Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

Novi Canonovi printeri za poslovne korisnike

Bilo gdje se nalazili na svom putu digitalne transformacije, Canonovi novi uređaji korisnicima mogu pomoći da lako integriraju ispis i digitalni svijet, unaprjeđujući produktivnost i oslobađajući vrijedne IT resurse ističu iz kompanije za svoju novu liniju imageRUNNER ADVANCE DX. Canon je zato unaprijedio svoj portfelj tako da ne nudi puke tehnologije ispisa i skeniranja, stvorivši prilagodljiva središta digitalne transformacije.

Digitalizacija, arhiviranje i dohvaćanje dokumenata nikad nisu bili tako laki kao uz liniju imageRUNNER ADVANCE DX. Optimizirajući rad s dokumentima tijekom njihova životnog vijeka, Canonovo napredno i vrlo brzo obostrano skeniranje ne iziskuje posebno administriranje jer informacije prenosi točno, sigurno i u najkraćem vremenu na tržištu. Svi oni dodatni poslovi, poput imenovanja, spremanja, prijave trećih strana i masovnog spremanja, sada su automatizirani, omogućujući korisnicima da se pozdrave sa sporim radom i prigrle produktivnost.

“Naši proizvodi nisu više izolirani uređaji na podu ureda, nego inteligentna središta posve integrirana s vašom postojećom poslovnom infrastrukturom”, rekao je Taz Nakamasu, izvršni potpredsjednik B2B rješenja za dokumente u Canonu Europe. “Odgovarajući na zahtjeve tržišta, linija  imageRUNNER ADVANCE DX namijenjena je unaprjeđenju učinkovitosti modernog ureda uz istovremenu zaštitu dokumenata i informacija koji su ključni za poslovanje“, pojašnjava Nakamasu.

Bez obzira da li je riječ o korisnicima koji su tek počeli koristiti oblak ili već imaju spremna rješenja, linija imageRUNNER ADVANCE DX pruža podršku na svakoj infrastrukturi. Zahvaljujući boljoj integraciji Canonova softvera i hardvera, korisnicima je sada lakše pristupati rješenjima u oblaku radi upravljanja sadržajima i izlaznim materijalima. uniFLOW Online Express sada je ugrađen  i prilagođava se korisničkim zahtjevima, kako god i kad god ga trebaju. Primjerice, moguće je nadograditi softver na uniFLOW Online da biste koristili više servisa za povezivanje s oblakom za napredno skeniranje i pristup dodatnim mogućnostima sigurnosti i izvješćivanja.

imageRUNNER ADVANCE DX kompatibilan je s mnogim platformama u oblaku trećih strana, uključujući PaperCut, Kofax  i sada Concur.

“Znamo da su moderni zaposlenici mobilni. Stoga smo stvorili seriju uređaja koji odgovaraju na potrebe naših korisnika za povezivanjem s oblakom i učinkovitom suradnjom”, nastavlja Nakamasu. “Linija imageRUNNER ADVANCE DX prvakinja je učinkovite suradnje udaljenih timova, omogućujući zaposlenicima da pristupaju informacijama i procesima ma gdje se nalazili“, zaključuje Nakamasu.

Još iz kategorije

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na COVID – 19

24.03.2020. komentiraj

Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje naših zaposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te napominju da su u stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak.

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

Nokia dogovorila partnerstvo s Intelom za pomoć s razvojom 5G tehnologije

22.03.2020. komentiraj

Nokia i Intel posljednjih godina prisno surađuju po pitanju mobilne mreže pete generacije (5G), a to će dodatno pospješiti kolaboracijom vezanom uz inovacije koji se tiču iste te tehnologije. Razlog prisnije suradnje jest pospješiti razvoj nove mreže u Europi, ali i svijetu, što bi bila alternativa zbog situacije s Huaweijem.

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

Jednostavno riješite izazov rada na daljinu

20.03.2020. komentiraj

Cisco donira licence za Webex – nastavite neometano s poslovanjem! Globalna kriza izazvana širenjem Corona virusa postavlja jedno ozbiljno pitanje za tvrtke svih veličina - od freelancera, poduzetnika i mikro poduzeća do mutinacionalnih korporacija. Poslije zdravlja zaposlenika, zdravlje i kontinuitet poslovanja u ovom su trenutku temeljna su briga poslovnih organizacija.