Nova domaća aplikacija za parkiranje

Nova domaća aplikacija za parkiranje

Hrvatska IT tvrtka Infoart razvila je vlastitu aplikaciju za plaćanje parkinga. Iz te firme tvrde kako uz pomoć njihova rješenja privatni i poslovni korisnici mogu brzo i jednostavno izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih i mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih karti koje izdaju kontrolori.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je pogodna za sve koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti, te neki privatni korisnici. Za njih je dosad jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila potraga za parking automatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojim rješenjem omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu. Trenutačno nude i promotivnu pogodnost za Mastercard korisnike. Njima se na promo račun vraća deset posto plaćenog iznosa za karte za sat parkiranja, a ta sredstva mogu koristiti prilikom budućih plaćanja.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku. Od 1. svibnja bit će dostupna i u Varaždinu te u Sisku, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi usluga bila dostupna na području cijele Hrvatske. Aplikacija je dostupna za iOS i Android korisnike.

Još iz kategorije

Kako uz IT razvijati poslovanje

Kako uz IT razvijati poslovanje

24.05.2018. komentiraj

Drugi dan Combis konferencije bio je posvećen predavanjima o relevantnim ICT temama. Predavanja  su podijeljena u više područja koja tematiziraju IT transformaciju u procesu digitalne transformacije kompanija, Combisov Managed Services and Security model za kompanije te napredna aplikativna rješenja i usluge.

IT transformacija preduvjet uspjeha digitalizacije kompanija

IT transformacija preduvjet uspjeha digitalizacije kompanija

24.05.2018. komentiraj

U procesu digitalne transformacije IT mora biti brži, agilniji, jeftiniji i pružiti pravovremenu podršku poslovanju. Iz tog razloga, stručnjaci Combisa na interaktivnom nizu predavanja adresirali su brojne aktualne teme u ovom području - od softverski definirane infrastrukture, preko automatizacije, dilema oko Clouda, aplikacija i kontejnerskih platformi, pa sve do podjednako važne - sigurnosti.

Canon demonstrirao automatizirano rješenje za plošni tisak i rezanje

Canon demonstrirao automatizirano rješenje za plošni tisak i rezanje

24.05.2018. komentiraj

Na sajmu FESPA u Berlinu, koji je održan prošlog tjedna, Canon je pokazao kako inovacija u automatizaciji procesa može povećati produktivnost, proširiti proizvodne kapacitete i povećati profitabilnost tiskara.