Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Foto: DepositPhotos

Microsoft Hrvatska u Zagrebu je pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day koja je po prvi put okupila stručnjake iz domaće Dynamics 365 zajednice. Cilj okupljanja je razmijeniti iskustva, podijeliti najnovije vijesti iz područja licenciranja, informirati o najnovijim promjenama u sferi portfelja proizvoda Dynamics 365 te razmijeniti mišljenja i ideje o izazovima i postignućima unutar zajednice.

Microsoft je u projekt uključio i studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, s kojima je suradnja uspostavljena već ranije. Studenti su sudjelovali na predavanjima iz područja upravljanja odnosima s korisnicima, a to je tek jedan od elemenata suradnje na području spajanja studenata i tvrtki koje posluju u području implementacija poslovnih rješenja.

Na prvom okupljanju sudjelovalo je oko 30 profesionalaca iz područja prodaje i implementacije rješenja baziranih na Dynamicsu. Na skupu su sudjelovali stručnjaci iz tvrtki koje su najznačajniji Microsoftovi partneri u ovom području, a govorili su profesionalci kao što su Tajana Varunek (InSkySolutions), Renato Fajdiga (Adacta), Ivan Ficko (SPAN), te Ivica Ivančić i Nenad Šljivić (Microsofta CEE). Predstavljen je i Renato Fajdiga, koji je dobio Microsoftovo priznanje MVP u području grupe proizvoda Business Applications.

Još iz kategorije

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

18.07.2019. komentiraj

Addiko banka uvela je mobilnu aplikaciju QLine putem koje klijenti mogu dobiti svoj redni broj bez potrebe za čekanjem u redu, a u poslovnici borave samo onoliko koliko trebaju kako bi obavili posao. S QLine aplikacijom Addiko banka klijentima na jednostavan način omogućuje brže i praktičnije obavljanje poslova u poslovnici banke, bez nepotrebnog gubitka vremena čekajući u redu.

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

17.07.2019. komentiraj

Veritas Technologies objavila je svoju platformu Enterprise Data Services Platform, objedinjen skup tehnologija koje su stvorene kako bi kompleksnost složenih poslovnih IT sustava učinile apstraktnom. Ova platforma, koju pokreće Veritasov NetBackup 8.2, omogućava korisnicima da na jednostavan način postignu ono što im je najvažnije: visoku dostupnost aplikacija, podatke koji su uvijek zaštićeni i koje je moguće obnoviti, te uvid u podatke koji omogućava operativnu učinkovitost i usklađenost s regulativnim okvirom.

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

15.07.2019. komentiraj

Q je trenutno najbrže rastuća softverska agencija u Europi, a u svom portfoliju sadrži najprestižnije svjetske brandove, kao što su The Times, BBC, Facebook, Nestle, Vaillant, Volkswagen, Hilti i mnogi drugi, vole se pohvaliti u kompaniji pod imenom Q.