Nova Canonova rješenja za novo radno okruženje

Nova Canonova rješenja za novo radno okruženje

Canon je ažurirao uniFLOW Online, svoje rješenje za upravljanje dokumentima utemeljeno na oblaku, kako bi podržao produktivne tijekove rada s dokumentima bez obzira na lokaciju. Novi uniFLOW Online 2020.2 savršen je za odjele nabave, ljudskih potencijala, računovodstva ili bilo koji drugi odjel koji želi optimizirati tijek rada jer omogućuje zaposlenicima da lakše upravljaju dokumentima  preko oblaka  ugradnjom više automatizacije u platformu. Time se smanjuje teret administracije stavljen na zaposlenike, ali i prilika za pogreške, čime se pak štedi vrijeme i poslovni resursi.

Najnovija verzija softvera, dostupna s portfeljem imageRUNNER ADVANCE, sada nudi pomoćnika za kategorizaciju dokumenata koji može automatski prepoznati i kategorizirati skenirane dokumente. Pojedinosti o skenu, poput vrste dokumenta ili tvrtke, vade se u trenutku digitalizacije te se dokument trenutačno imenuje i sprema na odgovarajuću lokaciju u oblaku. Pomoću strojnog učenja softver može i naučiti prepoznavati česte poslovne dokumente kako bi sljedeći put brže kategorizirao dokumente.

„Nastavljajući uspješnu tradiciju ponude A3 uređaja koji omogućuju digitalnu transformaciju, Canon najavljuje dovršetak nadograđenog portfelja imageRUNNER ADVANCE DX predstavljanjem naših A4 modela – serije imageRUNNER ADVANCE DX C477, serije C257/C357 i serije 716/617/527*. Svi ti novi uređaji nastavljaju nuditi dosljedno korisničko iskustvo i dio su Canonove predanosti razvoju portfelja dalje od običnih tehnologija za ispis i skeniranje uz stvaranje prilagodljivih središta za digitalnu transformaciju ma gdje se korisnici nalaze na svom putovanju i kako god njihovo radno okruženje izgledalo. Malene dimenzije A4 modela daju značajnu fleksibilnost floti uređaja bez kompromisa u produktivnosti.  Oni su savršeni kao namjenski uređaj za neki odjel ili smanjene središnje urede ili lokalna središta za suradnju jer su u ovim uređajima ispis i digitalni svijet savršeno integrirani, ma gdje se korisnikov tim nalazio“, tvrde u Canonu.

Cijela ponuda uređaja imageRUNNER ADVANCE DX sada će osjetiti prednosti ažuriranja 3.11 Canonove platforme za jedinstvenu programsku podršku, nudeći najnovije značajke sigurnosti i mogućnosti povezivanja kao i kompatibilnost s Microsoftovim standardom Universal Print, pojašnjavaju u kompaniji i dodaju da njihova platforma za jedinstvenu programsku podršku u središtu je svih uređaja imageRUNNER ADVANCE DX i omogućuje redovito nadograđivanje Canonovih tehnologija kod novih i postojećih korisnika u skladu s potrebama tržišta.

„Prije nedavnih globalnih zbivanja tvrtke su već bile suočene s pritiscima da ubrzaju digitalnu transformaciju kako bi ostale konkurentne. Sada, kako se fokus seli na opstanak i izgradnju veće organizacijske agilnosti, postalo je apsolutno nužno imati učinkovite i povezane alate, bez obzira na to odakle vaš tim radi. Naš je prioritet da vaš svakodnevni tijek rada stalno funkcionira i upravo zato redovito ažuriramo i softver uniFLOW Online i našu platformu s jedinstvenom programskom podrškom te smanjujemo nepotrebnu infrastrukturu i administraciju koja troši vrijeme. To je i razlog zašto blisko surađujemo s organizacijama kao što su McAfee i Microsoft da bismo osigurali besprijekornu integraciju tehnologija koje svakodnevno koristite.  Naši su uređaji u središtu te integracije. Točnije, cijeli je naš portfelj osmišljen tako da podrži digitalno vođeni pristup bez obzira na to gdje ste na svom digitalizacijskom putovanju i kako god bilo organizirano vaše radno okruženje. Od manjeg uređaja za vaš radni stol kod kuće do onih koje koristite u uredu, od i-SENSYS X do imageRUNNER ADVANCE DX, naše inovativne tehnologije pomažu vam povezati zaposlenike uz podršku za nesmetan protok informacija u cijeloj tvrtki“, ističe Taz Nakamasu, izvršni potpredsjednik B2B rješenja za dokumente u Canonu Europe.

Još iz kategorije

Održana Megatrendova konferencija  Power of Data

Održana Megatrendova konferencija Power of Data

21.10.2020. komentiraj

Početkom listopada tvrtka Megatrend poslovna rješenja pripremila je za svoje klijente jesensko izadnje tradicionalnog eventa Power of Data, u Zagrebu na lokaciji  CK SHOWROOM & GARDEN. U prostoru prikladnom za održavanje evenata na otvorenom, okupljeni su iskoristili sunčan i topao dan te poslušali intreresantna predavanja s područja AI&BI-ja.

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

Kvantno računarstvo je budućnost tehnologije

21.10.2020. komentiraj

Očekujemo da će kvantna računala otvoriti vrata za koja smo mislili da će još dugo ostati zaključana, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Zlatko Minev koji radi na IBM-ovim projektima kvantnog računarstva. Minev je iznenadio kvantnu zajednicu riješivši raspravu koja je dijelila fizičare više od jednog stoljeća - pretpostavljalo se da se razina energije atoma mijenjala naglim, slučajnim, takozvanim kvantnim skokovima.

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

U DHMZ stiže Atosovo superračunalo BullSequana vrijedno više od 10 milijuna kuna

20.10.2020. komentiraj

Atos je potpisao petogodišnji ugovor s Državnim hidrometeorološkim zavodom (DHMZ) za nabavu i održavanje Atosovog superračunala BullSequana XH2000. Ugovor je vrijedan više od 10 milijuna kuna. Novi sustav povećat će računalnu snagu DHMZ-a i omogućiti četiri puta brži izračun prognoze vremena, uz češće i preciznije prognoziranje. Koristit će se i u sklopu projekta AIRQ za unapređenje sustava upravljanja i praćenja kvalitete zraka kako bi se postigla učinkovita kontrola i upravljanje kvalitetom zraka u urbanim sredinama.