Osnaživanje hibridnog rada

Osnaživanje hibridnog rada

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

U današnjem hibridnom radnom okruženju, IT timovi neprestano se suočavaju s izazovima jer zaposlenici koriste sve više uređaja, pristupaju većem broju aplikacija u više oblaka i rade s više lokacija nego ikad prije, moglo se čuti na VMware Explore Europe 2022 konferenciji u Barceloni.

VMware najavljuje nove opcije na svojoj Anywhere Workspace platformi kako bi IT timovima olakšao upravljanje i poboljšao njihovu produktivnost uz automatizaciju. Ažuriranja uključuju VMware proširuje pokrivenost svog rješenja DEX kako bi podržao Digital Employee Experience Management (DEEM) za Windows uređaje kojima upravljaju treće strane.

Proširenje Workspace ONE Freestyle Orchestrator-a kako bi se omogućila automatizacija izvan device-based task-specific tijekova rada u Workspace ONE na context-driven ticketing tijekove rada koji obuhvaćaju IT sustave trećih strana.Horizon Cloud na Microsoft Azure-u dobio je Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) High Authorization kroz Joint Authorization Board (JAB) i sada ima Authority to Operate (ATO) u civilnim agencijama.

Mogućnosti Digital Employee Experience (DEX) postale su prioritet za organizacije jer nastoje održati angažman zaposlenika u hibridnom radnom okruženju. Nedavno naručena studija Forrester Consultinga navodi da omogućavanje vrhunskog iskustva zaposlenika zahtijeva četiri ključne komponente – mjerenje iskustva, analizu, isporuku iskustva i ispravljanje.

VMware je proširio pokrivenost svog rješenja DEX kako bi podržao Digital Employee Experience Management (DEEM) za Windows uređaje kojima upravlja treća strana. S ovim ažuriranjem, VMware će ponuditi najcjelovitije DEX rješenje u industriji koje obuhvaća isporuku, mjerenje, analizu i sanaciju tako što će sada podržavati više slučajeva upotrebe krajnjih točaka i operativnih sustava. S postavljenim VMware DEX rješenjem, organizacije mogu neprimjetno upravljati iskustvom digitalnog radnog prostora za više krajnjih točaka i olakšati prijelaz na moderno upravljanje komunikacijom sa svim zaposlenicima i uštedom IT vremena i novca.

 

 

Još iz kategorije

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

28.11.2022.

Digital Realty i Interxion spojili su se 2020. godine, a snažna kombinacija dviju kompanija uz globalni rast Digital Realtyja u posljednje dvije godine rezultirala je tvrtkom koja nudi najveću globalnu platformu za podatkovne centre na svijetu – PlatformDIGITAL.

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

28.11.2022.

Najnovije istraživanje tvrtke Canon Europe otkrilo je da velika većina europskih tvrtki još uvijek nije spremna za suočavanje s izazovima informacijske sigurnosti povezanih s radom na daljinu i hibridnim radom, ističe za ICTbusiness.info Angelina Vučković koja vodi Canonovo B2B poslovanje u regiji i hrvatski ured Canona.

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

24.11.2022.

Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.