Novi Adobe Flash Professional u Creative Cloud okruženju

Novi Adobe Flash Professional u Creative Cloud okruženju

Foto: Adobe

Adobe je predstavio veliku nadogradnju Flash Professional alata, za koji kažu kako je obnovljen iz temelja te će biti brži, modularan, proširiv, pouzdan, usredotočeniji i učinkovitiji nego prije. To su velika obećanja, ali nova verzija doista donosi podosta novih mogućnosti i poboljšanja.

Tvrtka je temeljitim obnavljanjem projektirala Flash kao 64-bitnu aplikaciju, koja će biti stabilnija i omogućiti korisnicima lako upravljanje s više velikih datoteka. Također, novi Flash omogućuje Flash programerima da eksportiraju svoj sadržaj u slike i video visoke razlučivosti.

Alat je dobio modernije korisničko sučelje kako bi dijaloške okvire i panele učinio intuitivnijima, te je moguće birati između tamnog ili svjetlijeg sučelja.

S novom verzijom Adobe je predstavio poboljšanu HTML5 podršku, nešto o čemu većina nas ne razmišlja kada čuje riječ Flash. Poboljšana HTML podrška koristi ažurirani Toolkit za CreateJS, što znači da sada ima novu uslugu funkcionalnosti za tipke, određena područja i krivulje.

Novost u ovoj verziji je i podrška za mobilno testiranje u stvarnom vremenu. Developeri sada mogu testirati i ispravljati svoj sadržaj spajanjem više iOS i Android uređaja na svoja računala putem USB-a, te vidjeti kako njihovi proizvodi rade.

Ostale nove značajke uključuju snažniji Code editor koji koristi Scintilla bazu podataka. Novi Code editor će omogućiti korisnicima pretraživanje više datoteka. Novost je i mogućnost profiliranja koda u Adobe Scout aplikaciji, alat za crtanje u stvarnom vremenu te neograničen broj podataka koji se mogu kopirati.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.