Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Foto: DepositPhotos

Microsoft Hrvatska u Zagrebu je pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day koja je po prvi put okupila stručnjake iz domaće Dynamics 365 zajednice. Cilj okupljanja je razmijeniti iskustva, podijeliti najnovije vijesti iz područja licenciranja, informirati o najnovijim promjenama u sferi portfelja proizvoda Dynamics 365 te razmijeniti mišljenja i ideje o izazovima i postignućima unutar zajednice.

Microsoft je u projekt uključio i studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, s kojima je suradnja uspostavljena već ranije. Studenti su sudjelovali na predavanjima iz područja upravljanja odnosima s korisnicima, a to je tek jedan od elemenata suradnje na području spajanja studenata i tvrtki koje posluju u području implementacija poslovnih rješenja.

Na prvom okupljanju sudjelovalo je oko 30 profesionalaca iz područja prodaje i implementacije rješenja baziranih na Dynamicsu. Na skupu su sudjelovali stručnjaci iz tvrtki koje su najznačajniji Microsoftovi partneri u ovom području, a govorili su profesionalci kao što su Tajana Varunek (InSkySolutions), Renato Fajdiga (Adacta), Ivan Ficko (SPAN), te Ivica Ivančić i Nenad Šljivić (Microsofta CEE). Predstavljen je i Renato Fajdiga, koji je dobio Microsoftovo priznanje MVP u području grupe proizvoda Business Applications.

Još iz kategorije

NASA je blizu finalizacije svojeg sustava za upravljanje prometom dronovima u gradovima

NASA je blizu finalizacije svojeg sustava za upravljanje prometom dronovima u gradovima

22.02.2019. komentiraj

Američka svemirska agencija (NASA) spremna je za posljednje detaljne testove vezane uz upravljanje dronovima i izvest će ga u Nevadi. Bit će to konačni dokaz koliko se isplatio rad na novoj tehnologiji kroz posljednje četiri godine, i to sve u suradnji sa Saveznom upravom za civilno zrakoplovstvo (FAA).

Zagrebački Q Software otvorio ured u New Yorku

Zagrebački Q Software otvorio ured u New Yorku

21.02.2019. komentiraj

Zagrebačka IT tvrtka Q Software, jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Europi prema Deloitteu, od početka ove godine posluje i na novoj lokaciji. Svoj šesti globalni ured otvorili su u New Yorku, digitalnom hubu istočne obale Sjedinjenih Američkih Država. Ured se nalazi u središtu New Yorka, točnije na Manhattanu, a osim te lokacije Q posluje još i iz Züricha, Osla, Belfasta, Los Angelesa te Zagreba, gdje se nalazi sjedište kompanije.

Startup iz Hrvatske može se natjecati s američkim startupima

Startup iz Hrvatske može se natjecati s američkim startupima

19.02.2019. komentiraj

Tijekom proteklih nekoliko godina, Repsly je evoluirao iz Field Team Management rješenja u Retail Execution Optimization rješenje, prema CEO-u Repsly Matu Brogieu. On je siguran da s naglaskom na umjetnu inteligenciju, prepoznavanje slike i strojno učenje mogu dodati veću vrijednost svojim klijentima.