LG u Amsterdamu predstavlja proizvode za digitalno označavanje

LG u Amsterdamu predstavlja proizvode za digitalno označavanje

Foto: LG

Sajam Integrated Systems Europe (ISE), koji se ovog tjedna održava u Amsterdamu, okupio je brojne poznate proizvođače elektroničke, audio i video opreme. Među njima je i korejski LG koji predstavlja razne proizvode iz B2B portfelja, između ostalih i proizvode za digitalno označavanje.

Glavna atrakcija LG-evog štanda na sajmu je prozirni 55-inčni OLED displej Transparent. Uz brojne tehnološke novosti, najzanimljiviji aspekt tog proizvoda je njegov prozirni OLED displej. Proizvođač najavljuje kako će ta tehnologija posebno doći do izražaja u maloprodajnim prostorima i umjetničkim galerijama gdje se proizvodi i izlošci mogu postaviti iza prozirnog displeja na kojem se prikazuju videozapisi ili specijalni efekti.

Na sajmu prezentiraju i karakteristike Open Frame zaslona pomoću instalacije Canyon Attractor koja se sastoji od 60 ekrana u konkavnim i konveksnim konfiguracijama. Ti zasloni mogu odlično dočarati prilagodljivost OLED tehnologije i njezine slike. Oblik i veličinu displeja moguće je prilagoditi različitim potrebama svake industrije pa se tako mogu koristiti kao velika video instalacija, ili kao informacijski displej prilagodljiv svakom prostoru.

Još jedna od atrakcija LG-evog štanda u Amsterdamu je 0.6 mm tanki video zid Even Bezel. Njegovi tanki okviri čine ga izvrsnim izborom za oglašavanje proizvoda iz svijeta mode i ljepote. LG je također predstavio video zid za digitalno oglašavanje koji može isporučiti sliku svjetline od 1500 niti te se može koristiti i u jako osvijetljenim prostorima.

Osim navedenih novosti, korejska tvrtka na sajmu ISE još predstavlja i sustav displeja za informacije o letovima (FIDS), 86 i 88-inčne displeje Ultra Stretch te IPS interaktivne digitalne ploče (IDB) s UHD kvalitetom slike. Također predstavljaju i njihovo 65-inčno rješenje za UHD video-konferencije te OLED Wallpaper TV, kao i široku ponudu drugih zaslona namijenjenih poslovnoj upotrebi.

Još iz kategorije

Završila 12. Combis konferencija uz pobjedu tima Laganica pobjednici try{code}catch hackathona

Završila 12. Combis konferencija uz pobjedu tima Laganica pobjednici try{code}catch hackathona

26.05.2018. komentiraj

Nakon tri konferencijska dana, 29  stručnih IT predavanja, 4 plenarna predavanja, hackathon natjecanja i više od desetak mini događanja u novom proljetnom formatu završeno je 12. izdanje Combis konferencije koje je okupilo više od 500 sudionika. Prije zatvaranja konferencije tri najbolja tima trećeg izdanja try{code}catch hackathona koji se održao u sklopu Combis konferencije 23. i 24. svibnja, održali su prezentacije svojih hackathon rješenja pred svim sudionicima konferencije, nakon čega su proglašeni pobjednici hackathona. Pobjedu i nagradu u iznosu od 20.000 kuna osvojio je tim Laganica. Drugo mjesto osvojio je tim Riteh Web Team, dok je treće mjesto pripalo timu Imutables.

Uber najavio otvaranje Advanced Technology Centra u Parizu

Uber najavio otvaranje Advanced Technology Centra u Parizu

25.05.2018. komentiraj

Uber je najavio otvaranje istraživačkog centra (Advanced Technology Center - ATCP) u Parizu gdje će se razvijati tehnologija letećih vozila. U projekt će se uložiti 24 milijuna dolara kroz sljedećih pet godina, a radi se i prvom takvom centru izvan SAD-a i Kanade.

Kako uz IT razvijati poslovanje

Kako uz IT razvijati poslovanje

24.05.2018. komentiraj

Drugi dan Combis konferencije bio je posvećen predavanjima o relevantnim ICT temama. Predavanja  su podijeljena u više područja koja tematiziraju IT transformaciju u procesu digitalne transformacije kompanija, Combisov Managed Services and Security model za kompanije te napredna aplikativna rješenja i usluge.