Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Foto: DepositPhotos

Microsoft Hrvatska u Zagrebu je pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day koja je po prvi put okupila stručnjake iz domaće Dynamics 365 zajednice. Cilj okupljanja je razmijeniti iskustva, podijeliti najnovije vijesti iz područja licenciranja, informirati o najnovijim promjenama u sferi portfelja proizvoda Dynamics 365 te razmijeniti mišljenja i ideje o izazovima i postignućima unutar zajednice.

Microsoft je u projekt uključio i studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, s kojima je suradnja uspostavljena već ranije. Studenti su sudjelovali na predavanjima iz područja upravljanja odnosima s korisnicima, a to je tek jedan od elemenata suradnje na području spajanja studenata i tvrtki koje posluju u području implementacija poslovnih rješenja.

Na prvom okupljanju sudjelovalo je oko 30 profesionalaca iz područja prodaje i implementacije rješenja baziranih na Dynamicsu. Na skupu su sudjelovali stručnjaci iz tvrtki koje su najznačajniji Microsoftovi partneri u ovom području, a govorili su profesionalci kao što su Tajana Varunek (InSkySolutions), Renato Fajdiga (Adacta), Ivan Ficko (SPAN), te Ivica Ivančić i Nenad Šljivić (Microsofta CEE). Predstavljen je i Renato Fajdiga, koji je dobio Microsoftovo priznanje MVP u području grupe proizvoda Business Applications.

Još iz kategorije

Usluge i rješenja Infoarta u Barceloni

Usluge i rješenja Infoarta u Barceloni

22.04.2019. komentiraj

Iako je Barcelona ugostila tehnologiju još krajem veljače i početkom ožujka ono što je tamo bilo prikazano i o čemu se govorilo obilježit će cijelu ovu godinu. Tako je glavna tema MWC19 bila 'Intelligent connectivity' unutar koje izlagači stavljaju naglasak na 5G tehnologiju, umjetnu inteligenciju, blockchain, IoT, VR, nove digitalne poslovne modele te smart city platforme.

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

Samsung još jednom pomaknuo granice u razvoju poluvodiča

19.04.2019. komentiraj

Samsung uspijeva konstantno pomicati granice, a ovaj put dokazao je to na području poluvodiča jer uspješno se završila proizvodnja jednog od pet nanometara. Uspjeh se može zahvaliti korištenju tehnologije Extreme Ultra Violet, a s ponosom je južnokorejski tehnološki gigant to i sam objavio.

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

Canon u Nizozemskoj održao svoj godišnji događaj za korisnike

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe u svom je centru za korisnička iskustva u nizozemskom gradu Venlo organizirala godišnji događaj za korisnike „Cutting Edge“. Na tom su događaju predstavljene inovacije u ponudi rješenja za tisak na pojedinačne listove i održane demonstracije rada i utjecaja na rast poslovanja.