Optimizirani servisi za mobilno oglašavanje

Optimizirani servisi za mobilno oglašavanje

Vibrant Media predstavila je svoje novitete u domeni tekstualnih i ostalih oglasnih usluga. Neki od noviteta se po prvi puta pojavljuju u ponudi tvrtke Vibrant, dok su ostali noviteti optimizirani desktop servisi koji su prilagođeni zaslonima na dodir.

CEO tvrtke Cella Irvine naglašava da postoji rastući interes od strane oglašivačkih agencija za kampanjama koje obuhvaćaju desktop računala, smartphone i tablet uređaje. Neki od postojećih Vibrant oglasnih servisa su korišteni u kampanjama na mobilnim uređajima, no ti desktop servisi nisu bili prilagođeni mobilnim uređajima, te nisu dali željene rezultate, stoga su razvijeni servisi prilagođeni svim platformama i uređajima.

Na demo predstavljanu noviteta našli su se full-screen Mozaik, Brand Flex, Dynamic Adhesion oglasni servisi.

Full-screen Mozaik servis sada je dizajniran za tablet uređaje i prilagođen gestama kojima se upravlja tablet uređajem, te kojima se mogu pokrenuti tekstualni ili slikovni oglasi.

Brand Flex servis napravljen je za smartphone uređaje, te daje mogućnost navigiranja i filtriranja kroz sadržaj.

Dynamic Adhesion servis baziran je na jednoj ili više istaknutih ključnih riječi koje mogu sačinjavati oglas neke kompanije. Vibrant također nudi verzije svojih Image i Lightbox oglasa koji bi trebali raditi na mobilnim uređajima.

Zasigurno će biti zamjerki oko napadnosti i nepodnošljivosti takvih oglasa, no CEO Irvine kaže da će tvrtka i dalje razvijati takve servise, te da svi korisnici imaju mogućnost odabira hoće li aktivirati oglase (na nekim servisima oglasi se aktiviraju nakon što korisnici imaju istaknute riječi označenima barem tri sekunde, te statistike pokazuju da 4 posto potrošača istakne ključnu riječ dovoljno dugo da bi aktivirali oglas).

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.