Nastavak uspješne suradnje KING ICT-a s NATO-om

Nastavak uspješne suradnje KING ICT-a s NATO-om

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Nakon uspješno implementiranog rješenja za NATO-ovu Agenciju za komunikacije i informacije u Nizozemskoj, KING ICT ponovno je dobio povjerenje i priliku pokazati profesionalnost i kompetencije svojih zaposlenika, pohvalili su se iz jedne od najvećih domaćih IT tvrtki.

U sklopu nastavka poslovne suradnje s NATO-om, KING će implementirati rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture na lokaciji NCIA u Den Haagu, Nizozemska. Proces implementacije trajat će četiri mjeseca, od rujna do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta iznosi nešto više od 6,4 milijuna kuna.

„U KING-u smo ponosni što smo tvrtka koja profesionalnošću i ekspertizom zaposlenika ulijeva povjerenje svojim klijentima. Naši zaposlenici su naš stvarni i visokovrijedni kapital. Od 2014. godine posjedujemo certifikat poslovne sigurnosti. To nam omogućuje rad s klasificiranim podacima i sklapanje ugovora različitih stupnjeva tajnosti s državnim tijelima RH, institucijama i tijelima EU i NATO-a.“, rekao je Sendi Radić, član Uprave KING ICT-a.

Sendi poručuje da je suradnja s NATO-om dokaz da hrvatske tvrtke mogu ravnopravno konkurirati na međunarodnim javnim natječajima te da ista djeluje kao motivator za stvaranje još boljih modela udruživanja, klasteriranja i prezentiranja na svjetskoj sceni.

KING ICT neprestano radi na tome da svojim klijentima pruži još bolju uslugu i pomogne izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi i svijetu.

Još iz kategorije

Microsoft Teams dobiva integraciju s Outlookom i podršku za taskove

Microsoft Teams dobiva integraciju s Outlookom i podršku za taskove

13.11.2019. komentiraj

Microsoft Teams konstantno se poboljšava kako bi preuzeo primat na tržištu, što nije nimalo lako s obzirom da Slack ima udio od 62 posto te uz to i vjernu bazu korisnika koja mu ne okreće leđa. Ali, nakon posljednje integracije Outlooka i mnogih zanimljivosti koje stižu s početkom iduće godine, Teams bi mogao smanjiti razliku.

Canonov novi imageFORMULA DR-S150 je skener za sve namjene

Canonov novi imageFORMULA DR-S150 je skener za sve namjene

13.11.2019. komentiraj

Velik broj korisnika želi brz i kompaktan skener koji se može koristiti bilo gdje u uredu, s PC-jem ili bez njega, svestran uređaj koji može pouzdano skenirati plastične ID kartice i putovnice. Canonov novi imageFORMULA DR-S150 skener je upravo za takve korisnike, tvrde u Canonu.

Montelektro i 8Sigma razvijaju softver za svjetsku industriju piva

Montelektro i 8Sigma razvijaju softver za svjetsku industriju piva

11.11.2019. komentiraj

Montelektro, jedan od vodećih svjetskih integratora u automatizaciji pivovara te 8Sigma, softverska tvrtka specijalizirana za razvoj MES (eng. Manufacturing Execution System) rješenja započeli su suradnju na projektu razvoja softverskog rješenja koje može zadovoljiti specifične zahtjeve moderne pivarske industrije.