Nova domaća aplikacija za parkiranje

Nova domaća aplikacija za parkiranje

Hrvatska IT tvrtka Infoart razvila je vlastitu aplikaciju za plaćanje parkinga. Iz te firme tvrde kako uz pomoć njihova rješenja privatni i poslovni korisnici mogu brzo i jednostavno izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih i mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih karti koje izdaju kontrolori.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je pogodna za sve koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti, te neki privatni korisnici. Za njih je dosad jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila potraga za parking automatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojim rješenjem omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu. Trenutačno nude i promotivnu pogodnost za Mastercard korisnike. Njima se na promo račun vraća deset posto plaćenog iznosa za karte za sat parkiranja, a ta sredstva mogu koristiti prilikom budućih plaćanja.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku. Od 1. svibnja bit će dostupna i u Varaždinu te u Sisku, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi usluga bila dostupna na području cijele Hrvatske. Aplikacija je dostupna za iOS i Android korisnike.

Još iz kategorije

SAP bilježi rast clouda iznad očekivanja

SAP bilježi rast clouda iznad očekivanja

20.10.2018. komentiraj

Softverska kompanija SAP objavila je financijske rezultate za treće tromjesečje 2018. godine. U tom razdoblju, rast novih rezervacija  cloud usluga dosegao je stopu od 36 posto (37 posto prema nepromjenjivom tečaju). Pretplate na cloud usluge i prihodi od podrške rasli su 39 posto gledano iz godine u godinu, na 1,3 milijarde eura (MFSI ) te na 41 posto (prema ne-MFSI i nepromjenjivom tečaju). Prihodi od softvera pali su za 9 posto, gledano iz godine u godinu, i sada iznose 937 milijuna eura (izraženo prema MFSI), ili 8 posto (ne-MFSI, prema nepromjenjivom tečaju).

Održana konferencija Power of data

Održana konferencija Power of data

18.10.2018. komentiraj

Konferencija Power of Data, koju su organizirali tvrtka Megatrend poslovna rješenja i poslovni tjednik Lider, održana je krajem prošlog tjedna u Zagrebu. Stručnjaci iz Megatrenda predstavili su aktualna rješenja iz područja poslovne analitike i power servera, te dočarali kako primjena tih rješenja doprinosi poslovnoj prednosti.

Combis implementirao napredni videokonferencijski sustav u Atlantic Grupi

Combis implementirao napredni videokonferencijski sustav u Atlantic Grupi

17.10.2018. komentiraj

Tvrtka Combis implementirala je napredni sustav za videokonferencije u Atlantic Grupi, jednom od vodećih poslovnih sustava u regiji JI Europe. Atlantic Grupa d.d. posluje kroz vlastite proizvodne lokacije, distributivne centre i urede u čitavoj regiji, ali i u Njemačkoj i Rusiji.