NginX proširio portfelj rješenja s NginX Plus paketom

NginX proširio portfelj rješenja s NginX Plus paketom

NginX, tvrtka koja stoji iza NginX web server rješenja, proširila je svoj portfelj rješenja s izdavanjem NginX Plus paketa. NginX Plus paket tvrtkama pruža dodatne enterprise mogućnosti, uključujući provjeru ispravnosti, balansiranje opterećenja i visoku dostupnost.

NginX postala je jedna od najpopularnijih tehnologija na webu, stječući sve veći udio na tržištu kojim još uvijek dominira Apache. Od 2012 godine NginX nudi mogućnost komercijalne podrške za open source NginX web servere.

Gus Robertson, izvršni direktor tvrtke NginX , navodi da su sposobnosti NginX Plus proizvoda u potpunosti razvijene unutar tvrtke od strane njihovog inženjerskog tima. Uz mogućnosti balansiranja i visoke dostupnosti, mnogi će korisnici uz NginX implementirati i open source Varnish caching tehnologiju i/ili HAProxy open-source load balancing tehnologiju.

Andrew Aleksejev, suosnivač tvrtke Nginx, rekao je da je potpuno u redu kombiniranje Varnish i HA-proxy tehnologija s NginX -om, ali da isto tako postoje kupci koji to ne žele raditi sami, već žele smanjiti kompleksnost. Cilj NginX Plus usluge je pružanje all-in-one paketa i optimiziranog rješenja koje će se lako implementirati i biti lako za korištenje. Jedna stvar koja nije dodana u NginX Plus, su dodatne sigurnosne mogućnosti.

Aleksejev je najavio planove za budućnost u kojima tvrtka namjerava proširiti sigurnosne mogućnost NginX Plus usluge. Buduće sigurnosne mogućnosti mogle bi uključivati Web Application Firewall (WAF), kao i neki oblik Distributed Denial-of-Service (DDoS).

Kako je NginX Plus komercijalni proizvod, Robertson je naglasio da je njegova tvrtka predana open source rješenjima   kojih se tvrtka ni pod koju cijenu ne namjerava riješiti, te će i dalje razvijati rješenja na open source platformama.

Još iz kategorije

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

Stižu novi Canon imagePRESS C10010VP uređaji za komercijalni tisak

18.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti.

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

Novi ultrakompaktni skener DR-S130 iz Canona za male i srednje tvrtke

17.09.2020. komentiraj

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje, pojašnjavaju iz kompanije povodom izlaska novog uređaja.

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

15.09.2020. komentiraj

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte.