MWC 2016: Combis demonstrira svoja cloud i big data rješenja ComCloud i Husky

MWC 2016: Combis demonstrira svoja cloud i big data rješenja ComCloud i Husky

Na sajmu Mobile World Congress u Barceloni ove godine smo sreli i eksperte iz Combisa, vodeće IT kompanije u Hrvatskoj u pružanju IT usluga. Prema riječima Marka Žuvanića, Combisovog konzultanta za razvoj poslovanja, rješenja koja su Combisu trenutačno najviše u fokusu, u središtu su pozornosti i Barcelone.

"Trendovi pokazuju da smo bili na dobrom tragu kad smo ušli u svijet Big Date, Clouda i svijeta Paymenta. Sada je na nama da zainteresiramo publiku svojim rješenjima i proizvodima te iskoristimo dobru startnu poziciju koju smo osigurali pravovremenim prepoznavanjem tržišnih potreba", kaže Žuvanić.

Dodaje kako MWC već dugo nije samo relevantan za mobilnu industriju već je riječ o najvažnijem sajmu informacijske tehnologije u ovom dijelu svijeta. Iz tog razloga i Combisu je prioritet biti ovdje i pratiti trendove i tržište, inovacije i želje klijenata. Živahno je, ubrzano i imamo mnogo sastanaka, prezentiramo naše proizvode i usluge, ističe Žuvanić.

Uz ComCloud, napredno i kompleksno Cloud rješenje koje omogućuje integraciju cloud usluga koje mogu biti implementirane bilo gdje u svijetu, mnogo pozornosti privlači i Combisova Big Data platforma - Husky.

Husky prikuplja velike količine podataka, analizira ih i isporučuje tražene izvještaje, a sve u realnom vremenu. Temeljem prikupljenih podataka, Husky u grafičkom sučelju može filtrirati razne informacije te iste prikazati u obliku izvještaja koji mogu biti u Excelu, ali i u obliku Heat mapa. Industrije u kojima se može primijeniti su brojne - od svijeta telekomunikacija, financijskih institucija i osiguravajućih kuća, pa sve do lanaca maloprodaje te kompanija za transport i logistiku.

U području usluga plaćanja, Combis u Barceloni prezentira skupinu Payment rješenja. Među njima je ComDebts - napredni sustav za naplatu potraživanju koji omogućuje sustavno, precizno i učinkovitu naplatu potraživanja za financijske institucije i tvrtke koje naplaćuju svoje usluge temeljem  evidentirane potrošnje ili obročne otplate.

ComDebts ubrzava proces naplate te smanjuje troškove obrade - snižava ukupno kašnjenje u naplati do 25 posto, a troškove rizika do 20 posto. Sâmo rješenje je rezultat više inovacija razvijenih tijekom godina te je produkt najboljeg Combisovog iskustva u organizaciji procesa naplate. Uz ComDebts, Combis predstavlja i druga rješenja za processing transakcije i uspostavu closed i open loop payment sustava.

Još iz kategorije

Platforme za upravljanje podacima ubrzano gube klijente

Platforme za upravljanje podacima ubrzano gube klijente

28.02.2020. komentiraj

Platforme za upravljanje podacima (DMP) gotovo cijelo jedno desetljeće su bile ključne za prikupljanje i prosljeđivanje podataka klijentima, potrebna kako bi bolje ciljali potencijalne korisnike i(li) njihove klijente. No, vremena se mijenjaju i slijedi nova tranzicija, iz DMP-a u CDP ili platforme podataka o klijentima (eng., customer data platforms).

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

28.02.2020. komentiraj

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

26.02.2020. komentiraj

Vertiv najavio je da početkom ove godine planira proširiti svoj AC Power Customer Experience centar u Bologni. Plan izgradnje uključivat će potpuno novu, 4 MVA energetsku infrastrukturu za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti. Ovo unaprjeđenje pomoći će pri praćenju trendova većih podatkovnih centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije.