Nastavak uspješne suradnje KING ICT-a s NATO-om

Nastavak uspješne suradnje KING ICT-a s NATO-om

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Nakon uspješno implementiranog rješenja za NATO-ovu Agenciju za komunikacije i informacije u Nizozemskoj, KING ICT ponovno je dobio povjerenje i priliku pokazati profesionalnost i kompetencije svojih zaposlenika, pohvalili su se iz jedne od najvećih domaćih IT tvrtki.

U sklopu nastavka poslovne suradnje s NATO-om, KING će implementirati rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture na lokaciji NCIA u Den Haagu, Nizozemska. Proces implementacije trajat će četiri mjeseca, od rujna do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta iznosi nešto više od 6,4 milijuna kuna.

„U KING-u smo ponosni što smo tvrtka koja profesionalnošću i ekspertizom zaposlenika ulijeva povjerenje svojim klijentima. Naši zaposlenici su naš stvarni i visokovrijedni kapital. Od 2014. godine posjedujemo certifikat poslovne sigurnosti. To nam omogućuje rad s klasificiranim podacima i sklapanje ugovora različitih stupnjeva tajnosti s državnim tijelima RH, institucijama i tijelima EU i NATO-a.“, rekao je Sendi Radić, član Uprave KING ICT-a.

Sendi poručuje da je suradnja s NATO-om dokaz da hrvatske tvrtke mogu ravnopravno konkurirati na međunarodnim javnim natječajima te da ista djeluje kao motivator za stvaranje još boljih modela udruživanja, klasteriranja i prezentiranja na svjetskoj sceni.

KING ICT neprestano radi na tome da svojim klijentima pruži još bolju uslugu i pomogne izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi i svijetu.

Još iz kategorije

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei predstavio HMS Core 4.0

21.01.2020. komentiraj

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.