NetSafe obilježava 10 godina rada u Hrvatskoj i 10 godina Fortinet distribucije!

NetSafe obilježava 10 godina rada u Hrvatskoj i 10 godina Fortinet distribucije!

NetSafe (Sigurna mreža d.o.o) je dugogodišnji distributer s dodanom vrijednošću (Value Added Distributor) specijaliziran za prodaju mrežnih i sigurnosnih rješenja. Ovaj mjesec obilježavaju 10 godina postojanja u Hrvatskoj.  NetSafe grupa osnovana je 2004. godine u Rumunjskoj, a od 2012. godine ima i ured u Zagrebu.

Kao distributer rješenja s dodanom vrijednošću, pomažu organizacijama u njihovim potrebama kod implementacije rješenja za kibernetičku sigurnost i digitalnu transformaciju. Prema njihovom iskustvu, mnoge tvrtke nisu u potpunosti svjesne kompleksnosti i mogućnosti različitih rješenja za kibernetičku sigurnost i načina na koji im mogu pomoći da izbjegnu skupe povrede podataka. S profesionalnim vještinama i dugogodišnjim iskustvom na tom području, NetSafe pomaže kod povećanja zadovoljstva klijenata i istovremeno smanjuje bespotrebne troškove.

Kroz 10 godina NetSafe je stekao velika iskustva u zastupanju proizvođača i podrške prodaji integratorskim poduzećima u regiji (najviše Hrvatska ali uz to su prisutni i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini).

NetSafe radi isključivo kroz kanal (vendor-distributor-partner-end user), a portfelj im obuhvaća sigurnosna rješenja, mrežna rješenja, zaštita endpointa, cloud zaštita… Rješenja su namijenjena za male korisnike, srednje korisnike, velike korisnike i ISP-ove. NetSafe svoj fokus vidi u podršci partnerima i njihovom poslovanju. Njihove usluge dodane vrijednosti uključuju konzultacije, dizajn tehničkih rješenja, prodajnu podršku, postprodajnu podršku, edukaciju, logistiku i podršku u marketingu. Neka od rješenja koje zastupaju su: Fortinet, Keysight IXIA, A10 Networks, Fidelis cybersecurity, Rackmount.IT. NetSafe-u fokus nije samo na prodaji, već im je cilj suradnja s partnerima i podrška kroz cijeli prodajni ciklus . NetSafe će vam pomoći da svoj posao obavite brže, lakše i bolje.

Osim što Netsafe slavi 10. rođendan, također slavi i 10 godina Fortinet distribucije, koje je najimplementiranije mrežno sigurnosno rješenje u regiji. Fortinet je jedina tvrtka koja kroz integrirani pristup ima sigurnosna rješenja za zaštitu mreže, krajnjih korisnika, aplikacija, podatkovnih centara i clouda što potvrđuje i nezavisna certifikacijska kuća Gartner,  gdje se Fortinet niz godina nalazi među liderima na tržištu. Fortinetov integrirani pristup, koji se naziva Security Fabric, omogućava povezivanje end-to-end sigurnosnih rješenja koja pokrivaju sve vrste korisnika i sve moguće vektore napada na vaše računalne mreže i podatke. Povezivanje je moguće s Fortinet rješenjima, ali i s rješenjima drugih proizvođača.

NetSafe je kroz godine distribucije stvorio veliku ekspertizu na području rješenja koja Fortinet nudi pa tako članovi NetSafe tima pružaju, presales podršku, tehničku podršku i još niz prodajnih usluga.

NetSafe iz godine u godinu bilježi poslovni rast, a nedavnom akvizicijom od strane Nuvias grupe taj rast će se samo ubrzati. Ova akvizicija će pomoći daljnjem rastu tvrtke, a znanje i podrška koju donosi Nuvias grupa  poboljšat će podršku svim partnerima.

“Na taj način osiguravamo kvalitetu naših usluga koje kao distributer s dodanom vrijednošću pružamo svim našim poslovnim partnerima. Nuvias grupa  je idealan partner NetSafea koji će nas podržati u radu na našem tržištu i omogućiti da učvrstimo svoju poziciju vodećeg distributera koji u svom portfelju ima cyber security rješenja više proizvođača. Želimo biti i predvodnik digitalne transformacije te sa svojim znanjima pomoći partnerima u implementaciji takvih sustava“, ističe Danijel Šurina, Country Manager za Hrvatsku, kaže kako će NetSafe nastaviti samostalno poslovati unutar Nuvias grupe.

I za kraj navedimo NetSafe moto: “Stay Safe with NetSafe”!

Još iz kategorije

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

Snažni Canonovi objektivi za 4K televiziju

19.05.2022.

Canon Europe objavljuje predstavljanje svog najnovijeg televizijskog objektiva sa zumiranjem UHD DIGISUPER 122AF (UJ122x8.2B AF), koji nudi vrhunsku 4K kvalitetu slike s faktorom uvećanja od 122x što mu omogućava da postigne nevjerojatan raspon žarišne duljine od 8,2 do1000 mm (16,4 – 2000 mm s ugrađenim 2x konverterom).

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

Sigurnost aplikacija imperativ u svijetu koji funkcionira kao mobile first

19.05.2022.

S obzirom na 6,6 milijardi korisnika pametnih telefona diljem svijeta, što čini 83,7% ukupne populacije, mobilna industrija je utjecajnija no ikada. Rezultat mobile-first trenda je preko 2,56 milijuna dostupnih aplikacija na Google Play Store-u.

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

17.05.2022.

Epson lansirao je svoju najnoviju generaciju kompaktnih, učinkovitih i ultra-laganih 3LCD projektora visokog lumena. Projektori će biti izloženi na štandu 3J100 na ISE-u u svibnju.