Lenovo pokreće partnerski ekosustav u području umjetne inteligencije

Lenovo pokreće partnerski ekosustav u području umjetne inteligencije

Foto: DepositPhotos

Lenovo je najavio svoj novi program AI Innovators, partnerski ekosustav koji svojim korisnicima omogućuje pouzdanu implementaciju umjetne inteligencije. Program pruža širok raspon podrške za neovisne dobavljače softvera (ISV) i njihove klijente koji žele prenijeti AI iz laboratorija na veće razine.

Koristeći program, AI inovatori tvrtke Lenovo donose kognitivne odluke u velikom broju u aplikacijama za financije, proizvodnju, zdravstvo, maloprodaju i pametne gradove, omogućujući slučajeve vertikalne upotrebe kao što su autonomna kupnja, prediktivno održavanje i klinička podrška pri odlučivanju. Kako se inteligentna transformacija ubrzava, tvrtke usmjeravaju fokus na stratešku implementaciju umjetne inteligencije kako bi otključale veću učinkovitost, brže izlazak na tržište i pametnija rješenja za upravljanje podacima, sigurnost, pohranu, analitiku i održavanje. Zapravo, do 2025. IDC očekuje da će ukupna potrošnja usluga umjetne inteligencije dosegnuti 52,6 milijardi dolara. Međutim, mnoga poduzeća suočavaju se s izazovima implementacije zbog ograničenja resursa i različitih infrastrukturnih zahtjeva.

"Lenovo je usredotočen na vođenje inteligentne transformacije u pametniju tehnologiju za sve s pametnijim infrastrukturnim rješenjima i uslugama koje otključavaju inteligenciju za proširenje poslovnih prilika i poticanje rasta", rekao je Scott Tease, potpredsjednik i generalni direktor HPC i AI, Lenovo Infrastructure Solutions Group .

“Partnerski ekosustav Lenovo AI Innovators pruža sve na jednom mjestu za pomoć korisnicima svih veličina u jednostavnoj implementaciji AI s povjerenjem. Od ranih dokaza koncepta do skaliranja umjetne inteligencije, partnerski ekosustav Lenova pruža cijeli niz podrške kako bi pomogao tvrtkama da pojednostave implementaciju u različitim infrastrukturama i implementiraju današnji najinovativniji softver umjetne inteligencije, tako da mogu donositi djelotvorne odluke u maloprodajnim trgovinama, tvornicama, bolnicama i gradovima širom svijeta“, tvrdi Tease.

Iskorištavajući Lenovo AI infrastrukturu, AI Innovators ekosustav primio je više od 30 AI ISV partnera u nizu aplikacija i usluga, što predstavlja više od 1 milijarde dolara ulaganja rizičnog kapitala od svog početka. Dizajniran kao sve na jednom mjestu za AI poduzeća, ekosustav nudi raznolikost tehnoloških partnera, ISV-ova, rješenja usmjerenih na industriju, hardver i više, osiguravajući Inovatorima brz pristup i implementaciju rješenja koja najbolje odgovaraju poslovnim potrebama njihovih klijenata. Ekosustav bez praznina pokriva sva ključna područja za uspješnu implementaciju umjetne inteligencije, preko širokog hardverskog portfelja od džepa do oblaka do HPC-a, prelazeći u međuware, MLops, certificirane AI platforme i AI vertikalne aplikacije, kao i prilagođene AI usluge.

Još iz kategorije

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

Digitalna transformacija preduvjet uspjeha u turizmu

04.10.2022.

U posljednjih nekoliko godina, turistička industrija je doživjela veliki zaokret. Osim očiglednog utjecaja koji je na industriju imala COVID-19 pandemija, jednako bitan utjecaj na ponašanje potrošača ima i tehnologija. Upravo je tehnologija ključni pokretač ubrzanja inovacija u području turizma te izaziva protagoniste više nego ikad, da brzo reagiraju na promjene u tržištu vezane uz to kako se putnici ponašaju i što od svog putovanja očekuju.

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

Hibridni rad donosi sve više problema i poteškoća za firme

03.10.2022.

Microsoft je objavio svoj najnoviji Work Trend Index izvještaj koji stavlja naglasak na rastuće trendove kao što su paranoja produktivnosti, smisao ureda jer 73 posto zaposlenika treba bolji razlog od očekivanja tvrtke za dolazak u ured) te važnost stjecanja vještina (55 posto zaposlenih smatra kako je promjena tvrtke najbolji način za stjecanje novih vještina).

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

Dell partnerima nudi Asset Recovery Services program za održivo i sigurno odlaganje tehnologije

03.10.2022.

Tvrtka Dell Technologies uz Asset Recovery Services program omogućuje partnerima diljem svijeta da pomognu svojim klijentima u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.