner SAP-a u segmentu poslovne analitike

Foto: Dražen Tomić

Tvrtka Poslovna inteligencija postala je SAP-ov partner u području rješenja  SAP Business Analytics fokusirajući se na Strategy Management i GRC (Governance Risk and Compliance) te za područje In-Memory Computinga koje uključuje SAP-ovu platformu SAP HANA. Ugovor je od strane Poslovne inteligencije potpisao predsjednik Uprave Dražen Oreščanin, dok je od strane SAP-a ugovor potpisala direktorica Sonja Popović. Potpisanim ugovorom tvrtka Poslovna inteligencija stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja navedenog portfelja rješenja na području Republike Hrvatske.

Postignuti partnerski odnos korisnicima će omogućiti maksimalnu iskoristivost potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja na području poslovne analitike i in-memory computinga korištenjem najboljih svjetskih praksi i iskustava. Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će se kroz inovativna poslovna rješenja omogućiti optimizacija i ubrzanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa.

Potpisivanjem partnerskog ugovora sa SAP-om tvrtka Poslovna inteligencija namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište, što je naglasio i Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

“Poslovna inteligencija već duže vrijeme svojim korisnicima u Švicarskoj i Austriji pruža usluge razvoja na SAP Business Objects BI platformi i u tom području imamo nekoliko vrsnih konzultanata. Sada je došlo vrijeme da napravimo i korak dalje kao SAP partner u području analitičkih sustava. Naša zajednička procjena je da na hrvatskom tržištu već u ovom trenutku postoji potreba za Strategy Management, GRC i SAP HANA rješenjima, te vrhunskim uslugama implementacije u tom području, a u sljedećim godinama će ta potreba biti sve veća i veća.“

SAP Business Analytics portfelj s posebnim naglaskom na Strategy Management i GRC osigurava korisnicima ostvarivanje poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih poslovnih događaja. Kako se alati i aplikacije mogu povezati na bilo koji sustav, odnosno izvor podataka, rješenja su relativno jednostavna za implementaciju, a osobito uporabu. Rješenja su dizajnirana na način koji tvrtkama omogućuje kvalitetnije procese odlučivanja, povećavaju vrijednosti za svoje kupce i stvaraju održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Portfelj rješenja SAP Business Analytics i SAP HANA pokazali su se odgovarajućim za suvremene trendove, pri čemu će tvrtka Poslovna inteligencija kao partner za njihovu implementaciju imati snažnu ulogu u provedbi zajedničke poslovne strategije.

‘Uvjereni smo kako ćemo ovim partnerstvom osigurati nove projekte u segmentu poslovne analitike. Uvođenjem specifičnih analitičkih i in-memory rješenja na hrvatsko tržište, SAP će u suradnji sa Poslovnom inteligencijom osigurati korisnicima implementaciju najmodernijih proizvoda i aplikacija.“ – izjavila je direktorica hrvatskog SAP-a, Sonja Popović.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.