Novi pametni uređaji za neprekidno napajanje iz Schneidera

Novi pametni uređaji za neprekidno napajanje iz Schneidera

Foto: Schneider Electric

Tvrtka Schneider Electric predstavila je rješenje Smart-UPS APC SmartConnect. Riječ je o, kažu, prvom rješenju za neprekidno napajanje namijenjenom distribuiranim IT okružjima.

Ono omogućava tvrtkama, posebno manjima i srednje velikima koje nemaju velike IT odjele, proaktivno i učinkovito upravljanje uređajima za neprekidno napajanje. SmartConnect je na odabranim APC modelima ugrađen kao standardna funkcionalnost te u potpunosti iskorištava sve prednosti EcoStruxure IT cloud arhitekture.

Tako to rješenje prikuplja i dijeli podatke o stanju korisnikovih uređaja te dojavljuje, primjerice, potrebu za zamjenom baterija, obnovi jamstva i obavještava o radu uređaja. Sigurnosno zaštićeni web portal korisnicima omogućuje stalno praćenje uređaja s bilo kojeg mobitela ili tableta putem interneta. Sustav ujedno šalje automatske obavijesti, oblikovane prema željama korisnika, ažurira firmware i pruža naprednu podršku putem jednostavnog sučelja za nadzor uređaja. Instalacija je brza te ne zahtijeva konfiguriranje i tehničko predznanje.

SmartConnect se može povezati s rješenjima za udaljeno upravljanje i nadzor (RMM - Remote Monitoring and Management) kao što su ConnectWise Automate i Kaseya. Povezati se može i putem internetskog portala dostupnog na prijenosnim uređajima što omogućava upravljanje svim uslugama kod jednog korisnika putem jedne platforme bez dodatnog programiranja, teškoća u SNM (Simple Network Management) protokolu i bez dodatnog softvera.

Još iz kategorije

Audi i Huawei sklopili partnerstvo za razvoj inteligentnih rješenja za autonomnu vožnju

Audi i Huawei sklopili partnerstvo za razvoj inteligentnih rješenja za autonomnu vožnju

17.07.2018. komentiraj

Njemački automobilski gigant Audi odlučio se sklopiti partnerstvo s kineskim Huaweijem kako bi za njegova vozila razvijao inteligentna rješenja, prvenstveno na području autonomne vožnje i usluga koje koriste nove mobilne standarde, kao LTE-Vehicle (LTE-V), dizajniran specifično za vozila.

HGK predstavila Digitalnu komoru

HGK predstavila Digitalnu komoru

17.07.2018. komentiraj

Hrvatska gospodarska komora predstavila je novi projekt, Digitalnu komoru. Riječ je o informacijsko-komunikacijskoj platformi za e-usluge namijenjenoj članicama HGK, javnoj upravi i građanima.

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

M SAN na tržište Hrvatske i regije dovodi profesionalne dronove Geoscan

13.07.2018. komentiraj

M SAN je pokrenuo distribuciju visokoprofesionalnih dronova tvrtke Geoscan Ltd. za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovina, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Kosova. Geoscanovi dronovi namijenjeni su profesionalnim korisnicima s područja upravljanja i zaštite javnih i privatnih dobara kao što su vatrogasna zaštita i spašavanje, agronomija, šumarstvo i vodnog upravljanje, urbanizam, građevinarstvo, geodezija i katastarska izmjera te energetika i rudarstvo.