Novi proizvodi za edge infrastrukturu

Novi proizvodi za edge infrastrukturu

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Vertiv  je najavio ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv Partner Programu (VPP). Spomenuta poboljšanja uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodjelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sustave za hlađenje stalaka, namjenski softver i usluge za partnere i kupce u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Nakon uspješnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućit će Vertiv partnerima da trenutačno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

„Jasno je da digitalizacija postaje sve zastupljenija, a 5G prestaje biti fikcija te sve više postaje stvarnost. Očekuje se da će više od tri četvrtine globalnih telekom operatera početi isporučivati 5G uslugu do 2021. Naš unaprjeđeni partner program nastavit će opremati preprodavače (resellere) vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će donijeti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge-a. Posvećeni smo budućnosti VPP-a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo pružati najvišu razinu podrške kako bi omogućili rast i razvitak našim partnerima“, ističe Joachim Fischer, direktor prodaje EMEA kanala u Vertivu.

„Partnerstvo s Vertivom donosi brojne pogodnosti i benefite, pretežito zbog njihovog snažnog položaja na svjetskom tržištu i globalnog cjelovitog portfelja proizvoda. Također, suradnja je značajno poboljšana Vertiv Partner programom koji nudi niz prednosti koje su nam omogućile iskoristiti maksimum od onoga što Vertiv može ponuditi.“, rekla je Ana Blažinić, izvršna direktorica tvrtke Ingram Micro.

Još iz kategorije

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

31.07.2020. komentiraj

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

30.07.2020. komentiraj

Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke. Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

22.07.2020. komentiraj

Hrvatska pošta krenula je u veliki proces digitalizacije svojih usluga, a jedna od ključnih stvari na koje pritom treba paziti svakako je cbyer sigurnost, osiguranje kontinuiteta poslovanja, ističe u razgovoru za ICTbusiness.info voditeljica odjela cyber sigurnosti Hrvatske pošte Danijela Marijanović.