Nova naprednija verzija usluge Vip auto nadzora

Nova naprednija verzija usluge Vip auto nadzora

Vip auto nadzor specijalizirana je usluga za praćenje vozila GPS tehnologijom. Aplikacija pomoću mobilne jedinice u vozilu  vlasniku tvrtke ili osobi zaduženoj za upravljanje flotom vozila omogućava primanje podataka o kretanju vozila. Usluga omogućuje uspješnije upravljanje troškovima voznog parka kroz praćenje kretanja vozila što utječe na smanjenje prijeđene kilometraže, manje prekoračenja brzine i manju potrošnju goriva.

Nova verzija Vip auto nadzora donosi brojne softverske novitete. Aplikacija od sada nudi pet novih interaktivnih geografskih karata (tri klasične karte i dvije satelitske) koje svakom pojedincu nude široki odabir interaktivnih karata. Aplikacija također omogućuje jednostavno lociranje vozila na karti u bilo kojem trenutku, a novitet u novoj verziji aplikacije jest da za prikaz svih osnovnih podataka o vozilu, vozaču i lokaciji je potreban samo jedan klik na ikonu vozila.

Vip auto nadzor također nudi pregled kretanja vozila u prošlosti, kao i pregled detaljne statistike korištenja vozila poput ukupnog puta i vremena vožnje, maksimalne brzine ili zaustavljanja vozila. Novost je izračun najkraćih i najbržih ruta između dvije točke. Ovom nadogradnjom korisnicima se nudi i mogućnost odabira preferiranih lokacija koje se mogu jednostavno pohraniti i svakog trenutka iznova odabrati što znatno skraćuje vrijeme potrošeno na pretraživanje lokacija vozila.

Posebnost ove cloud usluge je mogućnost primanja automatskih izvještaja o korištenju vozila na SMS ili e-mail. Nova verzija nudi nove mogućnosti, pa se tako svi alarmi kojima se dojavljuju nepravilosti, poput kretanja vozila izvan dozvoljenog vremena ili prekoračenja brzine, prikazuju na samoj mapi čime je omogućen brz i jasan pregled potencijalnih problema cijele flote vozila.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.