LinkedIn kupuje Pulse Newsreader

LinkedIn kupuje Pulse Newsreader

Foto: Fotolia (ilustracija)

Za 90 milijuna američkih dolara poslovna društvena mreža LinkedIn postala je vlasnik tvrtke Puls, čiji je poznati brand aplikacija Puls news reader. Puls je započet 2010. kao projekt Akshay Kotharia i Ankit Gupte na Sveučilištu Stanford, a newsreader aplikacija, dostupna za iOS i Android uređaje, danas broji više od 30 milijuna registriranih korisnika.

Aplikacija će zadržati svoj fokus iako će se morati dublje integrirati u LinkedIn, ali istovremeno bismo mogli dobiti novu sekciju za vijesti na LinkedIn-ovoj mobilnoj aplikaciji, kojoj bi malo dorađivanja dobro došlo.

Kako bi proslavili vijest LinkedIn je dodao  „influencer“, dodatak koji sadrži postove poslovnih mogula poput Richarda Bransona, Jacksaa Welcha i mnogih drugih. Cilj svega jest da LinkedIn postane izvor poslovnih vijesti, s fokusom na čitanje i dijeljenje članaka među poslovnim kolegama zajedničkih interesa.

Hoće li LinkedIn postati web portal kojeg svakodnevno posjećuju poslovni ljudi, ne samo onda kada traže posao ostaje za vidjeti, a do tada je aplikacija Newsreader potpuno besplatna.

Prema podacima Socialbakersa Hrvatska se s 229.219 korisnika LinkedIn-a se nalazi na 61 mjestu s 5,1 posto udjel au populaciji, odnosno 8,63 posto udjela u online zajednici.

Još iz kategorije

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

31.07.2020. komentiraj

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

30.07.2020. komentiraj

Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke. Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

22.07.2020. komentiraj

Hrvatska pošta krenula je u veliki proces digitalizacije svojih usluga, a jedna od ključnih stvari na koje pritom treba paziti svakako je cbyer sigurnost, osiguranje kontinuiteta poslovanja, ističe u razgovoru za ICTbusiness.info voditeljica odjela cyber sigurnosti Hrvatske pošte Danijela Marijanović.