LG na sajmu ISE 2023 predstavlja najnovija displej rješenja

LG na sajmu ISE 2023 predstavlja najnovija displej rješenja

LG Electronics (LG) predstavlja svoja rješenja digitalnog označavanja na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2023 koji je otvoren u Barceloni. Cijeli asortiman LG-evih displej rješenja, uključujući Micro LED i LED displeje te prozirne OLED informacijske displeje, predstavljen je u brojnim digitaliziranim izložbenim prostorima pokazujući mogućnosti uporabe i aplikacije za različite industrije, uključujući maloprodajni, korporativni, obrazovni i ugostiteljski sektor.

LG na ovogodišnjem ISE-u 2023 pod temom Life, Be Bloomed predstavlja inovativna displej rješenja koja nude svijet novih mogućnosti i moć da svakodnevni život učine kvalitetnijim i boljim, tvrde u kompaniji i dodaju da će posjetitelji na izložbenom prostoru tvrtke iskusiti rješenja stvorena za poticanje bolje poslovne komunikacije, rješenja koja pružaju jasnu vidljivost i besprijekorno se integriraju u različita komercijalna okruženja te rješenja koja mogu prenijeti emocije i dinamiku zadivljujućih digitalnih umjetničkih djela na potpuno nov način.

Masivni 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED (model LSAB007) debitirao je na ISE-u s displejom koji oduševljava i veličinom i kvalitetom slike. Ogroman Micro LED iskorištava milijune samoemitirajućih piksela mikrometarskih razmjera za stvaranje slika iznimne živosti i dubine, dok njegova 8K rezolucija (7680 x 4320) omogućuje iznimno oštre detalje.

LG MAGNIT 8K donosi impresivnu postojanost boja i širok kut gledanja. To izvanredno displej rješenje hipnotizirat će i očarati posjetitelje ekskluzivnim 8K snimkama koje bilježe ljepotu i veličanstvenost prirodnog svijeta. Svojom masivnošću i vrhunskom kvalitetom slike, LG MAGNIT izvrsno je rješenje za prikazivanje medijske umjetnosti u javnim prostorima i za korištenje u kontrolnim sobama zgrada, sobama za sastanke te korporativnim i hotelskim predvorjima.

LG-ev 8K Micro LED još je jedan spektakularan prizor za posjetitelje, koji se sinkronizira s 56 Transparent OLED Signage (model 55EW5G-V) displejom, pokrivajući obje strane ulaza u LG-ev izložbeni prostor, kako bi stvorio nevjerojatno uranjajuće iskustvo medijske umjetnosti. Zadivljujući setup displeja posjetitelje „odvodi“ u čudesni svijet boja i vjernih živih slika.

Na sajmu će LG također po prvi put predstaviti i svoja rješenja za virtualne produkcijske studije. Virtualni produkcijski studio omogućuje kreatorima sadržaja da snimaju snimke uživo na potpuno digitalnoj pozadini, koja se stvara prikazivanjem virtualnog krajolika na nizu besprijekorno povezanih LED ekrana. LG i njegovi profesionalni partneri, uključujući Mo-Sys i ARRI, pokazat će posjetiteljima kako funkcionira virtualni produkcijski studio - i kako se može koristiti za zabavne aplikacije, kao što su film i TV te za korporativno interno emitiranje i predstavljanje LG-evih LED displeja i srodnih rješenja.

U središtu LG-evog izložbenog prostora nalazi se i privlačna Floating CUBE LED, LED skulptura koja kreativno kombinira četiri 2K LED displeja (model LSCB012). Utemeljena na Tensegrityju, strukturnom principu tenzijske cjelovitosti, CUBE predstavlja upečatljivu trodimenzionalnu anamorfnu digitalnu umjetnost koja se kreće i teče po površinama displeja. LG-evi LED displeji finog nagiba pružaju realističnu kvalitetu slike, dok besprijekoran kutni dizajn CUBE-a od 90 stupnjeva poboljšava osjećaj gledanja stvarnih, 3D objekata unutar stvarnog, fizičkog prostora.