Optimizirani servisi za mobilno oglašavanje

Optimizirani servisi za mobilno oglašavanje

Vibrant Media predstavila je svoje novitete u domeni tekstualnih i ostalih oglasnih usluga. Neki od noviteta se po prvi puta pojavljuju u ponudi tvrtke Vibrant, dok su ostali noviteti optimizirani desktop servisi koji su prilagođeni zaslonima na dodir.

CEO tvrtke Cella Irvine naglašava da postoji rastući interes od strane oglašivačkih agencija za kampanjama koje obuhvaćaju desktop računala, smartphone i tablet uređaje. Neki od postojećih Vibrant oglasnih servisa su korišteni u kampanjama na mobilnim uređajima, no ti desktop servisi nisu bili prilagođeni mobilnim uređajima, te nisu dali željene rezultate, stoga su razvijeni servisi prilagođeni svim platformama i uređajima.

Na demo predstavljanu noviteta našli su se full-screen Mozaik, Brand Flex, Dynamic Adhesion oglasni servisi.

Full-screen Mozaik servis sada je dizajniran za tablet uređaje i prilagođen gestama kojima se upravlja tablet uređajem, te kojima se mogu pokrenuti tekstualni ili slikovni oglasi.

Brand Flex servis napravljen je za smartphone uređaje, te daje mogućnost navigiranja i filtriranja kroz sadržaj.

Dynamic Adhesion servis baziran je na jednoj ili više istaknutih ključnih riječi koje mogu sačinjavati oglas neke kompanije. Vibrant također nudi verzije svojih Image i Lightbox oglasa koji bi trebali raditi na mobilnim uređajima.

Zasigurno će biti zamjerki oko napadnosti i nepodnošljivosti takvih oglasa, no CEO Irvine kaže da će tvrtka i dalje razvijati takve servise, te da svi korisnici imaju mogućnost odabira hoće li aktivirati oglase (na nekim servisima oglasi se aktiviraju nakon što korisnici imaju istaknute riječi označenima barem tri sekunde, te statistike pokazuju da 4 posto potrošača istakne ključnu riječ dovoljno dugo da bi aktivirali oglas).

Još iz kategorije

Energetska učinkovitost podatkovnih centara

Energetska učinkovitost podatkovnih centara

04.06.2020. komentiraj

Schneider Electric sklopio je partnerstvo s EcoDataCenterom radi izgradnje podatkovnog centra s ultra-niskim ugljičnim otiskom u središtu svoje HPC kolokacije u Falunu u Švedskoj, a kako samo tvrde želeći postati jedan od najodrživijih podatkovnih centara u skandinavskim zemljama, Schneider Electricov EcoStruxure Building Operation, Galaxy VX UPS s litij-ionskim napajanjem i MasterPact MTZ samo su neka od rješenja koja objektu za kolokaciju omogućuju predanost postizanju klimatske pozitivnosti. Uz to, umreženi servisni centar tvrtke Schneider Electric osigurava daljinski nadzor i 24/7 pristup središtu EcoDataCentra.

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

Aplikacija za komunikaciju unutar tvrtke

02.06.2020. komentiraj

Zagrebačka softverska i dizajnerska agencija Q odlučila je da u želji da radna atmosfera bude još bolja i da zaposlenici međusobno više komuniciraju, osmisliti Jenz. To je aplikacija koju su prvo testirali među sobom, a sada ju planiraju pustiti „u svijet“.

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

Bosch predstavio novi senzor za pozicioniranje za mobitele i pametne satove

01.06.2020. komentiraj

Bosch Sensortec je najavio BMP390, novi barometarski senzor za pritisak visoke točnosti, ali i za praćenje visine u pametnim telefonima, ali i u nosivim te uređajima za reprodukciju zvuka. Novi senzor može mjeriti razlike u visini i do ispod deset centimetara, što se može zahvaliti poboljšanjoj rezoluciji. Samim time, točniji je 50 posto od prethodnika i Bosch na to može biti ponosan, ponajprije jer upravo takva osjetna poboljšanja stvaraju i održavaju odanu bazu korisnika.