Novi Rittalov rack za brzu izgradnju IT sustava

Novi Rittalov rack za brzu izgradnju IT sustava

Sa svojim novim VX IT sustavom rackova, Rittal predstavlja novorazvijeni modularni sustav za poslužiteljske i mrežne sustave rackova,a to omogućava postavljanje IT infrastrukture s ranije neostvarenom brzinom - u rasponu od pojedinačnih mrežnih rackova do kompletnih podatkovnih centara. VX IT nudi maksimalnu slobodu konfiguracije jer se konfiguracija obavlja lako i brzo pomoću mrežnog alata - potpuno certificiranog sa svim komponentama, ističu u Rittalu.

Zamišljen kao univerzalni modularni sustav, VX IT dizajniran je za sve uobičajene aplikacije, a njegova svestranost ga čini pogodnim za korištenje kao mrežni i poslužiteljski rack, tvrde proizvođači i dodaju da veliki izbor se kreće od 15 do 52 U visine.

Korisnici ga mogu implementirati kako bi osigurali instalacije, korporativne podatkovne centre s paketom klimatizirane kontrole, modularnim IT spremnicima, energetski učinkovitim centrima za podatke o kolokaciji i najvećim hiper-skalama podataka, ističu u Rittalu.

„Sva iskustva stečena na brojnim informatičkim projektima u svijetu ušla su u razvoj novog informacijskog stalka. VX IT znači brzinu, fleksibilnost i modularnost. Međutim, također se podrazumijeva sigurnost da će naši kupci biti idealno opremljeni za svaki budući IT scenarij “, ističe Uwe Scharf, generalni direktor poslovnih jedinica IT-a i industrije u Rittalu.

Još iz kategorije

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

29.05.2020. komentiraj

COVID-19 je pokrenuo najveću virtualizaciju u svijetu poslovanja. Preko noći su se organizacije, timovi i pojedinci morali prilagoditi novom normalnom načinu rada. Od sredine ožujka 2020. godine više od 90% radne populacije u svijetu prisiljeno je raditi od doma, dok prema podacima iz State of Global Workforce istraživanja, tijekom 2019. godine s udaljenih lokacija radilo je tek 20% zaposlenika. Ključno pitanje u ovom trenutku je kako će posao izgledati u budućnosti.

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

29.05.2020. komentiraj

Stvari se vrlo brzo mijenjaju u branši digitalnog tiska širokog formata. Ova tehnologija se sve češće koristi i izvan uobičajenih segmenata tradicionalnog oglašavanja i znakova velikog formata. Uz rast tiska tapeta i dekoracija interijera, tržište grafike širokog formata postaje uzbudljivije nego ikad.

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

27.05.2020. komentiraj

Poslovanje u oblaku, osiguranje kontinuiteta poslovanja u krizi samo su neke od tema koje su se nametnule posljednjih tjedana i mjeseci kada je svijet pogodila jedna velika kriza, a pritom Zagreb još i potres i to su teme o kojima smo porazgovarali s voditeljem informacijske sigurnosti u Setcoru Vedranom Vujasinovićem.