N-able predstavio Cloud User Hub

N-able predstavio Cloud User Hub

Foto: DepositPhotos

N-able je predstavio N-able Cloud User Hub nakon akvizicije kompanije Spinpanel ranije ove godine. N-able Cloud User Hub je multi-tenant Microsoft 365 platforma za upravljanje i automatizaciju izgrađena za isporučitelje rješenja Microsoft Cloud, koja korisnicima omogućuje da automatiziraju upravljanje i sigurnost svih Microsoftovih „stanara“ (eng. tenants), korisnika i licenci.

Sve ovo je dostupno unutar jednog konsolidiranog čvorišta kako bi se smanjila složenost, povećala učinkovitost i pomoglo N-able MSP partnerima da profitabilno skaliraju svoje poslovanje temeljeno na Microsoftovim rješenjima.

Cloud User Hub pomaže korisnicima, kako sami tvrde „ukrotiti“ upravljanje konzolom sa multi-tenant čvorištem koje tehničarima omogućuje obavljanje uobičajenih zadataka u svim Microsoft 365 aplikacijama, klijentima i korisnicima kroz „jedno stakleno okno“ - alat za upravljanje koji objedinjuje podatke ili sučelja u nekoliko različitih izvora i predstavlja ih u jednom prikazu.

Skalirati poslovanje naprednom automatizacijom, oslobađajući tehničare od posla i skraćujući vrijeme obrade zahtjeva. Omogućiti upravljanje Microsoft Cloudom s pristupom kojem je sigurnost na prvom mjestu – putem granularne kontrole pristupa temeljene na ulogama za tehničare i sveobuhvatne revizije za sve radnje koje se izvršavaju unutar Cloud User Huba.

Pojednostaviti naplatu - eliminirajući potrebu za proračunskim tablicama i ručnim praćenjem naplate. Optimizirati potrošnju na Microsoft rješenja s uvidom u korištenje Microsoft 365 za prilagodbu licenci i smanjenje otpada.

Ova snažna kombinacija mogućnosti pruža vrijednost za MSP tehničare i to pojednostavljuje složenost upravljanja oblakom povećavajući učinkovitost i smanjujući pogreške. Kako sami tvrde, za MSP poslovne menadžere jer omogućuje korisnicima da standardiziraju najbolje prakse za uobičajene radne procese, sigurnosne postavke i metodologije podrške osmišljene za smanjenje troškova, poboljšanje kvalitete usluge te za profitabilnije upravljanje i skaliranje poslovanja temeljenog na Microsoft rješenjima.

Za mala i srednje velika poduzeća pruža brže rješavanje problema, smanjenu eskalaciju zahtjeva i ojačanu sigurnosnu poziciju, povećavajući zadovoljstvo korisnika.

„Usvajanje resursa u oblaku i upravljanje njima postaje sve veći dio poslovanja MSP-a, zbog čega želimo pomoći našim partnerima da pojednostave svoje iskustvo upravljanja oblakom. Ako se pravilno izvede, usvajanje resursa u oblaku i upravljanje njima može dovesti do skalabilnosti, veće učinkovitosti i produktivnosti za MSP-ove i njihove klijente,” izjavio je Mike Adler, glavni direktor tehnologije i proizvoda u kompaniji N-able.

“Cloud User Hub omogućuje korisnicima da ukrote upravljanje oblakom Microsoft 365, pružajući automatizaciju i jednostavnost. Microsoft je najavio snažan rast potražnje za uslugama u oblaku, a budući da kanal provodi veliku količinu vremena unutar Microsoftovog okruženja, želimo nastaviti pomagati našim partnerima da pojednostave to iskustvo, zajedno s upravljanjem i prelaskom na oblak“, zaključuje Adler.

Još iz kategorije

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

28.11.2022.

Digital Realty i Interxion spojili su se 2020. godine, a snažna kombinacija dviju kompanija uz globalni rast Digital Realtyja u posljednje dvije godine rezultirala je tvrtkom koja nudi najveću globalnu platformu za podatkovne centre na svijetu – PlatformDIGITAL.

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

28.11.2022.

Najnovije istraživanje tvrtke Canon Europe otkrilo je da velika većina europskih tvrtki još uvijek nije spremna za suočavanje s izazovima informacijske sigurnosti povezanih s radom na daljinu i hibridnim radom, ističe za ICTbusiness.info Angelina Vučković koja vodi Canonovo B2B poslovanje u regiji i hrvatski ured Canona.

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

24.11.2022.

Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.