Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

“Privatnost – pod tvojom kontrolom' uvijek je bila ključna stavka naše filozofije”, komentirao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Grupe. “Zaštitu privatnosti i cyber sigurnost postavljamo kao glavne prioritete svih naših poslovnih aktivnosti i strogo ih primjenjujemo u svim fazama naših proizvoda. U HUAWEI AppGallery-ju imamo i najstroža rješenja za privatnost i cyber sigurnost“, ističe Yu.

HUAWEI AppGallery - platforma za distribuciju aplikacija pruža novu alternativu svojim korisnicima. Kao jedna je od prve tri svjetske trgovine za aplikacije, HUAWEI AppGallery sada je dostupan u preko 170 zemalja / regija s 400 milijuna aktivnih korisnika mjesečno (MAU) koji pokrivaju glavne aplikacije i usluge širom svijeta.

„Huawei ima stotine milijuna korisnika diljem svijeta, što postavlja solidne temelje za razvoj ekosustava. Zajedno s HMS Core-om Huawei je predan pružanju najboljih i inovativnih aplikacija za korisnike. Za brend koja se naglo popeo na 10. mjesto na Brand Finance 2020 godišnjoj ljestvici vrijednosti svjetskih brendova, ništa se ne čini nemogućim. Huawei je uložio u više od 3.000 inženjera na području razvoja ekosustava. Huawei također pruža operativnu podršku na jednom mjestu za programere širom svijeta, kao i financiranje programa poput „Shining-Star“ za poticanje inovacija“, ističu u Huaweiju.

HUAWEI AppGallery dolazi s cjelovitim sustavom sigurnosti i zaštite, uključujući provjeru stvarnog imena programera i postupak pregleda u četiri koraka za siguran rad aplikacije, tvrde u Huaweiju i objašnjavaju da sve aplikacije prolaze strogi test provjere kako bi spriječili programere da djeluju zlonamjerno. Također, tu je i sustav određivanja dobi kako bi se stvorilo sigurno okruženje za djecu, te filtriranje aplikacija koje nisu prikladne za njihov dobni raspon, objašnjavaju u Huaweiju.

AppGallery sadržava najvišu razinu provjere za izoliranje i zaštitu osjetljivih podataka korisnika i privatnosti. Osjetljivi podaci - poput biometrijskih podataka - nikada se neće obrađivati izvan Huawei uređaja, te korisniku daju potpunu kontrolu nad njihovim osobnim podacima.  Što je još važnije, svi se podaci korisnika također anonimiziraju i pohranjuju lokalno, što odgovara regiji svakog korisnika, tvrde u Huaweiju.

Huawei se također zalaže za stvaranje najboljeg korisničkog iskustva pružanjem kvalitetnih aplikacija. U svom najnovijem partnerstvu, Huawei je surađivao s News UK-om, jednom od najvećih britanskih medijskih kompanija, kako bi korisnicima Huaweija osigurao najtočnije i najnovije vijesti. Korisnici Huaweija uživat će u pristupu dnevnim člancima, radio emisijama i ekskluzivnom sadržaju na svojim Huawei uređajima.

Još iz kategorije

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

24.03.2020. komentiraj

Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje naših zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te napominju da su u stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak.

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

22.03.2020. komentiraj

Nokia i Intel posljednjih godina prisno surađuju po pitanju mobilne mreže pete generacije (5G), a to će dodatno pospješiti kolaboracijom vezanom uz inovacije koji se tiču iste te tehnologije. Razlog prisnije suradnje jest pospješiti razvoj nove mreže u Europi, ali i svijetu, što bi bila alternativa zbog situacije s Huaweijem.

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

20.03.2020. komentiraj

Cisco donira licence za Webex – nastavite neometano s poslovanjem! Globalna kriza izazvana širenjem Corona virusa postavlja jedno ozbiljno pitanje za tvrtke svih veličina - od freelancera, poduzetnika i mikro poduzeća do mutinacionalnih korporacija. Poslije zdravlja zaposlenika, zdravlje i kontinuitet poslovanja u ovom su trenutku temeljna su briga poslovnih organizacija.